FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
na ovoj zadnjoj slici mi lici na ray allena 

- Arsenalisation
- Kontakt:
AHHAHA al fkt...samo da jemalo tamniji ten i kosa 0 bodova isti b bio...Wolverine je napisao/la:na ovoj zadnjoj slici mi lici na ray allena

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Znaci leglo je jos jedno pojacanje, super igrac koji moze igrati na vise pozicija uvijek dobro dodje, sezona je duga pa ce sigurno dobiti svoje prilike.
Inace za Barcine igrace koji su bili na posudbi neki klubovi su pokazali interes: kao npr. za Caceresa je Bayern pokazao interes, za Hleba se interesuje Milan (al bi bilo najbolje kada bi mu dali jos jednu sansu da se dokaze), Werder Bremen se interesuje za Henrique-a ( a ovo bi mogao biti trejd za Ozil-a plus koji milion na kafu
)
Inace za Barcine igrace koji su bili na posudbi neki klubovi su pokazali interes: kao npr. za Caceresa je Bayern pokazao interes, za Hleba se interesuje Milan (al bi bilo najbolje kada bi mu dali jos jednu sansu da se dokaze), Werder Bremen se interesuje za Henrique-a ( a ovo bi mogao biti trejd za Ozil-a plus koji milion na kafu

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
se zna oce li se neki mladi igrac aformisati u prvi tim barce,danas je rossel otputovo za london na pregovore,samo nzn sta se toliko muce oko fabregasa,jer ako nije uspeo da se izbori u spanskoj repki da bude u prvoj postavi,kako ce onda u barceloni,a da damo 50 miliona za igraca koji ce sedeti na klupi i sluziti jos najmanje 2 sezone za rotaciju!mislim lepo bi bilo to kad bi se vratio kuci u svoju barcu a isto tako nam i nije tolko potreban da bi smo se toliko mucili oko njega!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Upravu si losmi. Jedini nacin da Fabregas zaigra u Barceloni u prvom sastavu je taj da igraju bez defanzivnog veznjaka ili sa dva napadaca, u sto cisto sumnjam.
Nego to je jedino ona furka navijaca kad zele veliko pojacanje u klubu a nepotreban je. Ja ovdje cesto dam primjer Reala, pa evo jos jedan... MAICON, a vec imamo Sergia Ramosa.
Mislim da je Fabregas svjestan da su Xavi i Iniesta daleko bolji od njega
Nego to je jedino ona furka navijaca kad zele veliko pojacanje u klubu a nepotreban je. Ja ovdje cesto dam primjer Reala, pa evo jos jedan... MAICON, a vec imamo Sergia Ramosa.
Mislim da je Fabregas svjestan da su Xavi i Iniesta daleko bolji od njega
- nidjo_barca
- Kontakt:
Eto,prva utakmica protiv Racinga u gostima.Solidna ekipa,ali eto dobro je,moglo se i gore proci.Prosle godine 4 komada smo im dali tu,pa eto neka tako bude i sad,ja zadovoljan
Ma samo da se pobjedi i dobro startuje u novu sezonu.

