Sad uzivati i cekati zrijeb na proljece. Gustati u krljanju ovih u 1/16 finala i cekati koga cemo ka.ati...

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Sad uzivati i cekati zrijeb na proljece. Gustati u krljanju ovih u 1/16 finala i cekati koga cemo ka.ati...
Placi mali placi, ost'o si u Praci, ides u Karaci, pod dojke krmaciPatriceKwedi je napisao/la: ↑25 nov 2021, 20:56A strasnu je grupu Zvezda imala. I opet su joj vece sanse da ne prodje nego da prodje.![]()
99 %
Nije ovo danas bilo otaljavanje. Zvezda je igrala s najjacom postavom, krenula je od 1. minuta ofanzivno.Stepp je napisao/la: ↑13 dec 2021, 20:59Ovo otaljavanje utakmica u LLSL će nas koštati titule.Od mogućih 6 bodova osvojis samo 1 protiv Surdulice. Ovaj problem sa motivacijom u domaćoj ligi traje već dugo,i na kraju će na naplatu da dodje ove sezone jer očigledno Partizan neće uopšte kiksati u ligi ,osim derbija.
odlična analiza,nisam upoznat s nekima od njih niti mogućnostima i statusu,la ti u ovom slučaju vjerujem. mislim da svakako idu po iskusnije rješenje jer osim el,borba je s partizanom na domaćim frontovima. mada ne mora se uvijek ispostaviti da je to logika koja ti jamči bolje. ponekad mladi vratar bude junak i praktički glavni zaslužni za uspjeh momčadi.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑18 dec 2021, 19:01Jos je ovo sve frisko![]()
On navodno trazi raskid, uprava mu ne da, tj. pokusava da ga smiri.
Mislim da ce jedno ove zime biti fiksno - Zvezda ce najverovatnije iz Krusevca povuci Vasiljevica nazad u Beograd. Vasiljevic je mozda i najzasluzniji za senzacionalno 4. mesto Napretka u prvenstvu ove polusezone. Samo sa Popovicem koji je branio (ocajno) u Topoli nema sanse da se ceka prolece i (trenutno neizvesna) situacija sa Borjanom.
Ko mi ovako iz prve pada na um kao zamena Borjanu:
- pomenuti Nikola Vasiljevic
- pozajmica Marka Dmitrovica iz Sevilje (malo verovatna opcija, iako Dmitrovicu treba praksa uoci svetskog u Kataru)
- otkup ili pozajmica Borisa Radunovica iz Kaljarija, ovo nije nimalo naivna opcija, u Zvezdi prate njegov razvoj
- dovodjenje Stefana Bajica iz Sent Etjena na leto besplatno ili preko zime po niskoj otkupnoj klauzuli, ali malo verovatno s obzirom da je jos premlad
- dovodjenje Mileta Svilara iz Benfike kome takodje na leto istice ugovor, ovo je takodje vrlo realna opcija, a Svilaru treba klub u kojem ce da brani zbog reprezentacije i karijere uopste
- otkup po povoljnoj ceni ugovora Aleksandra Jovanovica u Apolonu, moze postati vrlo realna opcija s obzirom na bliske odnose uprava ta dva kluba
- dovodjenje Djordja Nikolica iz Bazela, kome takodje istice ugovor na leto, jos jedna vrlo realna opcija
To su mi najblize opcije za zamenu ovako na prvu. Predraga Rajkovica (Rems), Marka Ilica (Kortrajk), Cicana Stankovica (AEK) i Emila Rockova (Fehervar) nece ni pokusati dovesti, s obzirom na njihove jake ugovore koje imaju sa svojim klubovima.
Mislim da ce Zvezda sigurno dovesti domaceg golmana ako bude morala, a ne stranca koji ne zna jezik. Nece se kockati.
Mislim da ces biti u pravu. Odlazak je sve izvesniji, i kako izlaze informacije u javnost, on vec duze zeli da ide, ovo mu je samo savrsen povod bio (navodno i zena mu vrsi pritisak na taj potez). Sto se tice Stankovica uprava je cvrsto stala iza njega. On je neupitan.Felixians4 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 13:56odlična analiza,nisam upoznat s nekima od njih niti mogućnostima i statusu,la ti u ovom slučaju vjerujem. mislim da svakako idu po iskusnije rješenje jer osim el,borba je s partizanom na domaćim frontovima. mada ne mora se uvijek ispostaviti da je to logika koja ti jamči bolje. ponekad mladi vratar bude junak i praktički glavni zaslužni za uspjeh momčadi.
iako da,još ovo nije gotovo,al treba što prije riješiti.
Teze je naci dobrog trenera, nego dobrog golmana. Barem kod nas.Felixians4 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 15:48pa nisam u pravu, mislio sam da će stanković out ako bude ili-ili. ne znam što je bolje po momčad il gore. može ispasti bezbolno, a može i pogubno.
snježana je stup,dobro kaže čika ulemek,žene CARuju.
hmmm,neću ulaziti u to sad. borjan je zapravo jedini od 2017. do 2021. dakle točno u periodu nove ,moćne zvezde. on i zvezdan terzić mislim da su jedini od glavnih aktera bili istaknuti pojedinci čitav period. neće to biti lako zamijeniti u nikojem smislu. kakav li će tek pritisak biti na tome koji bude nova "jedinica" ?EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑19 dec 2021, 16:01Teze je naci dobrog trenera, nego dobrog golmana. Barem kod nas.Felixians4 je napisao/la: ↑19 dec 2021, 15:48pa nisam u pravu, mislio sam da će stanković out ako bude ili-ili. ne znam što je bolje po momčad il gore. može ispasti bezbolno, a može i pogubno.
snježana je stup,dobro kaže čika ulemek,žene CARuju.
Stankovic jeste jos neiskusan, zelen, ali razvija se u ozbiljnog trenera. Odlicno je izgledao obe sezone u Ligi Evrope, ne samo rezultatski, vec i takticki. Ume da iznenadi protivnika, ne forsira sablon, taktizira. Uticaj Italije na njega vidljiv je u svakom aspektu.
Snezana je opajdara, ne znam sta bi Borjanu da je ozeni. Mada je i on u glavi malo taraba. Nasli se. Stankovic ima normalnu zenu, ozenio je inace sestru svog bivseg saigraca Milenka Acimovica. Ja se nadam da ce Stankovic ostati duplo duze na klupi od Milojevica. Bice Stankovic sve bolji, a sa njim ce i Zvezda dalje rasti.
U nasem fudbalu se pokazalo i dokazalo da su nasumicne i brze smene trenera cesto bile kontraproduktivne. Primer Bjelice u Dinamu je odlican primer. Evo traze posle njega stalno nove trenere, lutaju. Sto se tice Zvezde ona ne sme da dira trenera - Zvezda mora da menja sportskog direktora! Mrkela je tragican na toj funkciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.