I ja mislim da je takostaragarda je napisao/la:ja koliko se razumijem u te nize lige Sloga ako bude prva mora razigravat baraz za ulazak u federalnu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
I ja mislim da je takostaragarda je napisao/la:ja koliko se razumijem u te nize lige Sloga ako bude prva mora razigravat baraz za ulazak u federalnu
Ja čekam onu "samo gol"tzmalisa je napisao/la:joj jedva čekam kad se bude igralo u zenici, kad se svira pocetak utakmice da se zaori pjesma ''druga liga druga liga'', ono najjace nase, tuzlanski bas ono, jooooj braćo, trnci me hvataju odma
Znas li slucajno po kojem principu?aleksandar_veliki je napisao/la:Baraz se igra...
aleksandar_veliki je napisao/la:Cetiri lige, dva upadaju. Mislim da se zrijebanje vrsi ko s kim igra. Pobjednici dva para idu u Federalnu. Ukoliko neki od prvaka ne zadovoljava uslove za igranje u Federalnoj nece igrati doigravanje, a sta ce tad biti ne znam. Mozda tri kluba svak sa svakim, pa dva idu dalje, mozda i ko bude imao srece u zrijebu ide dalje. Igman ne zadovoljava uslove, dakle nece biti cetiri u doigravanju.Batman90 je napisao/la:Znas li slucajno po kojem principu?aleksandar_veliki je napisao/la:Baraz se igra...
E hvala za informacijualeksandar_veliki je napisao/la:Sad provjerio, nema doigravanja tri kluba. Dakle, onaj koji bude imao srece pri zrijebu ide u Federalnu. Otisli smo od teme, pozdrav...
Haha. Sto komplikovano, kad moze jednostavnofukaratz je napisao/la:da vam skratim muke igra se baraz u koji uleza 4 ekipe: Sloga-sjever, Igman-jug, Bosna Sema-centar i Krajina ili Iskra-zapadposto Igmanove mladiske selekcije ne igraju omladinsku ligu jug on odma ispada...... da skratim pricu ulaze Sloga i Bosna Sema jer imaju pare
Pa dobro sad, momak ima potrebni kvalitet, a mozda bi se moglo izburgijat posudba plus odplata, mada cisto sumnjam da mi imamo para cak i za to, ali zivi bili pa vidjeli. Iskreno, cisto sumnjam da ce doci Subic. Naci ce se vec neko adekvatan za lijevog beka, a da se nije ni pojavio kao potencijalno pojacanjewobly92 je napisao/la:Niti ima utakmica u nogama, a i kada bi došao, bio bi tu samo da vrati formu. Mora biti boljih rješenja od njeg.
SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Za sve novinare koji prate ovu temu, Sead Kolašinac pred potpisom ugovora sa FK Sloboda Tuzla
Isto tako se pregovara i sa Zlatanom MuslimovicemSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Za sve novinare koji prate ovu temu, Sead Kolašinac pred potpisom ugovora sa FK Sloboda Tuzla
To ti samo mislišChinaglia je napisao/la:Kolasinac nije realna opcija
Ma Bobic je dobro branio ove sezone pa sam govorio da ne bi bilo lose dovesti ga, ukoliko Piric ode. Ako ponovi formu iz prethodne sezone, uz daleko bolje odbrambene igrace nego ih je Velez imao, Bobic bi mogao imati veoma uspjesnu sezonu na golu Slobode, a ujedno i pomoci svojim mladjim kolegama Aziru i Ericu.Aerials je napisao/la:je l' ono beduin htio da ovaj dođe? Ispunila mu se želja
Ma brate ovi novinari glu.pi, čuj prijavili Husica tuzilastvu valjda je trebalo "prijavili dinu i fk Sarajevo"emirzlaTu je napisao/la:
NSBiH prijavio Azmira tuzilastvu![]()
koja je to mafia u pm...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.