Ma samo da se pobjedi i dobro startuje u novu sezonu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Zamjena za Tourea
" Sve zavisi o financijskim mogućnostima kluba. Tražimo jednog igrača sličnom Toureu, ali ako dovedemo Cesca, možemo ga naviknuti na tu poziciju i tražiti drugog s više napadačkim stilom. Zavisi kako će se odvijati pregovori koje smo započeli. " (Pep Guardiola)
Iz ove izjave dakle mozemo skontati da ce Cesc imati mjesta ukoliko dodje, ova rasprava oko toga gdje bi eventualno igrao se razvlaci mjesecima, a sasvim nepotrebno, zadnjeg veznog ce igrati Xavi ili Fabregas i to je definitivno.
sto se tice adriana:
Dolazak Adriana
" Nismo znali da li dovesti 'centralnog' igrača ili igrača koji može igrati na raznim pozicijama. Ako Abidal može igrati centralnog, Adriano može djelovati na lijevoj ili desnoj strani, ili na obje. "
" Poznaje La Ligu, ima 24-25 godina, polivalentan je i s intenzitetom koji na je potreban. Mislim da je klub napravio veliki transfer. "
" Sve zavisi o financijskim mogućnostima kluba. Tražimo jednog igrača sličnom Toureu, ali ako dovedemo Cesca, možemo ga naviknuti na tu poziciju i tražiti drugog s više napadačkim stilom. Zavisi kako će se odvijati pregovori koje smo započeli. " (Pep Guardiola)
Iz ove izjave dakle mozemo skontati da ce Cesc imati mjesta ukoliko dodje, ova rasprava oko toga gdje bi eventualno igrao se razvlaci mjesecima, a sasvim nepotrebno, zadnjeg veznog ce igrati Xavi ili Fabregas i to je definitivno.
sto se tice adriana:
Dolazak Adriana
" Nismo znali da li dovesti 'centralnog' igrača ili igrača koji može igrati na raznim pozicijama. Ako Abidal može igrati centralnog, Adriano može djelovati na lijevoj ili desnoj strani, ili na obje. "
" Poznaje La Ligu, ima 24-25 godina, polivalentan je i s intenzitetom koji na je potreban. Mislim da je klub napravio veliki transfer. "
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- nidjo_barca
- Kontakt:
Treba jednog veznjaka dovesti,to je sad neophodno,ne moze ostati na ovom.Mislim,sve su to kvalitetni igraci,al moguce povrede,pa nekad je potrebno odmora...
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
pa mozemo mi njega prilagoditi al to nebi bilo to.de bi onda busquets igro,ima 22 god igra u startnoj postavi u repki,veliki potencijal,i sto posto ce obavljati bolje defanzivnu ulogu od fabregasa,a i svaki veliki klub ima zadnjeg veznog,da ga nema bilo bi nam mnogo tesko igrati protiv nekih jacih.a opet igramo 3 takmicenja,igraci se umore ,povrede itd...zato bi nam dobro dosao,al opet kazem,da se previse mucimo oko njega,da mu se tolko ide u barcu i on bi trebao da se malo pomuci,da i on vrsi neki pritisak na wengnera!Romariooo je napisao/la:Zamjena za Tourea
sto se tice adriana:
Dolazak Adriana
MVP - Messi-Villa-Pedro
U pravu si losmi, Fabregas jeste najidealnije pojacanje, ali ima jos dobrih igraca i ne treba sve nade polagati u njega kad nije bas nesto neophodan. Po meni ova ponuda od 35 miliona i nije realna, treba za njega iskesirati 50 miliona jer momak i vrijedi toliko, cak i vise jer je vrlo mlad, ako arsenal i to odbije onda nek se hebu.. Vec je Rossel rekao da je za transfere ostalo jos 80 miliona, dakle pare i nisu problem, jer u sustinu osima tog jednog veznog igraca nam i ne treba niko vise, a bolje za jednog covjeka platiti velike pare nego dva polovnjaka dovesti.
Najvjerovatnije cemo i dovesti ofanzivnog veznjaka kao sto je Fabregas, jer da kupimo skupog zadnjeg veznog onda nema logike jer imamo Sergia, zadnji vezni moze biti i Keita i Adriano. Sergio jeste vec sad vrhunski, no moramo imati vise od 11 vrhunskih igraca, to je valjda svima jasno i neko od njih mora sjediti na klupi ponekad.
Najvjerovatnije cemo i dovesti ofanzivnog veznjaka kao sto je Fabregas, jer da kupimo skupog zadnjeg veznog onda nema logike jer imamo Sergia, zadnji vezni moze biti i Keita i Adriano. Sergio jeste vec sad vrhunski, no moramo imati vise od 11 vrhunskih igraca, to je valjda svima jasno i neko od njih mora sjediti na klupi ponekad.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Interesuje me da li je yaya toure prodan ili je otisao kao slobodan igrac...nigdje nisam vidio da pise cifra,uglavnom se navodilo da je sporazumno raskinuo ugovor sa barcom....sto je za mene nevjerovatno,takvog igraca bez ostete pustit 

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kume , za 30 miliona eura Barca prodala Tourea Cityu, da si živ i zdrav.sarajlija89 je napisao/la:Interesuje me da li je yaya toure prodan ili je otisao kao slobodan igrac...nigdje nisam vidio da pise cifra,uglavnom se navodilo da je sporazumno raskinuo ugovor sa barcom....sto je za mene nevjerovatno,takvog igraca bez ostete pustit
- sarajlija89
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Kume , za 30 miliona eura Barca prodala Tourea Cityu, da si živ i zdrav.sarajlija89 je napisao/la:Interesuje me da li je yaya toure prodan ili je otisao kao slobodan igrac...nigdje nisam vidio da pise cifra,uglavnom se navodilo da je sporazumno raskinuo ugovor sa barcom....sto je za mene nevjerovatno,takvog igraca bez ostete pustit

dobra lova....uglavnom sam cito da su sporazumno raskinuli saradnju pa mi nevjerovatno bilo bez ostete da je otiso...a sad se sjetih..vidio sam jednom..32 miliona..al nisam bio siguran
Hvala

