Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Izgleda da ga nema ni na klupi.
nisam vidio klupuZgemboAdislic je napisao/la:Izgleda da ga nema ni na klupi.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
adal je napisao/la:nema ga u prvi 11 danas... nije valjda radi one povrede?
Garcia je najavio da Pjanic nece igrati u kupu jer mu treba spreman za nedelju i prvenstvenu utakmicu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Miralem dobio sina Edina

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
nista ozbiljno, samo što Garcia ne želi da rizikuje s pogoršanjem povredeadal je napisao/la:nema ga u prvi 11 danas... nije valjda radi one povrede?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
goal.com na naslovnici: united zeli pjanica
Bolje mu je u Romi, nego da ide u brod koji tone, a kapetana ni na mapi.elansa je napisao/la:goal.com na naslovnici: united zeli pjanica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
evo prodali su Bradley-a. Sigurno onda nece Pjanica. Jedino ako neka ogrovna ponuda stigne. Sto samo moze doci od PSG-a
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze doci Pastore i novac.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:evo prodali su Bradley-a. Sigurno onda nece Pjanica. Jedino ako neka ogrovna ponuda stigne. Sto samo moze doci od PSG-a

Pjana i PSG, sto da ne.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Consigliere
- Kontakt:
ma, yebes Romu... Old Trafford je Old Trafford, nece dugo biti kriza. Idealan klub za Pjanu, po meni puno bolji izbor od PSGaVirtu4l je napisao/la:Bolje mu je u Romi, nego da ide u brod koji tone, a kapetana ni na mapi.elansa je napisao/la:goal.com na naslovnici: united zeli pjanica
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je cuj brod koji tone. U najgorem scenariju ce biti peti ove godine. United ima SVE osim kreativnog srednjaka. Odlicne napadace, obrambene i wingere. Jedino ima fali kreativni srednjak. A i plata ce mu biti skoro dupla. Umjesto 3 mil. oko 5,5-6 mil. Sto se tice PSG-a bolje je ipak da ostane u Romi. Jedino ako mu PSG ponudi neke garancije oko igranja.Consigliere je napisao/la:ma, yebes Romu... Old Trafford je Old Trafford, nece dugo biti kriza. Idealan klub za Pjanu, po meni puno bolji izbor od PSGaVirtu4l je napisao/la:Bolje mu je u Romi, nego da ide u brod koji tone, a kapetana ni na mapi.elansa je napisao/la:goal.com na naslovnici: united zeli pjanica
PSG, Manchester City, Monaco... Takve klubove ne želim za naše reprezentativce. Gomilaju talentovane i skupe igrače i nekolicini njih gotovo unište karijeru. Pogledajte kako se naš najbolji igrač pati u Cityju, koji opet nije "gori" od PSG-a, i sve će vam biti jasno. Unitedu treba igrač tipa Pjanića i tamo bi vrlo brzo mogao stasati u lidera na terenu, a Parižani definitivno imaju više opcija i jaču konkurenciju.
PSG ne odustaje: Rabiot odlazi, pravi se mjesto za Pjanića?
Uprava PSG-a, aktuelnog šampiona Francuske, ne odustaje od dovođenja Miralema Pjanića u redove Svetaca.
Tim sa Parka Prinčeva plako “posprema” svoju svlačiniocu pa će navjerovatnije u tom pospremanju mladi, 18-godišnji, fudbalera ovoga tima Adriena Rabiota preseliti na Otok, a kao moguće destinacije spominju se rivali iz sjevernog Londona Arsenal i Tottenham.
Kako piše engleski portal Sports Direct, Pjanić se nalazi u top formi i igra Rome itekako zavisi od nastupa bh. reprezentativca za kojeg je pored PSG veoma zagrijan i Manchester United, i to duže vrijeme, a interes za sjajnog veznjaka kluba sa Olimpica ponovo se probudio i kod Tottenhama.
Englezi pišu, kako bi uprkos tome da već na stolu ima Rominu ponudu za produženje ugovora, reprezentativac BiH bi vrlo lako mogao završiti na nekoj od pomenutih destinacija, a najviše šansi daju bogatom PSG-u.
Uprava PSG-a, aktuelnog šampiona Francuske, ne odustaje od dovođenja Miralema Pjanića u redove Svetaca.
Tim sa Parka Prinčeva plako “posprema” svoju svlačiniocu pa će navjerovatnije u tom pospremanju mladi, 18-godišnji, fudbalera ovoga tima Adriena Rabiota preseliti na Otok, a kao moguće destinacije spominju se rivali iz sjevernog Londona Arsenal i Tottenham.
Kako piše engleski portal Sports Direct, Pjanić se nalazi u top formi i igra Rome itekako zavisi od nastupa bh. reprezentativca za kojeg je pored PSG veoma zagrijan i Manchester United, i to duže vrijeme, a interes za sjajnog veznjaka kluba sa Olimpica ponovo se probudio i kod Tottenhama.
Englezi pišu, kako bi uprkos tome da već na stolu ima Rominu ponudu za produženje ugovora, reprezentativac BiH bi vrlo lako mogao završiti na nekoj od pomenutih destinacija, a najviše šansi daju bogatom PSG-u.
15.10.2013.
ipak je u prvoj. samo se bojim da se danas teže ne povrijedi, baš bi bilo šteta.
Odlazi Safete.
Defunitivno neke portale vise ne cita..Pa navodno Pjana ne igra,cc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Daj to Pjaniću Toti, nemoj da si sisa! 

Zabi ga Florenzi lijepo 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Rutinski ovo Roma, nema šta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.