FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ta nazovi klauzula, kada sam slusao Azmira ja sam mislio da to znaci automatski plus 1 godina ugovora, medjutim ovim se Azmir zastitio samo da nam niko ne moze pokupiti igraca bez naseg saznanja. ali opet pare igraju najbitniju ulogu! jbg valjda sve na dobro izadje duguju nama ovi igraci poprilicno a i Azmiru 

Sloboda Tuzla
Upravo to. Još pogotovo mjesec dana pred Europu, neće se valjda morat čitava nova odbrana dovodit.emirzlaTu je napisao/la:Nije stvar,koga cemo prezalit,koga necemo.Valjda je cilj klubu ostavit dobre igrace u ekipi,a ne gubit ih zbog neozbiljnosti...smijesno da se ponasaju ovako prema igracima koji to nisu zasluzili...
Smiren sam jer ipak vjerujem Azmiru, ali ako Kostić ode jbg onda.
@skver spominje se samo ova klauza i ništa drugo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Ja, ti i doE smo sigurni za fuka, ostali neka se pridruze ko moze i hoce.DarioTZ je napisao/la: @beduin kafa o slobodi kad dodjes
Mene vise brinu Berluskonijeve izjave, ne ulijevaju mi nadu, kao Azmirove.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Posto Azmir zna da nema sposobne ljude oko sebe osim Sase on je trazo vjerovatno od igraca da se igraci obavezuju prvo javit nama jer zna da ne moze na obadvije strane trazit lojacanja i dva svima odjednom razgovarati..polahko ba oni ako ne prihvate uslove ne moraju otice negdje u roku 10 dana i to je to..na nama je hocemo li se sloziti sa njihovim uslovima ili oni sa nasim
Ko bolan hoce da ide iz kluba gdje ima redovna i veoma dibra orimanja nemonte budalit
..samo podizu sebi cijenu to je jedino problem
Ko bolan hoce da ide iz kluba gdje ima redovna i veoma dibra orimanja nemonte budalit

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 maj 2016, 15:07, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Biće sta nam bude,pare su čudo ljudi
- Probisvjet
- Kontakt:
Podizao je sebi i Redzepi cijenu...SaltCityAttack je napisao/la:Posto Azmir zna da nema sposobne ljude oko sebe osim Sase on je trazo vjerovatno od igraca da se igraci obavezuju prvo javit nama jer zna da ne moze na obadvije strane trazit lojacanja i dva svima odjednom razgovarati..polahko ba oni ako ne prihvate uslove ne moraju otice negdje u roku 10 dana i to je to..na nama je hocemo li se sloziti sa njihovim uslovima ili oni sa nasim
Ko bolan hoce da ide iz kluba gdje ima redovna i veoma dibra orimanja nemonte budalit..samo podizu sebi cijenu to je jedino problem

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- muhamed121
- Kontakt:
Mislim da je nerealno pricat o uslovima jer u Slobodi imas uslove sto nemas sigurno u citavoj ovoj nasoj ligi plata sigurno predobra,primanja redovna,igras europu,sledece sezone napadas prvo mjesto mislim sta hoces bolje a dosta igraca jedva bi docekali da dodju uz ovakve stvari u Slobodu
Ma ja se ne brinem nikako sto se tice Azmira, koji god igrac bude zelio da ostane u svetinji azmir ce naci zajednicku u to sam siguran .Beduin je napisao/la: Mene vise brinu Berluskonijeve izjave, ne ulijevaju mi nadu, kao Azmirove.
a sto se tice matore drtine berle prije ce umrijet nego prodat klub , al da ne idemo u off

