Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhsport
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la bhsport » 23 maj 2013, 13:46

Rule_hz je napisao/la:sta su nam ga ba suknuli? koji ce nam **** on mislite stvarno da ce bit igraca od njega? grdno se varate mali zola i radovac su igracine za njega pa vi vidite ja nista specijalno nisam vidio u njegovom CIV-u satro igrac neki nidze veze, zbog cega se peglate izabro zemlju u kojoj je rodjen popularan decko tamo pare uzima nek mu je sa srecom nista tragicno,
Ako Zola i Radovac nastave ovako bit ce u rangu Halilovica ako ne i bolji. Mali je izvikan i napuhan onako kako samo hrvati znaju puhati svoje sportiste.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 maj 2013, 13:47

Batko je napisao/la:U najmanju ruku kontradiktorna izjava? Za mene nije veliko iznenadjenje da je izabrao Hravtsku ali da kaze da nikada niej bilo dvojbe? Pa sto to odma nije rekao?

Ako nema dvojbe, cemu onda zurba i zvanje 16godisnjeg igraca koji nije izborio mjesto ni u Dinamu.
I meni je malo čudan ovaj intervju, ali ako je istina, i ako nas je bezveze zavlačio, da Bog da obje noge polomio na treningu.
DRUG NEBI TI PUNCA

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 23 maj 2013, 13:48

mali vlah je izabrao slicno ko' i onaj ljajic, samo biti ce kasno kasnije plakati kad bude s.ranja slicnog ko' s ljajicem. samo me u svemu najvise razocarao caca ovog halilovica, pa ima li taj lik obraza kad iduci put dodje doma u BiH.. :roll: to je obicni izrod i nista vise
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2013, 13:49

Isto ce biti i sa Hrgotom !

Mada se za njega vec zna da ce odabrati Hrvatsku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 23 maj 2013, 13:49

Nemojmo jos prebacivati lopticu na Alena Halilovica, ovi iz SN-a su velike gnjide i lazovi, i vrlo je moguce da su izmislili ovu njegovu izjavu, a za klupsku stranicu moze i Mamic u njegovo ime izjavljivati sta hoce....
Sacekajmo, da vidimo hoce li nastupiti za Hrvatsku, pa tek onda pisite o njegovom činu i djelu....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 maj 2013, 13:50

Ma daaaj sta tu placente ko neke p**kice ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 maj 2013, 13:50

Rule_hz je napisao/la:sta su nam ga ba suknuli? koji ce nam **** on mislite stvarno da ce bit igraca od njega? grdno se varate mali zola i radovac su igracine za njega pa vi vidite ja nista specijalno nisam vidio u njegovom CIV-u satro igrac neki nidze veze, zbog cega se peglate izabro zemlju u kojoj je rodjen popularan decko tamo pare uzima nek mu je sa srecom nista tragicno,
Ma ja odavno govorim da ce seronjca izlapiti...Imao je EP nedavno pa nista, pakuj kofere i pravac u lipu....

Ali boli kakvi smo mi ljudi i kako nas je lako kupiti za sacicu lipa... :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 maj 2013, 13:51

Elegant je napisao/la:Isto ce biti i sa Hrgotom !

Mada se za njega vec zna da ce odabrati Hrvatsku.

ma brate moj nek biraju koga hoce ba sta mozes doci ce i nase vrijeme ako i nije doslo vjeruj mi neka nama nase avlije imamo mi nase talente i slicno nek izaberu ko im je pri srcu sta mozemo ev bezveze se i ovdje pocela hajka dizat sad ce rat pocet i po forumima **** ga nije ni prvi ni zadnji kad mozemo bez ibrakadabre mozrmo i bez ovih ostalih **** ga ba
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 23 maj 2013, 13:52

MrMuscle je napisao/la:Nemojmo jos prebacivati lopticu na Alena Halilovica, ovi iz SN-a su velike gnjide i lazovi, i vrlo je moguce da su izmislili ovu njegovu izjavu, a za klupsku stranicu moze i Mamic u njegovo ime izjavljivati sta hoce....
Sacekajmo, da vidimo hoce li nastupiti za Hrvatsku, pa tek onda pisite o njegovom činu i djelu....
ma igrat ce, vec je potvrdio preko social networka.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 23 maj 2013, 13:54

Pisham te Alene.
Zadnja izmjena: Sveti, dana/u 23 maj 2013, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
naprijed rejal

