100 % istina,moze kupac citavog kluba ali pomocni ne dirajlijevapolutka je napisao/la: ↑23 sep 2020, 20:17Znači ovako jedno 99% nas ovdje na forumu zagovara pronalazak investitora. Po našim zakonima ne postoji mogućnost privatizacije klubova, nego nađi čovjeka koji će 'posuditi' pare tj.investitora i sa kojim nikad ne znas na čemu si. Hoće li mu se sutra dici neka stvar i povući svoje pare i napraviti od tebe vardar. Znači daj čitav klub sa svim propratnim objektima al ne diraj pomoćni. Vrlo zanimljivo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
[quote=Admir74 post_id=7874712 time=1600881060 user_id=44438]
[quote=iguita post_id=7874631 time=1600878745 user_id=45946]
Ne volim da likujem kad je bilo cija bolest u pitanju, ali zbog jadova petara pojedinih koji su se nasladjivali bolescu nasih igraca , hocu da kazem karma je ****.Corona im se uvalila u klub.yebo vam pas mater.
[/quote]
Ko je to sutra pozitivan, a igra.
[/quote]
Pozitivni su im jukic, mustedanagic, i jos dvojica, al su bili sa ekipom do juce i trenirali sa ostalim.Pa reko karantina obavezna ili to samo vazi za nas.
[quote=iguita post_id=7874631 time=1600878745 user_id=45946]
Ne volim da likujem kad je bilo cija bolest u pitanju, ali zbog jadova petara pojedinih koji su se nasladjivali bolescu nasih igraca , hocu da kazem karma je ****.Corona im se uvalila u klub.yebo vam pas mater.
[/quote]
Ko je to sutra pozitivan, a igra.
[/quote]
Pozitivni su im jukic, mustedanagic, i jos dvojica, al su bili sa ekipom do juce i trenirali sa ostalim.Pa reko karantina obavezna ili to samo vazi za nas.
- plavousrcu
- Kontakt:
Mahala kaze Bingo. Ne znam da li je istina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:44Pravo da vam kažem ništa nisam čitao evo nakon utakmice poslije Krupe, hem mi se sve gadi, hem ne mogu ovih tema oko slina iz uprave. To čim dođe na red mi smo u debelom ku.rcu, a čitanje toga malo dublje bi me bacilo u još veću depru.
Ono što me interesuje zna li se možda potencijalni kupac pomoćnog terena i šume, te koje bi pare okvirno mogli uzeti?
Ima tema PL - opcenito pa tamo razglabajte o tome. Nikakve veze to sa nasim klubom nema i nema potrebe da se o tome pise ovdje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
kako nema strucnjak , kad za pet dana igraju protiv nas,A Ti balavac kuci pa taj vokabular razglabanje i slicno.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Nasi imaju antitijela boli nas qrac

A što im se gazda kofrči na svakom ćošku bingoplavousrcu je napisao/la: ↑23 sep 2020, 20:27Mahala kaze Bingo. Ne znam da li je istina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:44Pravo da vam kažem ništa nisam čitao evo nakon utakmice poslije Krupe, hem mi se sve gadi, hem ne mogu ovih tema oko slina iz uprave. To čim dođe na red mi smo u debelom ku.rcu, a čitanje toga malo dublje bi me bacilo u još veću depru.
Ono što me interesuje zna li se možda potencijalni kupac pomoćnog terena i šume, te koje bi pare okvirno mogli uzeti?

Naveo si Jukica, a momak trenirao veceras koliko sam upratio po slikama. Zinedin im i ne moze igrati jer je suspendovan.
A ti nauci prihvatiti kritiku, a ne da na svako citiranje stvaljas "etiketu" nekom. Ova tema je o Zeljeznicaru.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro , pogledaj sastav im sutra, Pa problem i jeste sto si ga vidio da trenira sa ostalim a pozitivan.Ne etikeiram ja tebe , ali bi te zamolio da razglabanje i slicne ne koristis u komentarima . Ne poznajemo se i ako te iritiram to zadrzi za sebe. I nije kupac eventualni pomocnog bingo niti bi se gradio bilo kakav trzni centar niti stanovi.
[quote=LjoZee post_id=7874910 time=1600886212 user_id=41709]
[quote=iguita post_id=7874898 time=1600885859 user_id=45946]
kako nema strucnjak , kad za pet dana igraju protiv nas,A Ti balavac kuci pa taj vokabular razglabanje i slicno.
[/quote]
Naveo si Jukica, a momak trenirao veceras koliko sam upratio po slikama. Zinedin im i ne moze igrati jer je suspendovan.
A ti nauci prihvatiti kritiku, a ne da na svako citiranje stvaljas "etiketu" nekom. Ova tema je o Zeljeznicaru.
[/quote]
I jos da te informisem da sam sa Zeljeznicarom 40 i kusur godina i zamolio bi te da meni ne objasnjavas da je tema Zeljeznicar.Budi pristojan i ne leti sa etiketranjem ljudi iz uprave, a pogotovo tvoj komentar da tek kad Amar i ostali odu i dodju neki treci da ce raja biti za prodaju pomocnog. Poletio si malo.Lakapo.
[quote=iguita post_id=7874898 time=1600885859 user_id=45946]
[/quote]
[/quote]
I jos da te informisem da sam sa Zeljeznicarom 40 i kusur godina i zamolio bi te da meni ne objasnjavas da je tema Zeljeznicar.Budi pristojan i ne leti sa etiketranjem ljudi iz uprave, a pogotovo tvoj komentar da tek kad Amar i ostali odu i dodju neki treci da ce raja biti za prodaju pomocnog. Poletio si malo.Lakapo.
Navodno imaju tri kupca za pomoćni, sad jel istina ne znam, ali pošto je mahalaska vjerujem da nije
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- Nastrojeni
- Kontakt:
kako je krenulo sa ponudama treba pozvati one sa history kanala storage wars da napravimo jednu epizodu prodaja pomoćnog 