Zadnja izmjena: DarioTZ, dana/u 26 maj 2016, 15:27, ukupno mijenjano 5 puta.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Probisvjet je napisao/la:Podizao je sebi i Redzepi cijenu...SaltCityAttack je napisao/la:Posto Azmir zna da nema sposobne ljude oko sebe osim Sase on je trazo vjerovatno od igraca da se igraci obavezuju prvo javit nama jer zna da ne moze na obadvije strane trazit lojacanja i dva svima odjednom razgovarati..polahko ba oni ako ne prihvate uslove ne moraju otice negdje u roku 10 dana i to je to..na nama je hocemo li se sloziti sa njihovim uslovima ili oni sa nasim
Ko bolan hoce da ide iz kluba gdje ima redovna i veoma dibra orimanja nemonte budalit..samo podizu sebi cijenu to je jedino problem
![]()
Znam jarane zato i govorim.jer nije dobro cim to rade ovi odustanu i to je problem... treba Azmir nacinjos dva covjeka koji ce u Tuzli radit koji nece putovat kad ovi moraju da idu obavkjat poslove ..upravo zbog ovih stvari
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Azmir što je rekao oko te klazule: Igrači imaju obavezu produžiti ugovor za još godinu dana ukoliko ekipa izbori europu osim ukoliko FK Sloboda ne odluči da im ti igrači ne trebaju. Ta klauzula je u korist kluba.
https://youtu.be/nUFImRPviBQ?t=22m
Ta klazula je tu prije svega da nam konkurencija ne klepi igraca.
Oni igraci koji su otpisani mogu gdje hoce,ostali....
Uostalom ko god misli da ima bolje (u BiH okvirima)bujrum dovidjenja.
Pogledajte samo kakve se stvari desavaju u Sarajevu.Kakvi su se ugovori potpisivali,nezna se ko pije ko placa.
Igraci odlaze iz kluba raskidaju se ugovori (na stetu kluba).
Veselinovic,Govedarica,Piric,Ordagic,Muminovic,ono sto valja,i mladi su,pod ugovorom su i mogu otici samo za fin novac.
Digli ste paniku trazi ga Zvezda neka trazi,bogami ce i da plate ako ga zele.
Jedina greska je ne potpisati Kostica na 2,3 godine.
Ovo ostalo nema godine da ga vezes dugogodisnjim ugovorima.
vec ovako bolje godinu za godinu.
Koliku sansu ima Mehmedagic da napravi Transfer u 29,30 godini da zaradis i da ga vezes ugovorom.ili Ahmetovic.
Ima ko misli o tome.
Kome god se ide dovidjenja.
Oni igraci koji su otpisani mogu gdje hoce,ostali....
Uostalom ko god misli da ima bolje (u BiH okvirima)bujrum dovidjenja.
Pogledajte samo kakve se stvari desavaju u Sarajevu.Kakvi su se ugovori potpisivali,nezna se ko pije ko placa.
Igraci odlaze iz kluba raskidaju se ugovori (na stetu kluba).
Veselinovic,Govedarica,Piric,Ordagic,Muminovic,ono sto valja,i mladi su,pod ugovorom su i mogu otici samo za fin novac.
Digli ste paniku trazi ga Zvezda neka trazi,bogami ce i da plate ako ga zele.
Jedina greska je ne potpisati Kostica na 2,3 godine.
Ovo ostalo nema godine da ga vezes dugogodisnjim ugovorima.
vec ovako bolje godinu za godinu.
Koliku sansu ima Mehmedagic da napravi Transfer u 29,30 godini da zaradis i da ga vezes ugovorom.ili Ahmetovic.
Ima ko misli o tome.
Kome god se ide dovidjenja.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Thranduil je napisao/la:Azmir što je rekao oko te klazule: Igrači imaju obavezu produžiti ugovor za još godinu dana ukoliko ekipa izbori europu osim ukoliko FK Sloboda ne odluči da im ti igrači ne trebaju. Ta klauzula je u korist kluba.
Upravo tako , koliko znamo svi igraci imaju ugovore otprilike do kraja juna , tako da svi oni na koje se racuna su duzni da se pojave 10 na prozivci i da se produzi ugovor sa kim klub zeli.
-
- Kontakt:
Ljudi ne brinite, za ovih 6 što idu, dolazi 6 novih i vjerovatno dosta kvalitetnijih igrača. Dva vezna i napadač dolaze iz vana, jer takvih ovdje nema. Čovjek je bio jasan ko dan. Nemojmo crniti konačno svijetlu stranu našeg kluba koji je bio pred izdisajem.
ako izuzmes Ivetica od onih sest nije tesko biti kvalitetniji (posebno se odnosi na Prsu i Saleta)profaprofa je napisao/la:Ljudi ne brinite, za ovih 6 što idu, dolazi 6 novih i vjerovatno dosta kvalitetnijih igrača. Dva vezna i napadač dolaze iz vana, jer takvih ovdje nema. Čovjek je bio jasan ko dan. Nemojmo crniti konačno svijetlu stranu našeg kluba koji je bio pred izdisajem.

Sloboda Tuzla
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tesko se takmiciti sa nekim ponudama...
vrijedi li Kostic 5.000 eura plate mjesecno ?.. ili bilo ko od ovih trenutnih igraca? i mozemo li mi to dati bilo kome
svako ko ima bolje logicno da ce otici...sta ces ti karikiram za Sarica kad mu ljudi ponude duplu platu sto ima u Slobodi, u eurima
vrijedi li Kostic 5.000 eura plate mjesecno ?.. ili bilo ko od ovih trenutnih igraca? i mozemo li mi to dati bilo kome
svako ko ima bolje logicno da ce otici...sta ces ti karikiram za Sarica kad mu ljudi ponude duplu platu sto ima u Slobodi, u eurima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ultrasstyle_tz je napisao/la:tesko se takmiciti sa nekim ponudama...
Probisvjet je napisao/la: Podizao je sebi i Redzepi cijenu...![]()
🔴⚫️
Vezni igrač Radnika Adnan Šećerović na meti Slobode i Sarajeva
Jel se ovi naši zayebavaju?
Jel se ovi naši zayebavaju?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma ja samo se klub pita.DarioTZ je napisao/la:Thranduil je napisao/la:Azmir što je rekao oko te klazule: Igrači imaju obavezu produžiti ugovor za još godinu dana ukoliko ekipa izbori europu osim ukoliko FK Sloboda ne odluči da im ti igrači ne trebaju. Ta klauzula je u korist kluba.
Upravo tako , koliko znamo svi igraci imaju ugovore otprilike do kraja juna , tako da svi oni na koje se racuna su duzni da se pojave 10 na prozivci i da se produzi ugovor sa kim klub zeli.
Jest se tesko pojaviti na prozivci i kad ti klub ponudi ugovor ti kazes ne zelim da ga potpisem.
Ta "klauzula" je nigdje veze. Ja mislio da su napravili onu da uz plasman u Evropu obavezno ugovor ide jos godinu.Oni napravili nista ustvari.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
Gdje je onaj bombas Rajko sa pojacanjima....haman mu fali repa za gandje pa mu ponestalo inspiracije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.