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 maj 2013, 13:54

http://www.****/sport/fudbal/halilov ... a-hrvatsku" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2013, 13:55

Elegant je napisao/la:Sad kaze nije bilo dvojebe a do jucer se preseravao kako jos nije odabrao.
Isto kao neki nasi reprezentativci. ;)

Ne moze sad lik rec da je bilo dvojbe. Sa 17 godina ili koliko vec ima, se ne odbija poziv A-reprezentacije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

arius
Kontakt:

Post Postao/la arius » 23 maj 2013, 13:56

slazem se apsolutno da je sramota za oca mu ponajprije , samo se realno mora uzeti u obzir da je bio nevidjeni pritisak na decka . ja stvarno nisam vidio nacin na koji moze odbiti poziv stimca . igra u dinamu nema nas pasos ide u skolu u zagrebu a na kraju krajeva i majka mu je hrvatica.

ne bih sad da puno serem mu na oca ali se dobro sjecam da se nadao pozivu na euro96 u englesku pa tek kad je tu ispusio pristao je da igra za nas koji smo se tek stvarali. odbio je bio poziv muzurovica za utakmicu s albanijom iz aprila 96....a jedan kodro , tada igrac barselone se odazvao i dosao u zenicu 5 mjeseci nakon dejtona.

ali eto , ni prvi ni zadnji , siroko mu polje glamocko :)

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 23 maj 2013, 14:01

Hvalim te Boze pa je odabrao Hrvatsku,samo da dokaze onim pacenicima koji su tvrdili da ce igrati za BiH da ga ustvari za njom savrseno zaboli.
Ne treba uopce tugovati za njim,treba se okrenuti drugim igracima koji iz razno-raznih razloga ne igraju za Bosnu i vratiti ih pod nacionalnu zaustavu :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 23 maj 2013, 14:01

Izgleda da mu je i babo igrao za BiH preko kur.ca, i da je bio rinaka od igraca ali je mislio da ce ga neko primjetiti kroz igru u repci.
Super, sad je i definitivno da se ne mozemo oslanjati na bosnjacki patriotizam, i igrace koji su napravljeni vani, i sto prije napraviti sistem putem kojeg cemo nase talente iz BiH napraviti profesionalcima.

Na kraju, sretno ovom malom ****.icu.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 23 maj 2013, 14:03

Sada se moze vidjeti zasto je Pape rekao da je logicno da mali igra za repku Hrvatske, jer je ocigledno da Pape ima vise informacija od nas navijaca ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2013, 14:04

Hasan nije uradio svoj zadatak kako treba :lol:

emir79
Zar nisi znao nešto više o ovome, nešto Bajević-Pape-Alen-Međugorje :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 maj 2013, 14:05

[youtube][/youtube]

ko zaplace uz ovu pjesmu on je pravi patriota!!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 23 maj 2013, 14:05

halilovic je cijeli zivot u hr... dvojbe za njega nema kad je poziv dosao... da nije dosao poziv, bilo bi dvojbe... ponasanje halilovica se nimalo ne razlikuje od svojevremenih postupaka mujdze, medunjanina, misimovica, begovica... nama ostaje da se kao prosijaci nadamo da ce ici njihovim putem i da nece biti dovoljno dobar hrvatskoj, pa da iz licnog interesa prihvati poziv iz BiH...

susicu se nema sta zamjerit'... moljkanjem djecurlije koja jos nije ni za spisak od 22 igraca se samo remeti atmosfera i poredak u postojecem timu... dobio je poziv u mladjim kategorijama bh selektora, nije se odazivao... dobio je poziv u ljubljanu, nije se odazvao... nikad se nije izjasnio da zeli igrati za BiH, niti da bira izmedju dvije zemlje, vec je samo ponavljao kako ce odluku saopstiti kad bude imao 18.g., kupujuci vrijeme i dizuci tenzije u HNS-u da ga sto prije pozovu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2013, 14:07

adriano_leite je napisao/la:Sada se moze vidjeti zasto je Pape rekao da je logicno da mali igra za repku Hrvatske, jer je ocigledno da Pape ima vise informacija od nas navijaca ;) .
Ma normalno ba, to se odma može vidjeti čim s nekim razgovaraš, kad ti se nešto sviđa ti se potrudiš koliko toliko oko toga i sl.
Kao i svemu

Ja sam na onom interviju skonto da Hrgota uopšte nije Hrvatina kakvim ga želi predstaviti Jutarnji i treba pokušati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 4 gosta.