Radi tebe sabane nam je ovakoavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:52Pa eto ako je kamp do 7 miliona, 4 miliona nek' ulože u riješavanje dugova, što trenutnih, što prema poreznoj, a miliončić da bar naredna dva roka možemo platiti neke slobodne a jake igrače.Kometa je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:46Po informacijama koje je ja imam 12 milionaavalPacidoroP je napisao/la: ↑23 sep 2020, 19:44Pravo da vam kažem ništa nisam čitao evo nakon utakmice poslije Krupe, hem mi se sve gadi, hem ne mogu ovih tema oko slina iz uprave. To čim dođe na red mi smo u debelom ku.rcu, a čitanje toga malo dublje bi me bacilo u još veću depru.
Naravno ovo je šabansko razmišljanje jednog navijača.
Izvini Džubure što ti se miješam u posao.

Ukoliko Skupstina aminuje prijedlog upravnog odbora i kad se objavi citav projekat prodaje , ulaganja , sponzorisanja, izgradnje stadiona . kampa ,finansiske konsolidacije, dakle citav paket , mozda ce te promjeniti misljenje i podrzati ovaj projekat naseg kluba.Naravno oni koji se protive ovome svemu.
Slazem se ,ali je tuga sto smo dosli do ovogaiguita je napisao/la: ↑23 sep 2020, 21:22Ukoliko Skupstina aminuje prijedlog upravnog odbora i kad se objavi citav projekat prodaje , ulaganja , sponzorisanja, izgradnje stadiona . kampa ,finansiske konsolidacije, dakle citav paket , mozda ce te promjeniti misljenje i podrzati ovaj projekat naseg kluba.Naravno oni koji se protive ovome svemu.

- manijakKladusa
- Kontakt:
ljubomoran sam pravo na uspijeh drugi, zamisljam da mi sutra igramo, sav se najezim odmah
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.
Pa igramo mi protiv nekog atoma sutra 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Valjda postoje ljudi od zakona u klubu.Ljudi kojima se može vjerovati.Ako postoji plan,prije svega ulaganja novca u OP,i to gradnjom kampa, jer to je budućnost Željezničara,nije nikakav problem postaviti ljude od struke da to sve nadziru.Svaki potrošen fening se može pratiti,znati gdje je i kako utrošen.Nikakva skepsa glede prodaje imovine nebi trebalo da postoji.Pročitao sam juče na jednom forumu da se najviše prodaji protive pitice,da mi je znati zašto,pa im čovjek fino napisao da bi i oni prodali kad bi imali nešto više od tri veš-mašine.Jedan dobar start bi bio novac od prodaje da konačno postoji mjesto gdje bi trenirali na miru,radili sa OP i imali sve ono što je jednom klubu potrebno.Tada bi i seniori bili 8 sati na radnom mjestu a ne po kafanama,nargila barovima i sl.
Znači ako postoji plan,koji će biti svima dostupan,mislim da će velika većina biti za.Kakve sredine tabele,ispadanja iz lige i ostale gluposti.Sportski segment AO i ćao Bosno eto nas Europo.
Znači ako postoji plan,koji će biti svima dostupan,mislim da će velika većina biti za.Kakve sredine tabele,ispadanja iz lige i ostale gluposti.Sportski segment AO i ćao Bosno eto nas Europo.
Znam da mi baca na neki hemijski element,cuj azot

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Anpa, dark44, Direktorcic, Kajkutenjoyer i 68 gostiju.