Izborili smo plasman u elitnu rundu kvalifikacija.dadnan je napisao/la:Nesto ovaj malkocevic u u17 govori kako mu je drago sto je u zadnjoj rundi izborio taj prolaz pa o cemu je rijec? Idemo u baraz neki?
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
Re: U-21, U-19, U-17
Vidim prica se kako nasa U-17 reprezentacija pobjedila hrvatsku bez halilovica,basica itd. Ti momcibsu 96 godiste i nemajuv pravo nastupa ovim kvalifikacijama,da se zna!
čestitke U17 na prolazu dalje!
što se tiče U19 koliko sam skuzio prolaze 2 ekipe i najbolja 3.(?)
S.Irska je dobila i Švedsku tako da ima 6 bodova, Švedska ako igra samo x sa Azerbejdžanom prolazi (imat će 4)..
Piši propalo
S.Irska je dobila i Švedsku tako da ima 6 bodova, Švedska ako igra samo x sa Azerbejdžanom prolazi (imat će 4)..
Piši propalo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Al ako Azerbejdžan malo pobijedi Švedsku, a mi puno pobijedimo Irsku.Kevin je napisao/la:čestitke U17 na prolazu dalje!
Piši propalo

Neka ispadnemo da konacno ovaj Karacic dobije otkaz. Ne znam ko bi mogao preuzet, ja bi volio da to bude neki stari igrac tipa Bajramovica koji je trener u Njemackoj trenutno. Ali tesko da se to desi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sve se radi po nacionalnom ključu, novi trener ovih do 19 godina mora biti Hrvat.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Vodimo 1:0
Bravo momci....
Bravo momci....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I primaju gol u 45+2
ali svedska vodi 2:0 tako da je svejedno sto se tice prolaza..

ali svedska vodi 2:0 tako da je svejedno sto se tice prolaza..
-
- Kontakt:
Konjak Skenderbeg 0-1 BIH U21 

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ima li na tv gdje,intermetu ?
Treba lo je biti,al iz nekog razloga prekinutoahmic je napisao/la:ima li na tv gdje,intermetu ?
Mario i Dulja na istoj strani igraju .... slatke muke.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne spominji Kevine.Kevin je napisao/la:opet Kvesić strijelac

Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
U-19
BiH 1-1 Irska
Švedska 5-1 Azerbejdžan
Usudjujem se reci da je Irska ovu utakmicu vise igrala kao neku vrstu jaceg treninga jer su vec proslo kolo obezbjedili prolazak. Ali opet, momci su se trudili i imali su inicijativu kroz vecinu utakmicu i cestitam im na tom, velika steta sto nisu pobjedili no ni sa pobjedom nebi prosli dalje ukoliko ona nije bila 3 ili vise razlike. Gol za nas je postigao Predragović u 24 minuti, a izjednacujuci pogodak za Irsku i konacan rezultat je postavio Crowe u 45+2 minuti.
Eto, nakon dvije uzastopne godine u elitnom krugu i cetiri puta u proteklih pet godina (gdje smo se uvijek igrali lose i "osvajali" 0 bodova) ovaj put necemo moci gledati nasu juniorsku reprezentaciju u tom krugu takmicenja, ali ako nista imamo zato kadete nakon nekoliko godina odsustva. Sljedece U-19 prvenstvo se odrzava 2015 u Grckoj i izvlacenje kvalifikacionih grupa ce biti tamo poslije elitnog kruga za ovo trenutno U-19 prvenstvo u Mađarskoj 2014.
Grupa 3 (kvalifikacioni krug za U-19 prvenstvo 2014. godine u Mađarskoj)
BiH 1-1 Irska
Švedska 5-1 Azerbejdžan
Usudjujem se reci da je Irska ovu utakmicu vise igrala kao neku vrstu jaceg treninga jer su vec proslo kolo obezbjedili prolazak. Ali opet, momci su se trudili i imali su inicijativu kroz vecinu utakmicu i cestitam im na tom, velika steta sto nisu pobjedili no ni sa pobjedom nebi prosli dalje ukoliko ona nije bila 3 ili vise razlike. Gol za nas je postigao Predragović u 24 minuti, a izjednacujuci pogodak za Irsku i konacan rezultat je postavio Crowe u 45+2 minuti.
Eto, nakon dvije uzastopne godine u elitnom krugu i cetiri puta u proteklih pet godina (gdje smo se uvijek igrali lose i "osvajali" 0 bodova) ovaj put necemo moci gledati nasu juniorsku reprezentaciju u tom krugu takmicenja, ali ako nista imamo zato kadete nakon nekoliko godina odsustva. Sljedece U-19 prvenstvo se odrzava 2015 u Grckoj i izvlacenje kvalifikacionih grupa ce biti tamo poslije elitnog kruga za ovo trenutno U-19 prvenstvo u Mađarskoj 2014.
Grupa 3 (kvalifikacioni krug za U-19 prvenstvo 2014. godine u Mađarskoj)
Kod: Označi sve
P Repka za pro GR Pts
1. Irska 4 1 +3 7
2. Švedska 9 3 +6 6
---------------------------
3. BiH 2 5 -3 2
4. Azerbejdžan 1 7 -6 1
Nije prosao jer su ga menadzeri uhvatili pod svoje,gurnuli mu nekoliko igraca koji nikad nisu nastupali ni za jednu reprezentativnu selekciju,on je uzeo pare,i otisao u ISTORIJU!!
ZBOGOM TONI KARACICU I NARAVNO I NJEGOV ISTO TAKO POTKUPLJENI STOZER , TI SI NA NJSLABIJA KARIKA!!!!!!!!!
ZBOGOM TONI KARACICU I NARAVNO I NJEGOV ISTO TAKO POTKUPLJENI STOZER , TI SI NA NJSLABIJA KARIKA!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Zašto onaj Tandir nije dobio poziv? Malo prije vidim neki tekst i skontah da on nije pozvan. Zaboravio sam na njega.
mislim da je Toni zasluzio jos jedan mandat..ipak, poraz na kraju samo od domaćina Švedske... 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.