Najeo se sudzuka i kobasica , pa mu nisi legle, ko ni meni danas ove Bajrine kobasice po ovoj vručiniVirtu4l je napisao/la:Jao što Wenger laže, čuj Seo se otrovao hranom

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Najeo se sudzuka i kobasica , pa mu nisi legle, ko ni meni danas ove Bajrine kobasice po ovoj vručiniVirtu4l je napisao/la:Jao što Wenger laže, čuj Seo se otrovao hranom
Prije minut je odbranio 100% gol....HankMoody je napisao/la:Loša partija po nekom mom viđenju, bespotrebo pretjerano agresivan, gubi duele, mada cijela odbrana izgleda grozno. Pripisaćemo to uslovima u Pekingu.
Samo to pozitivno je i napravio, sve ostalo je...soccerfan je napisao/la:Prije minut je odbranio 100% gol....HankMoody je napisao/la:Loša partija po nekom mom viđenju, bespotrebo pretjerano agresivan, gubi duele, mada cijela odbrana izgleda grozno. Pripisaćemo to uslovima u Pekingu.
Bice on dobar. Decko je tek dosao u ekipu. Dok se uigraju i vidi sta moze sta nemoze.kobe24 je napisao/la:Samo to pozitivno je i napravio, sve ostalo je...soccerfan je napisao/la:Prije minut je odbranio 100% gol....HankMoody je napisao/la:Loša partija po nekom mom viđenju, bespotrebo pretjerano agresivan, gubi duele, mada cijela odbrana izgleda grozno. Pripisaćemo to uslovima u Pekingu.
Evo i predasistencijePivopija je napisao/la:Kakva asistencija, rusi dvojicu i onda asistira. Bravo majstore.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Asistencija i dvije predasistencije, stvarno je danas odlican prema naprijed.gigglessmoke je napisao/la:Seo opet u akciji.
Fino sam im objasnio da nije, šta jedu go.vna.DrFilgud je napisao/la:Arsenalovi navijaci su odusevljeni, ali ga zovu Kola, ne znam je li to dozvoljeno?
The fucking size of him though. Kolasinac. Fucking unit with an elite name. The sort of bloke that goes around Russia hunting gays.
Kolasinac is fucking class. Involved in the build up again. Absolute tank
Kolasinac bullied that hipster feminist Benfica player
Kolasinac is a beast. Glad we signed him.
Sead Kolasinac is everything I expected and more.
The kind of man if you had to pick one person to open a jar, you'd phone him.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], hurem i 29 gostiju.