PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Championship 

vala je jadno to svršavanje nad tuđom nesrecom
prljava i perverzna je to rabota 

-
- Kontakt:
Blago ti pameti tvojojsolinas je napisao/la:Djesi ribetinooooo dje ta podrska iz zraka Sto spominjes nekidan da pogura malo.![]()
Rapsodija kluba iz sela pokraj mostara.

#musvdg
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nista gostovanje?1922VFC1981 je napisao/la:Blago ti pameti tvojojsolinas je napisao/la:Djesi ribetinooooo dje ta podrska iz zraka Sto spominjes nekidan da pogura malo.![]()
Rapsodija kluba iz sela pokraj mostara.![]()

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ovo je samo vracanje, nismo prvi poceli. Nad nama je bila zafrkancija jedno 3 godine pa i one prosle kada smo se vratili..let3 je napisao/la:vala je jadno to svršavanje nad tuđom nesrecomprljava i perverzna je to rabota
-
- Kontakt:
Eto kontali mi da ce Sarajevo danas 4 komada fasovati. Polako ljudovi. 

-
- Moderator
- Kontakt:
Spakujte dobro Velez i saljite ga dalje na pakovanje/trpanje 
Adresa je Prva liga FBiH.

Adresa je Prva liga FBiH.

Dvije godine i vise trpe se pljuvanja öd tih istih.i vas.dejavu je napisao/la:Gledaj fukara sto provociraju, hinjski. Prije 2 godine se nisu mogli sloziti jel ih Zeljo izbacio ili Velez, ma svi su bili krivi samo nisu oni.
Podrska za Velez I pravu raju iz Mostara, izronit ce stari![]()
@solinas dobro ti napisa haver, nura bazdulj hubijar![]()
Sada je podjebavanje hinjski...ma bravo

Poserem i tebe i havera.
GracanicaAA
To ljudino.samo silovat nejac

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
bas ono ciganski, umjesto da uzivaju u svojoj poziciji oni slave tudje rezultatedejavu je napisao/la:Gledaj fukara sto provociraju, hinjski. Prije 2 godine se nisu mogli sloziti jel ih Zeljo izbacio ili Velez, ma svi su bili krivi samo nisu oni.
jel vi vise volite slobodu ili mrzite Zelju i Veleza ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Volimo Slobodu. Radujemo se neuspjesima ekipa koje su namjestale rezultate u ligi.
vi ne namjestate ???tuzlak1987 je napisao/la:Volimo Slobodu. Radujemo se neuspjesima ekipa koje su namjestale rezultate u ligi.
Ajmo druga liga rođeni
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realno prije da, kada su bili pljackasi kao Sabovic. Ali ih preziremo i unazadili su nas kada je bilo najbitnije i prodavali bodove..godrina je napisao/la:vi ne namjestate ???tuzlak1987 je napisao/la:Volimo Slobodu. Radujemo se neuspjesima ekipa koje su namjestale rezultate u ligi.
Petnaestak za jedno nedjeljno popodne. Neloše. 

- molotovljev
A Sarajevu kao ne trebaju bodovi, čak više nego Veležu ? Bez uvrede, ali kad pročitam ovakav post znam da autor površnoespresso je napisao/la:Cijelu godinu slušamo priče o toploj braći iz vrapčića i sarajeva, a sad kada vrapčićanima trebaju bodovi, njihova topla braća iz sarajeva ih brutalno šamaraju...
prati fudbal i da je ispodprosječno inteligentan. Uostalom, šta ti znaš šta je jaranstvo...
F.K.SARAJEVO
Jaoo koji moralisti i dusebriznici radi vrapcicana..kako njima smeta sto mi podhebavamo njih zato sto im ne ide,a kada su ti isti vrapcicani nas zahebavali tri godine,to je ok..mada gori od njih su samo bili navijaci tima sa grbavice.. aa sad pametuju duse drage..
Velez lagano u drugu abd

Velez lagano u drugu abd

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
dzaba ti sve , curice ce i od svinjskog fasovat kod kuce koliko ja vidim ...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
godrina je napisao/la:bas ono ciganski, umjesto da uzivaju u svojoj poziciji oni slave tudje rezultatedejavu je napisao/la:Gledaj fukara sto provociraju, hinjski. Prije 2 godine se nisu mogli sloziti jel ih Zeljo izbacio ili Velez, ma svi su bili krivi samo nisu oni.
jel vi vise volite slobodu ili mrzite Zelju i Veleza ?
ja kako znam nas su ovdje pljuvali prije pocetka sezone ti isti..zato ne vidim razloga zasto momci im isto vracaju sad ..ma da sam ja protiv toga i ovaj dio foruma je najgori dio foruma koji postoji cak ga i ne citam previse, a pisem skoro pa nikako osim ako bas imam potrebu da repliciram ... citalo se na samom pocetku sezone svasta od tih nekakvih vodenih zivotinja i slicnih..ali se uhvatila riba i sad mu nista ne preostaje nego da cita kako navijaci Slobode pisu protiv njih.
Ja cu ponovit meni moze biti drago kad nam rivl izgubi, ali nebih volio da Velez ispadne...ali da su zasluzili da citaju ova podjebavanja jesu ....naravno ne svaki navijac Veleza, ali isto tako ni svaki navijac Slobode ne uziva u njihovom jadu ..neka im je sretno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
Spadose tangice na prvi pogled.
Ma hajde, i mi cim sletimo sa prvog mjesta bit ce prcanje. Al Manijaci imaju toliku potrebu da brane Velez, to je nevidjeno. Pustite nejac, gledajte sebe i Sablju.

Ma hajde, i mi cim sletimo sa prvog mjesta bit ce prcanje. Al Manijaci imaju toliku potrebu da brane Velez, to je nevidjeno. Pustite nejac, gledajte sebe i Sablju.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
100% regularno usli u PL, sad u Zvorniku 100% regularno ??tuzlak1987 je napisao/la:Realno prije da, kada su bili pljackasi kao Sabovic. Ali ih preziremo i unazadili su nas kada je bilo najbitnije i prodavali bodove..godrina je napisao/la:vi ne namjestate ???tuzlak1987 je napisao/la:Volimo Slobodu. Radujemo se neuspjesima ekipa koje su namjestale rezultate u ligi.
nije mjesto za to al nemoj toga ziv bio
@saltcity ajde molim te procitaj svoje prve dvije recenice, koga ti branis

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.