Daj bgt ne mozes poredit Zenicu i Banja Luku... u Banja Luci je puno nacionalizma i zato su onakvi ispadi, a ono u Zenici sto se desilo nema veze s tim..http://www.youtube.com/watch?v=CKuRtYgy7Lw dovoljno ti klip objasnjava.sandokan_TM87 je napisao/la:mi koji smo bili na utakmici znamo koliko je bilo raje i neznam zasto ova ekipa iz firme kupikartu ili kako se vec zovu, ne objavi rezultate posjete jer imaju tacne podatke gdje se sabiraju i godisnje i polugodisnje i uz to dodajte barem 50 onih bez karte pa cemo svi znati koliko je doslo ljudi na neku utakmicu, i samo da dodam sramotno je ovo sto se u Zenici i Banjaluci dogadja jer to su ipak veliki gradovi ali sa previse onih kojima nije mjesto u gradu vec negdje daleko u prasumi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
oko 5.000 po kiši protiv olimpica nije uopšte slaba posjeta. to sa 3.000 ne vrijedi ni komentarisati, samo na sjeveru je bilo toliko. nije mislim ni aman zaman dobra, al' daleko od slabog, nađite slike protiv olimpica iz prošle šampionske sezone i vidjećete da nije velika razlika ako je i ima. podsjetilo me na tekmu sa slavijom te godine, kad je bilo tu negdje ljudi, ali isto odlično navijanje.
poslije 12 pobjeda u nizu jednostavno je morao doći i period lošije igre, al' moraju se malo trznuti i dozvati. olimpic dobar i zasluženo nosi bod.
i ne slažem se sa teorijom da zeba i bekrić guše jedan drugog, nego jednostavno bekrić nije u formi i ne liči na sebe. ali on će morati proigrati, previše je dobar za ovu ligu da se to ne desi. cijela ekipa je sinoć malo patila od poteza viška, a naročito bekrić...al' ja sam siguran da će to biti bolje. i opet se pokazalo da nyema može uzeti lopte koje niko u ligi ne može, sinoć je bio strašan, ali šta ćeš kad u napadu nije išlo, a i svraka je do njega bio nevidljiv osim na samom početku.
poslije 12 pobjeda u nizu jednostavno je morao doći i period lošije igre, al' moraju se malo trznuti i dozvati. olimpic dobar i zasluženo nosi bod.
i ne slažem se sa teorijom da zeba i bekrić guše jedan drugog, nego jednostavno bekrić nije u formi i ne liči na sebe. ali on će morati proigrati, previše je dobar za ovu ligu da se to ne desi. cijela ekipa je sinoć malo patila od poteza viška, a naročito bekrić...al' ja sam siguran da će to biti bolje. i opet se pokazalo da nyema može uzeti lopte koje niko u ligi ne može, sinoć je bio strašan, ali šta ćeš kad u napadu nije išlo, a i svraka je do njega bio nevidljiv osim na samom početku.
i guši kapa dole za cijelu utakmicu, al' naročito za onu intervenciju kad je frajera bukvalno satjerao uz liniju i onda mu izbio živu loptu 

Odkad nisam procitao bolji post na ovom forumuipetm je napisao/la:Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.Konstantno pišu samo neke crne stvari,Premijer Liga ide uzlaznom putanjom,a oni jedva čekaju da sve ocrne.Željo je u jednom momentu imao najduži niz pobjeda u evropi(dobro znamo da je teško zabilježit tri pobjede uzastopno u BiH),duži i od Barcelone,Reala,City-a itd. i samo jedna vijest o tome.A uprava FK Sarajeva(max. 10 ljudi)izbačeno iz lože o tome se napišu tri,četiri vijesti.Gdje je vijest da Gušo nije primio gol 1000 i nešto minuta,što je više od 16 sati.Naslov na ovom portalu "ubijmo fudbal ispraznimo tribine",a jesu li se sjetili slikat,snimat ili barem napisat Manijake kada su pozivali raju na tekmu,o tome pišu neki strani mediji a naši ništa.Pojedini novinari STIDITE SE!
Imao sam namjeru napisati nešto o sinoćnjoj tekmi,ali boccacio je to uradio kako treba...

