Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ĆeMa
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ĆeMa » 15 jul 2010, 16:44

Borkan je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Prije ce igrat sa reprezentativcem BRAZILA Grafiteom nego sa Mandzukicem :roll:

ma treba dovesti muslimovica
ja mislim :lol: a grafite je se naigrao.. vise je mandzukic igrao za hrvatsku cak 15min. :D :D
e moj sine, muslimovic je magistar za mandzukica , kad bude davao onoliko golova koliko daje muslim u repki i klubovima gdje igra, onda se javi ;) ej pa on u HNL-u ne moze biti prvi strijelac, a ibricic koji je vezni igrac dadne vise golova od njega :D u onakvoj sili od lige :D ja ne mogu da vjerujem da postoji takav klub koji ce za ovog panja platiti tolike pare :roll: jos jedan lovren, potpuni promasaj :D
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jul 2010, 16:46

kapit vam u uvijek jakoj i nezgodnoj ukrajini igra, glavni napadač je samo član arsenala ali ne igra za isti, golmani ne brane nigdje itd. i ti sad neke gluposti pišeš, kako te nije sramota u vrijeme interneta kad se sve može provjeriti takve gluposti pisati
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 15 jul 2010, 16:46

CeMa je napisao/la:
Borkan je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la: Prije ce igrat sa reprezentativcem BRAZILA Grafiteom nego sa Mandzukicem :roll:

ma treba dovesti muslimovica
ja mislim :lol: a grafite je se naigrao.. vise je mandzukic igrao za hrvatsku cak 15min. :D :D
e moj sine, muslimovic je magistar za mandzukica , kad bude davao onoliko golova koliko daje muslim u repki i klubovima gdje igra, onda se javi ;) ej pa on u HNL-u ne moze biti prvi strijelac, a ibricic koji je vezni igrac dadne vise golova od njega :D u onakvoj sili od lige :D ja ne mogu da vjerujem da postoji takav klub koji ce za ovog panja platiti tolike pare :roll: jos jedan lovren, potpuni promasaj :D
:D :D
šteta vama je jedan ibričić iz hajduka standardan reprezentativac.. jebote tragedija.. nemate boljeg nego neki kukuzar iz hajduka KAKO VI KAŽETE iz moćne hrvatske lige. sramota. i da reprzentativci vam dojučersnji igrac sibenika i trenutni igrač sibenika alishaphic hahahhaha tolko o kvaliteti. evo ima jedan igra za vukovar ako hoce sušić neka gleda :D:D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 16:50

Hahahha slatko sam se nasmijao kad sam ovo procitao na jednom hrvatskom portalu,Dzeko ako budes igro s ovim multitalentom bolje ti je okaci kopacke o klin hahahha omg nemoze on tebi kopacke cistit kamo li da stoji ravnopravno s tobom u napadu...OMG[/quote]

ako moze sa amaterima :idea: u repki sve neki talenti po turskoj i austrijskoj ligi moze i sa mandzom..[/quote]
Prije ce igrat sa reprezentativcem BRAZILA Grafiteom nego sa Mandzukicem :roll:[/quote]
Poredit Hrvatsku i Brazil je smijesno.

Pa na njihovom kondicionom treningu mozes vidjeti vise fudbalske ljepote nego kroz cijele KVALIFIKACIJE hrvatske reprezentacije.
Dzeku bi najbolje bilo da ode negdje, a ako vec mora ostati treba igrati sa Grafiteom u napadu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 15 jul 2010, 16:51

tony-mortale je napisao/la:kapit vam u uvijek jakoj i nezgodnoj ukrajini igra, glavni napadač je samo član arsenala ali ne igra za isti, golmani ne brane nigdje itd. i ti sad neke gluposti pišeš, kako te nije sramota u vrijeme interneta kad se sve može provjeriti takve gluposti pisati
jahic hasagic nadarevic pandza rahimic vladavic ibricic alispahic zec medjunjanic muslimovic dze ti igraju majke ti evo nemogu na karti naci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2010, 16:52

Da stvar bude ''gora''.Jel to onaj Muslimovic sto zabi tri gola ''sjajnoj''kockastoj odbrani na Kosevu.
P.S Dolaskom mrmonje Hoenessa znao sam da ce stvari krenuti lose.
A ovaj vec pozurio da ''odradi'' posao misije put od ''sampiona do druge lige''.
Bolje ce haman Dzeki biti i u Zelji,nego da mu onaj kloc Mandjo izvlaci zivce.
Makar svaki dan ce imati cevape i vruc burek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 jul 2010, 16:53

poserem se ja na nase asministratore kad dopustaju ocigledno provociranje i omalovazavanje nasih reprezentativaca :roll:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 15 jul 2010, 16:54

harishp je napisao/la:Da stvar bude ''gora''.Jel to onaj Muslimovic sto zabi tri gola ''sjajnoj''kockastoj odbrani na Kosevu.
A ovaj vec pozurio da ''odradi'' posao misije put od ''sampiona do druge lige''.
kolko ste ono tada primili ?
dogovorili se da vam pustimo neces od sramote petarde pucat a prijateljska utakmica :lol: :lol: :lol: :lol:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jul 2010, 16:55

