Irfo ne hajcaj
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Da nije bio na utakmici sa Koprom,iza ledja mu bio sadasnji predsjednik Brkovic?
Brko iz druge galaksije!
Još po mogućnosti iz Buća Potoka, je l'?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- dubioza144
- Kontakt:
Cim je igrac visok on je kloc
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Milan Djuric
-
zeljodogroba
- Kontakt:
De ne lozite ba haha. Na dresovovima bi zaradili milione, u najmanju ruku
Sretno svima, ovo lijepo izgleda, napokon..
Sretno svima, ovo lijepo izgleda, napokon..
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Prvo pojacanje je Haris Vuckic 100%
Koliko raji ustvari malo fali hahahha
Slavimo ove dobre poteze. Sa ovim ljudima u rukovodstvu bih bio zadovoljan i da nema strateskog partnera i vecina navijaca bi bila zadovoljna vjerujem. U tom i jeste sustina, postavis ljude koji imaju znanje a i vole klub. To mi daje za pravo da vjerujem da smo dobro krenuli, za sve ostalo predstoji rad uz nasz podrsku i vjeru da ce se ovako nastaviti raditi.
SLOZNO
Slavimo ove dobre poteze. Sa ovim ljudima u rukovodstvu bih bio zadovoljan i da nema strateskog partnera i vecina navijaca bi bila zadovoljna vjerujem. U tom i jeste sustina, postavis ljude koji imaju znanje a i vole klub. To mi daje za pravo da vjerujem da smo dobro krenuli, za sve ostalo predstoji rad uz nasz podrsku i vjeru da ce se ovako nastaviti raditi.
SLOZNO
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Hoće li nam komšinice preživjeti sve ovo večeras? 
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Nama samo jedna iskra pozitive fali u ovim mračnim godinama podjela i svega. Puna Grbavica je samo dokaz tome. Previše se nekakao potencira ona priča "šta će biti u splitu kada hajduk opet bude prvak". Ja iskreno ne mogu ni zamisliti tu sreću kad je dočekamo akoBogda. Pa koliko bi nas samo obradovao i taj kup. Samo bez pritiska i kako si napisao SLOŽNO napokon.Orvel je napisao/la: ↑29 dec 2025, 23:32Koliko raji ustvari malo fali hahahha
SLOZNO
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Dobrodosao kapitenu!
- Bersaga
- Kontakt:
Odlično, odlično, pravi ljudi
Sretno nam svima, idemo svi zajedno kao nekad, tad smo najjači.
Volio bih vidjeti bar nekog iz ove skupine od naredne sezone:
Ibrahim Šehić - iskazao želju da kod nas završi, pun ko brod, trenutno Druga Turska liga, redovno brani
Daniel Graovac - može pokriti sve u defanzivi, fajter, mislim da nema našeg navijača da ne gotivi ovog čovjeka
Aleksandar Vukotić - zamalo završio kod nas dok je bio u Krupi, pametno gradio karijeru, Darmstadt trenutno, beton liga ali je ispao iz prvog plana, biranim riječima uvijek govorio o nama
Armin Hodžić mlađi - jak k'o zemlja, meni je bio top, nedorečen rastanak koji moramo popraviti na obostrano zadovoljstvo
Nermin Zolotić - naše dijete, zahvalan igrač, mislim da je dostupan za dolazak
Riad Bajić - Baja bombarder, kad završi sa AEK-om eto njega kod nas
O Džeksonu da ne pričam šta bi bilo da dođe bar polusezonu da odradi. Nije iz Buća Potoka
Sretno nam svima, idemo svi zajedno kao nekad, tad smo najjači.
Volio bih vidjeti bar nekog iz ove skupine od naredne sezone:
Ibrahim Šehić - iskazao želju da kod nas završi, pun ko brod, trenutno Druga Turska liga, redovno brani
Daniel Graovac - može pokriti sve u defanzivi, fajter, mislim da nema našeg navijača da ne gotivi ovog čovjeka
Aleksandar Vukotić - zamalo završio kod nas dok je bio u Krupi, pametno gradio karijeru, Darmstadt trenutno, beton liga ali je ispao iz prvog plana, biranim riječima uvijek govorio o nama
Armin Hodžić mlađi - jak k'o zemlja, meni je bio top, nedorečen rastanak koji moramo popraviti na obostrano zadovoljstvo
Nermin Zolotić - naše dijete, zahvalan igrač, mislim da je dostupan za dolazak
Riad Bajić - Baja bombarder, kad završi sa AEK-om eto njega kod nas
O Džeksonu da ne pričam šta bi bilo da dođe bar polusezonu da odradi. Nije iz Buća Potoka
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Daj budite realni. Ne bi Dzeko mogao Rakicu po vodu ici a ne nesto drugo..
Salim se Rakicu, ako ostanes zelim da pokazes da si pravi napadac uz dobro sklopljenu i uigranu ekipu.
Salim se Rakicu, ako ostanes zelim da pokazes da si pravi napadac uz dobro sklopljenu i uigranu ekipu.
Sretno!