Ne bih se bas slozio da nasa liga ide uzlaznom putanjom, ovo je do sada sve neka "prelazna faza", sve nazor, nema navijaca, samo se bubaju kazne, ako se ovako nastavi svi timovi odose pod stecaj.ipetm je napisao/la:Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.Konstantno pišu samo neke crne stvari,Premijer Liga ide uzlaznom putanjom,a oni jedva čekaju da sve ocrne.Željo je u jednom momentu imao najduži niz pobjeda u evropi(dobro znamo da je teško zabilježit tri pobjede uzastopno u BiH),duži i od Barcelone,Reala,City-a itd. i samo jedna vijest o tome.A uprava FK Sarajeva(max. 10 ljudi)izbačeno iz lože o tome se napišu tri,četiri vijesti.Gdje je vijest da Gušo nije primio gol 1000 i nešto minuta,što je više od 16 sati.Naslov na ovom portalu "ubijmo fudbal ispraznimo tribine",a jesu li se sjetili slikat,snimat ili barem napisat Manijake kada su pozivali raju na tekmu,o tome pišu neki strani mediji a naši ništa.Pojedini novinari STIDITE SE!
Imao sam namjeru napisati nešto o sinoćnjoj tekmi,ali boccacio je to uradio kako treba...
Sve moguce novine, portali, televizije su govorile o Zeljinom nizu, i svi su bili uz Zelju da pobjedi i pretekne Bragu, pise se i o Gusinom nizu, a ne znam da li si citao taj clanak "ubijmo fudbal, ispraznimo tribine", jel bilo ikakve lazi tu?
Slike Zeljinog autobusa kojim se poziva na utakmicu, su bile na svim mogucim portalima, a klip sma gledao na tv-u. Nemoj tako, samo pogledaj da u nasoj ligi ima 16 timova, budite zahvalni sa prostorom koji dobijate.
Oko za oko, zub za zub!
Zamisli jarane koje je moje zadovoljstvo zena i ja matori kenjci od pedeset godina na Jugu a dva punoljetna sina u kopu,pa da cuskije padaju nebi izasao sa stadiona.samir825 je napisao/la:Kud ces ljepsi izlaz nego sa svojom djevojkom sjedis na stadionu i gledas svoj omiljeni tim
Drugo, sto se skole tice, slazem se, skola je najpreca, zbog skole se moze i propustiti utakmica, bit ce vremena da se ide na utakmicu, ali skola ako se propusti, gotovo je.
Nista se ne sikirajte, protiv Celika imate jos jednog navijacaTaj sam, i mislim da ce doci pitara i hordi, da vas podrzimo da unistite one ljubomore iz Zenice
Raja sabura normalan je pad u igri i rezultatima a i ovakvi ne gubimo utakmice,dobro je sto se sve to desava na pocetku i od sljedece tekme sa Celikom sve ce se vratti u stari ritam.Sada sam sigurniji da cemo uzeti titulu nego sto sam bio prije ove tekme i sest bodova prednosti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ljepota brate, bas zbog toga sam jedan od najvecih protivnika nereda na stadionima, hocu i ja sutra sa svojim djetetom, zenom, da odem i bodrim svoju ekipu.
Oko za oko, zub za zub!
Bolje da nas sad uhvati mala rezultatska kriza nego tamo u zadnjim kolima kada se i nema bas puno tekmi za ispraviti te greske. Imamo zalihu od ranije tako da ce sve ovo zavrsit kako treba 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Ajde nemoj zezati prijatelju da liga ne ide uzlaznom putanjom. Ja fakat ne mogu da vas pojedine pitare da razumijem zasto vama uvijek nesto smeta i zasto trazite dlaku u jajetu. Dobro se sjecam poslije pobjede nad Slobodom 0:1 vi ste aman svi govorili sampioni krecu, liga najbolja a nakon kraha od Goska nista vam ne valja. Onda komentarisanje o selectovim loptama, a do jucer nam timovi igrali sa loptama iz 2006 i 2008. Niko nikada da pohvali nesto. Evo sudenje se poboljsava, svugdje se sudi realno i jedino vama nesto ne odgovora ( da ne napominjem mec Sarajevo vs Slavije, dva ofsajda svirana iz nicega, od cega jedan gol im ponisten i ne dosuden penal) a mediji nista o tome, svi se usutili. Da se nama kojim slucajem to desilo svi bi mediji brujili o tome. Evo sinoc na nasoj tekmi 90 min se igra a sudije ne pokazuju sudijsku nadoknadu, da smo kojim slucajem dali gol svi bi pisali da se igralo do Zeljo nije dao gol, pa ispade vako da je bolje sto nismo pogodili.