Borkan je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:kapit vam u uvijek jakoj i nezgodnoj ukrajini igra, glavni napadač je samo član arsenala ali ne igra za isti, golmani ne brane nigdje itd. i ti sad neke gluposti pišeš, kako te nije sramota u vrijeme interneta kad se sve može provjeriti takve gluposti pisati
jahic hasagic nadarevic pandza rahimic vladavic ibricic alispahic zec medjunjanic muslimovic dze ti igraju majke ti evo nemogu na karti naci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa niko ih ni ne diže u nebo kao ti svoje, reko bi čovjek svi u barci i realu, a ono ćorak, čudi me samo što tako kvalitetni nisu barem do baraža dogurali, realno su imali jednu od najlakših grupa, samo engleska jaka, a ni oni nisu nešto vidjeli smo na svjetskom

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 15 jul 2010, 16:57

tony-mortale je napisao/la:
Borkan je napisao/la:
pa niko ih ni ne diže u nebo kao ti svoje, reko bi čovjek svi u barci i realu, a ono ćorak, čudi me samo što tako kvalitetni nisu barem do baraža dogurali, realno su imali jednu od najlakših grupa, samo engleska jaka, a ni oni nisu nešto vidjeli smo na svjetskom
ma uzeli malo odmora od natjecanja nisu svi luzeri da ne odu na prvenstvo 20 godina... ukiselit ćete se kod kuce :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 jul 2010, 16:57

ma mandzukic ce biti vjecita rezerva, jedino ako se cijeli tim wolfsburga povrijedi , onda moze mandzo u napad :D pa prije ce barzagli zaigrati u napadu nego ovaj debil :lol: rasni golgeter :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jul 2010, 16:58

aha, nisu htjeli, ok onda sad razguli na neki cro portal svršavaj na mandžu i sl. ovdje se ipak priča o najtraženijoj robi ove sezone u evropi a nekim poluproizvodima

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2010, 16:59

Borkan je napisao/la:
harishp je napisao/la:Da stvar bude ''gora''.Jel to onaj Muslimovic sto zabi tri gola ''sjajnoj''kockastoj odbrani na Kosevu.
kolko ste ono tada primili ?
dogovorili se da vam pustimo neces od sramote petarde pucat a prijateljska utakmica :lol: :lol: :lol: :lol:
Koji mi.Javljas se iz BIH i govoris mi za kockaste.
@Borkane,mrgoode haman ti opet kupio karte za Banovice. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Borkan
Kontakt:

Post Postao/la Borkan » 15 jul 2010, 17:00

tony-mortale je napisao/la:aha, nisu htjeli, ok onda sad razguli na neki cro portal svršavaj na mandžu i sl. ovdje se ipak priča o najtraženijoj robi ove sezone u evropi a nekim poluproizvodima
je evo cujem ode alispahic u bolton a pandza odustao od mehalena i ode u barcu kao rezerva za puyola :lol: :lol: :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 15 jul 2010, 17:00

Podhitno treba otvarat temu o Mandzukicu. Dako ce Borkan sakupiti 100 postova do kraja dana, sto mu je izgleda i cilj :mrgreen: :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jul 2010, 17:03

Borkan je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:aha, nisu htjeli, ok onda sad razguli na neki cro portal svršavaj na mandžu i sl. ovdje se ipak priča o najtraženijoj robi ove sezone u evropi a nekim poluproizvodima
je evo cujem ode alispahic u bolton a pandza odustao od mehalena i ode u barcu kao rezerva za puyola :lol: :lol: :lol:
ma neće oni al džeko može birati gdje će i to za cifre kakve cro reprezentativci mogu samo sanjati, al nije da ih ja ne volim čak naprotiv

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 15 jul 2010, 17:08

vidim da veze nemaš, plata mu je puno veća od 2 m, al eto ako ti kažeš da je mandžukic igrač iste kvalitete kao džeko ili čak i bolji, ok nek ti bude :lol:

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 15 jul 2010, 17:09

ko bolan ima 2 mil placu :roll: dzeko ima 5 mil. eura platu, a ja nebi dao mandzukicu realno 200.000 eura

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 15 jul 2010, 17:11

CeMa je napisao/la:ko bolan ima 2 mil placu :roll: dzeko ima 5 mil. eura platu, a ja nebi dao mandzukicu realno 200.000 eura
Ma zasluzio je covjek da nosa kopacke ha ya ma moze nekad i vode da donese ....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2010, 18:37

A sada spektakl :lol:
Hajde sto vazda ima ovih jadnika po forumu.
Ali kad kobajagi sportski portal,satro nogometni magazin napise vijest tipa.
''Dolazak Mandzukica sigurno ce razveseliti trenera Vukova McClarena ali jos vise i Edina Dzeku.
Dolazak Mandze je jasan znak da Wolfsburg na kraju prodaje sjajnog BIH napadaca.''
P.S frajeri ubjedjeni da ovaj moze zamjeniti Dzeku. :lol: :mrgreen: :roll: :shock:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, greenwood i 31 gost.