Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 18:13

Upravo, dakle ako tamo policija moze zabraniti gostujuce navijace, kako to da sarajevski ne bi mogli? Sve se moze kad se hoce, da je se htjelo ni jedan hordas ne bi navijao sigurno. Umisljate da smo mi veliki i jaki, a stvarnost je da nam policija moze sta hoce.

@Rammstain pogledaj video pa ces vidjeti da nije 3000 navijaca, ako bi radili kako se kaze sjeci u korijenu tu je nekih 300-ak navijaca koje je policija lagano mogla rijesiti.

Da ne shvatite pogresno, nisam na strani policije, navijaci trebaju biti prisutni, samo je smijesno da neki mogu, a neki ne, a ista drzava.
Celik!3,2,2.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 mar 2014, 18:16

Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
DRUG NEBI TI PUNCA

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2014, 18:17

Ovdje nesto tukne... :mrgreen:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 18:19

bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.
Ah ja, vi ste ono "carsija", centar drzave, metropola, sta jos ne?
Celik!3,2,2.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 14 mar 2014, 18:19

AllGunsBlazing je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Čovjek hladno uporedi Zrinjski-Velež sa Željo-Sarajevo, i gradove Sarajevo i Mostar. Fakat ne vidim zašto bi mu neko nakon ovoga nešto dalje replicirao.

Fakat i dalje ne vidis razliku izmedju ta dva derbija ili se pravis lud :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 mar 2014, 18:20

Armala je napisao/la:

Izgleda da se fakat ne pravi, nego jeste.
DRUG NEBI TI PUNCA

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 mar 2014, 18:21

Sve ja razumijem, ali poredit derbi sa nekom drugom utakmicom je postalo smijesno.. :lol:
Pa najvise ima navijaca od ova dva pomenuta kluba tako da je suvisno ovdje ista pricat. :D ;)

Ima derbija naravno, ali najveci je ovaj izmedju FKS-FKŽ i tu je kraj price.

@ bagrcavi pusti ih bezveze im pricat ljudi ograniceni ko balkon.
04.10.2009 !!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 14 mar 2014, 18:28

Armala je napisao/la:

majke mi ja sam glup al ovaj blazing sto je glup malo je rec, pa bolan Mostar je podjeljen na dva djela a u Sarajevu imas brace koja navijaju jedan za Zelju jedan za Sarajevo, al djaba tebi objasnjavat kad ne vidis dalje od svog nosa i kad si tvrdoglav
habib

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 14 mar 2014, 18:29

To habibe kralju reci mu. :lol: :lol:
04.10.2009 !!

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 14 mar 2014, 18:34

sarajlija je napisao/la:To habibe kralju reci mu. :lol: :lol:
reko sam mu a sad se usutio pa ce mi odgovorit za 10 minuta naci koju gramaticku gresku pa ce reci da sam nepismen i da se ne vrjedi raspravljat samnom
habib

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2014, 18:55

habib je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:To habibe kralju reci mu. :lol: :lol:
reko sam mu a sad se usutio pa ce mi odgovorit za 10 minuta naci koju gramaticku gresku pa ce reci da sam nepismen i da se ne vrjedi raspravljat samnom
Ne moze ti nista habibe,ubio si ga argumentima

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 18:56

:lol: :lol: Nisam se usutio nego nema fajde od ovog svega. JA govorim o policiji, vi o podjelama u gradu k'o da nekom na celu pise da je musliman ili katolik. Policija da je htjela sprijeciti sprijecila bi, pa ljudi znaju vase grupe nego sto ih vi sami znate, i kao ono u civilu pored njih prolazite. Nemojte biti smijesni.

Smijesno je samo sto ce Zeljo dobiti kaznu kao i Travnik prije koju godinu zbog gostujucih navijaca, jer se i oni vode kao domaci.
Celik!3,2,2.

habib
Kontakt:

Post Postao/la habib » 14 mar 2014, 19:05

tako je sarajlijatm nisam dobar s gramatikom al zato argumentima ubijam
habib

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 mar 2014, 19:07

AllGunsBlazing je napisao/la::lol: :lol: Nisam se usutio nego nema fajde od ovog svega. JA govorim o policiji, vi o podjelama u gradu k'o da nekom na celu pise da je musliman ili katolik. Policija da je htjela sprijeciti sprijecila bi, pa ljudi znaju vase grupe nego sto ih vi sami znate, i kao ono u civilu pored njih prolazite. Nemojte biti smijesni.

Smijesno je samo sto ce Zeljo dobiti kaznu kao i Travnik prije koju godinu zbog gostujucih navijaca, jer se i oni vode kao domaci.
Jarane,one kucice sa rampama,nisu granica,vec ulaz na autoput,a žepče nije hrvatska.Obiđi malo lijepu nasu BiH,kreni slobodno,upoznaj se sa znamenitostima,prosiri vidike.Pa onda opet pokusaj kontati,ovo do sad ti nikako dobro ne ide.

I jos nesto,necemo dobiti kaznu ni mi ni pitari za 2 sedmice,a ti se lagano pojedi zbog toga.Ko vam je kriv kad stave gajgerov brojac na stadion i izofiraju vas odmah :mrgreen:

Btw.Habib mi popravi dan,redovno,sta god da pise.Legendo,ne daj se zbuniti,ocekujemo uskoro tvoje analize utakmica.
On sad ne zna sta ce moj habibe,u ćorsokaku je
Zivio ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 19:33

Zeljo ce dobiti kaznu zbog pirotehnike, a ja se ne jedem. Da si pratio znao bi da ja na to mislim. Dakle nekih 4-5 hiljada.
Celik!3,2,2.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 19:35

Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2014, 19:39

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
I onda neko dođe sa pricom "da su baklje obiljezja pravih navijaca" i da je derbi da se treba paliti !

A ovih 6.000 je dvi-tri plate za nase uslove, pa se onda pitamo sto nam igraci dobijaju po pola plate.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 mar 2014, 19:40

Baja_Zvjerka je napisao/la:Dobicemo kaznu zbog svojih baklji... Ja mislim i vise od 6.000...
I njihovih. Jer gostujucih navijaca nije bilo, teoretski. Tako je i Travnik dobio za nase navijace kaznu. Bilo kao neki nepoznati to i to, kazna Travniku zbog lose organizacije.
Celik!3,2,2.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2014, 19:42

I njihovih. Jer gostujucih navijaca nije bilo, teoretski. Tako je i Travnik dobio za nase navijace kaznu. Bilo kao neki nepoznati to i to, kazna Travniku zbog lose organizacije.
Ma ne budi smijesan, kakve njihove, mogu samo oni dobiti, a nek se udaraju u guzicu ako nista ne dobiju, mada mislim da hoce... Razmisli na sta bi to licilo da samo Zelju kazne, i onda treba manijaci da odu na uzvrat?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 14 mar 2014, 19:43

Neka uprava manjeg sarajevskog prvoligaša izađe u javnost i kaže da ono nisu bili njihovi naijači i Mi smo zadovoljni. Nije problem, za tu izjavu platit ćemo i za njih, samo neka to izjave. :lol:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.