(da ne bi bilo svada i problema ovo se prijatelju nije generalno odnosilo na tebe)samir825 je napisao/la:Ne bih se bas slozio da nasa liga ide uzlaznom putanjom, ovo je do sada sve neka "prelazna faza", sve nazor, nema navijaca, samo se bubaju kazne, ako se ovako nastavi svi timovi odose pod stecaj.ipetm je napisao/la:Nemogu da vjerujem kako neki od naših portala mrze BH fudbal.Niko nije napisao nikakvu pohvalu za navijače sinoć jer su cijelo drugo poluvrijeme kisnuli,i još pišu da je bilo 3.000 gledalaca,kako ih nije stid,samo na sjeveru je bilo 3.000 ljudi.Konstantno pišu samo neke crne stvari,Premijer Liga ide uzlaznom putanjom,a oni jedva čekaju da sve ocrne.Željo je u jednom momentu imao najduži niz pobjeda u evropi(dobro znamo da je teško zabilježit tri pobjede uzastopno u BiH),duži i od Barcelone,Reala,City-a itd. i samo jedna vijest o tome.A uprava FK Sarajeva(max. 10 ljudi)izbačeno iz lože o tome se napišu tri,četiri vijesti.Gdje je vijest da Gušo nije primio gol 1000 i nešto minuta,što je više od 16 sati.Naslov na ovom portalu "ubijmo fudbal ispraznimo tribine",a jesu li se sjetili slikat,snimat ili barem napisat Manijake kada su pozivali raju na tekmu,o tome pišu neki strani mediji a naši ništa.Pojedini novinari STIDITE SE!
Sve moguce novine, portali, televizije su govorile o Zeljinom nizu, i svi su bili uz Zelju da pobjedi i pretekne Bragu, pise se i o Gusinom nizu, a ne znam da li si citao taj clanak "ubijmo fudbal, ispraznimo tribine", jel bilo ikakve lazi tu?
Slike Zeljinog autobusa kojim se poziva na utakmicu, su bile na svim mogucim portalima, a klip sma gledao na tv-u. Nemoj tako, samo pogledaj da u nasoj ligi ima 16 timova, budite zahvalni sa prostorom koji dobijate.
Sto se posjete tice, veoma solidna za Olimpic mada mora biti bolje jer smo prvi trenutno na tabeli i finalisti kupa. Tesko je ljude natjerati na nesto, eto imamo primjere u susjednim zemljama. Partizan i Dinamo u svojim ligama prvi i haraju vec godinama (pa igrali ligu prvaka) a jedva se skupi 6.000 na stadionu. Sada ispade da je nasim navijacima ispod casti doci gledati ekipe kao sto su Kozara, Rudar i ove sve novonastale.
NOTE: Moze li mi neko potvrditi da li je bio penal na Svraki? Bile su 4 konfliknte sitvacije i mislim da je ova prva kada je Svraka oboren imala elemenata za jedanesterac. Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
-
- Kontakt:
Po meni, sudjenje je bilo odlicno, bez greske.BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi da li je bio penal na Svraki? Bile su 4 konfliknte sitvacije i mislim da je ova prva kada je Svraka oboren imala elemenata za jedanesterac. Hvala
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ukoliko budemo igrali kao sinoć i igrači budu imali isti pristup utakmici Čelika ćemo sigurno pobjediti. Šef je to fino rekao, samo nam je gol falio, sve ostalo je bilo na nivou, bez imalo potcjenjivanja činjenica je da Čelik ima lošiju ekipu od Olimpica, zato će nam biti i lakše, ali krajnje je vrijeme da počnemo napadati od samog početka utakmice, a ne u posljednjih 20 minuta.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Ako uzemo da je prosjecna cijena karte 6.5KM dodjemo do cifre od 3 230 posjetilaca. Tome bi trebali dodati jos cc 300 polugodisnjih i godisnjih karata i to bi bilo cc 3500 ljudi na utakmici.aleksandar_veliki je napisao/la:Na pp sam nedavno s nekim likovima diskutovao vezano za posjete, pa evo i ovdje cu postaviti jedno obicno pitanje, pa cu zamoliti sve da pokusaju dati odgovor. Ukoliko je prihod od ulaznica na jednoj tekmi na Grbavici 21.000 KM koliko je bilo gledalaca. Cijene ulaznica svi znate. Malo sam popustio, jer rijec je o tribini, a ovdje praktikujemo sto manje o tome pisati, ali evo, moze mi se. Nadam se da rasprava nece krenuti u nekom nezeljenom smjeru.