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
pa neznam bas 50 mil za fabregasa je stvarno previše pa bolje onda iz werdera dovesti ozila isto mlad ima potencijala a uz to i puno jeftinijiRomariooo je napisao/la:U pravu si losmi, Fabregas jeste najidealnije pojacanje, ali ima jos dobrih igraca i ne treba sve nade polagati u njega kad nije bas nesto neophodan. Po meni ova ponuda od 35 miliona i nije realna, treba za njega iskesirati 50 miliona jer momak i vrijedi toliko, cak i vise jer je vrlo mlad, ako arsenal i to odbije onda nek se hebu.. Vec je Rossel rekao da je za transfere ostalo jos 80 miliona, dakle pare i nisu problem, jer u sustinu osima tog jednog veznog igraca nam i ne treba niko vise, a bolje za jednog covjeka platiti velike pare nego dva polovnjaka dovesti.
.
Mogul ja vas pitati gdje ce Fabregas ili Ozil igrati? Koju poziciju?
dominacija porucuje:
"DAJTE 60 MILIONA EURA I VODITE FABREGASA"
a jest pakšu covjek

"DAJTE 60 MILIONA EURA I VODITE FABREGASA"
a jest pakšu covjek

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
DM ako dođu.Brnjoo je napisao/la:Mogul ja vas pitati gdje ce Fabregas ili Ozil igrati? Koju poziciju?
FK Pjetlovi
Pa Ozil je ofanzivni veznjak, Fabregas skoro pa isto tako... 

Hebo ih fabregas vise,ne treba dati 60 miliona,treba sacekati jos koju sezonu pa da stigne kao slobodan igrac,ionako nam nece do tada ni puno faliti,mnogo bi bilo bolje kupiti ozila i afirmisati nekog mladog kao sto je dos santos ili thiago alcantara(momak koji je vec dao gol za A tim),i kad treba da se odmore xavi ili iniesta ubaci se neki od ove dvojice ,takvo razmisljanje uvek pali,a barca ima dosta primera za to(xavi,iniesta,busquecst,pedro..)i za ostatak para kupiti jos nekog igraca ,moja zelja bi bila neymar iz santosa koji ima 19 god i vec je dao 40 golova za prvi tim.(Ili neki drugi kojeg guardiola izabere)al mnogo je bolje ovako postupiti neko bacati 60 miliona na fabregasa!!!!!!!!
MVP - Messi-Villa-Pedro
Fabregas ce biti slobodan igrac tek 2015 godine jer do tad ga ugovor veže sa Arsenalom, plus što uvijek ima opcija da produži ugovor.losmi je napisao/la:Hebo ih fabregas vise,ne treba dati 60 miliona,treba sacekati jos koju sezonu pa da stigne kao slobodan igrac,ionako nam nece do tada ni puno faliti,mnogo bi bilo bolje kupiti ozila i afirmisati nekog mladog kao sto je dos santos ili thiago alcantara(momak koji je vec dao gol za A tim),i kad treba da se odmore xavi ili iniesta ubaci se neki od ove dvojice ,takvo razmisljanje uvek pali,a barca ima dosta primera za to(xavi,iniesta,busquecst,pedro..)i za ostatak para kupiti jos nekog igraca ,moja zelja bi bila neymar iz santosa koji ima 19 god i vec je dao 40 golova za prvi tim.(Ili neki drugi kojeg guardiola izabere)al mnogo je bolje ovako postupiti neko bacati 60 miliona na fabregasa!!!!!!!!
A što se tice druge recenice, ako ne fali puno Barci što su onda ovi toliko navalili da ga dovedu....prava meksicka sapunica traje citavo ljeto oko njega i sad odjednom Ne treba nam...da ne treba, nebi Rosel bezveze išao direktno u JAR na noge Wengeru koji se nije udostojio ni da se sastane sa njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.