Moja procjena na utakmici je bila cc 4000 ljudi ali sam nakon pregleda na TV Vogosca skontao da je ipak bilo nesto manje od moje procjene s obzirom na nepopunjenost sjevera u donjim redovima i standardno nepopunjenih coskova. Jug je takojder bio supalj prema istoku i mislim da je realno reci da je na utakmici bilo do cc 3500 ljudi.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Zeljo je sinoc igrao po meni jako dobro.Igraci Zeba,Nyema,Bogicevic su prevaga za sve ekipe PL.Golman Guso je nestvaran i digne ekipu sa svojim intervencijama,za njega nema zamjene.Cestitam mu na novom rekordu.
Utakmica i ambijent kakav se nigdje u BIH ne moze dozivjeti.Bilo je lijepo sinoc na grbavici.Komsije hvala na doceku i zelim Vam da ispunite sve svoje ciljeve.
Utakmica i ambijent kakav se nigdje u BIH ne moze dozivjeti.Bilo je lijepo sinoc na grbavici.Komsije hvala na doceku i zelim Vam da ispunite sve svoje ciljeve.
BlueTiger je napisao/la:Ajde nemoj zezati prijatelju da liga ne ide uzlaznom putanjom. Ja fakat ne mogu da vas pojedine pitare da razumijem zasto vama uvijek nesto smeta i zasto trazite dlaku u jajetu. Dobro se sjecam poslije pobjede nad Slobodom 0:1 vi ste aman svi govorili sampioni krecu, liga najbolja a nakon kraha od Goska nista vam ne valja. Onda komentarisanje o selectovim loptama, a do jucer nam timovi igrali sa loptama iz 2006 i 2008. Niko nikada da pohvali nesto. Evo sudenje se poboljsava, svugdje se sudi realno i jedino vama nesto ne odgovora ( da ne napominjem mec Sarajevo vs Slavije, dva ofsajda svirana iz nicega, od cega jedan gol im ponisten i ne dosuden penal) a mediji nista o tome, svi se usutili. Da se nama kojim slucajem to desilo svi bi mediji brujili o tome. Evo sinoc na nasoj tekmi 90 min se igra a sudije ne pokazuju sudijsku nadoknadu, da smo kojim slucajem dali gol svi bi pisali da se igralo do Zeljo nije dao gol, pa ispade vako da je bolje sto nismo pogodili.(da ne bi bilo svada i problema ovo se prijatelju nije generalno odnosilo na tebe)
Sto se posjete tice, veoma solidna za Olimpic mada mora biti bolje jer smo prvi trenutno na tabeli i finalisti kupa. Tesko je ljude natjerati na nesto, eto imamo primjere u susjednim zemljama. Partizan i Dinamo u svojim ligama prvi i haraju vec godinama (pa igrali ligu prvaka) a jedva se skupi 6.000 na stadionu. Sada ispade da je nasim navijacima ispod casti doci gledati ekipe kao sto su Kozara, Rudar i ove sve novonastale.
NOTE: Moze li mi neko potvrditi da li je bio penal na Svraki? Bile su 4 konfliknte sitvacije i mislim da je ova prva kada je Svraka oboren imala elemenata za jedanesterac. Hvala
Znas da ne volim da se prepiremo oko gluposti, po ko zna koji put ponavljam da je trenutno Zeljo najbolja ekipa i da su zasluzeno prvi, nikakve veze nema kvalitet lige, i Zeljino prvo mjesto, zato se ne moras toliko truditi da dokazujes da je liga kvalitetna, i lazes sebe i nas. Ima pomaka, radi se i to je pozitivno, ali kako reci da je liga dobra, kada ja ne smije otici na Grbavicu da gledam svoje Sarajevo? Jer imam zabranu.
Ne bi me cudilo da uskoro zabrane uopste navijacima da dolaze(i domacim i gostujucim), jer vidis da je ovako samo gore, liga je na aparatima, ne kazem da savez steli utakmice, ali ima pojedinaca kojima je ova liga dobar izvor prihoda, najlakse se dogovriti sa sudijom i pare podijeliti (ne mislim na Zelju). Igrate dobro, imate bodovnu prdnost, skoro pa sigurno osvajate duplu krunu, nemojte se baviti glupostima, kao sto su "novinari ne pisu o Gusi", igrajte, bodrite svoj klub, i uzivajte u trenutcima slave( tj. uzivajte do derbija, kada cemo vas mlatnuti s 3 razlike

Oko za oko, zub za zub!
Momci sinoc odigrali vrhunski.Po meni Nyema,Kvesa,Zeba,Cola,Bogi odlicni.Bekric,Svraka,Vasilic podbacili.
Gledat Nyemu kako trci 90 minuta,uzima lopte gura se,proigrava neprocjenjivo.Svrsavo sam cijelu utakmicu gledajuci njega koliko trci,ni Mata ne pretrci onoliko
Vasilica pod hitno mijenjati sa Kerlom,lik se gubi ili ne zna...
Manijaci odlicni,iznenadili su me u odnosu na navijanje protiv Borca i Travnika.Nova pjesma gori,haos majke mi evo od jutros je pjevam ne prestajem.Napokon jedna pjevljiva pjesma a ne:"Bas sve ti dajemo"
Ponoviti istu igru protiv Celika,ipak ljudi igraju sa 5-6 juniora
Gledat Nyemu kako trci 90 minuta,uzima lopte gura se,proigrava neprocjenjivo.Svrsavo sam cijelu utakmicu gledajuci njega koliko trci,ni Mata ne pretrci onoliko

Manijaci odlicni,iznenadili su me u odnosu na navijanje protiv Borca i Travnika.Nova pjesma gori,haos majke mi evo od jutros je pjevam ne prestajem.Napokon jedna pjevljiva pjesma a ne:"Bas sve ti dajemo"
Ponoviti istu igru protiv Celika,ipak ljudi igraju sa 5-6 juniora

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
Ma Aco ja mislim da imas sa placenim kartama jedno 1500 na sjeveru(12.000 km),1500 na jugu(7.500 km) i jedno 200 - 300 placenih za zapad e sad na to dodaj godisnje i polugodisnje kao i djecu koja udju sa roditeljem i to kad sve saberes posjeta je otprilike od cetiri do pet eventualno sest hiljada na ovim obicnim tekmama.aleksandar_veliki je napisao/la:Na pp sam nedavno s nekim likovima diskutovao vezano za posjete, pa evo i ovdje cu postaviti jedno obicno pitanje, pa cu zamoliti sve da pokusaju dati odgovor. Ukoliko je prihod od ulaznica na jednoj tekmi na Grbavici 21.000 KM koliko je bilo gledalaca. Cijene ulaznica svi znate. Malo sam popustio, jer rijec je o tribini, a ovdje praktikujemo sto manje o tome pisati, ali evo, moze mi se. Nadam se da rasprava nece krenuti u nekom nezeljenom smjeru.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Odlicno sudjenje,ambijent super a mi navijaci OLIMPICA zadovoljni i generalno ZELJA je veliki klub a g.AMAR OSIM je pokazao da je pravi gospodin ,,,,,,za_zivot_cijeli je napisao/la:Po meni, sudjenje je bilo odlicno, bez greske.BlueTiger je napisao/la:Moze li mi neko potvrditi da li je bio penal na Svraki? Bile su 4 konfliknte sitvacije i mislim da je ova prva kada je Svraka oboren imala elemenata za jedanesterac. Hvala
EVo saljem ti na pp, da nam tema na odeZnas da ne volim da se prepiremo oko gluposti, po ko zna koji put ponavljam da je trenutno Zeljo najbolja ekipa i da su zasluzeno prvi, nikakve veze nema kvalitet lige, i Zeljino prvo mjesto, zato se ne moras toliko truditi da dokazujes da je liga kvalitetna, i lazes sebe i nas. Ima pomaka, radi se i to je pozitivno, ali kako reci da je liga dobra, kada ja ne smije otici na Grbavicu da gledam svoje Sarajevo? Jer imam zabranu.
Ne bi me cudilo da uskoro zabrane uopste navijacima da dolaze(i domacim i gostujucim), jer vidis da je ovako samo gore, liga je na aparatima, ne kazem da savez steli utakmice, ali ima pojedinaca kojima je ova liga dobar izvor prihoda, najlakse se dogovriti sa sudijom i pare podijeliti (ne mislim na Zelju). Igrate dobro, imate bodovnu prdnost, skoro pa sigurno osvajate duplu krunu, nemojte se baviti glupostima, kao sto su "novinari ne pisu o Gusi", igrajte, bodrite svoj klub, i uzivajte u trenutcima slave( tj. uzivajte do derbija, kada cemo vas mlatnuti s 3 razlike![]()
), malo navijackih trzavica nije na odmet

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
pabizo je napisao/la: Odlicno sudjenje,ambijent super a mi navijaci OLIMPICA zadovoljni i generalno ZELJA je veliki klub a g.AMAR OSIM je pokazao da je pravi gospodin ,,,,,,

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.