Upravo tako,ja bi radije da ubodemo sa tim ljudima,nego da igramo Evropu.Naravno da bi bilo lijepo da je igramo al nije pod moranje,pogotovo sad kad nam ne odlucuje puno o budjetu.Iskoristit ovu polusezonu da se posloze stvari u klubu i da se neke stvari postave na svoje mjesto.Vidjet ko od ovi moze pomoc u ostvarivanju ciljeva i gradit ekipu za ljeto.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
Organizacija kluba i pravi ljudi na pravom mjestu, zatim realan rok od 5 godina, za igranje grupne faze Evrope, to trebaju biti ciljevi, a ne da se sad dovode igrači i traži neki instant uspjeh.
-
itatabisine
- Kontakt:
Cim vidim koliko pitari provociraju i koliko im pucaju cirevi znaci da smo na dobrom putu.
Mi trebamo ostati dosljedni sa uclanjivanjem i dolaskom na stadion, ostalo sve prepustiti pravim ljudima i vremenu. Mozda nece odmah sve leci na svoje, ali kada se sjetim kroz sta smo sve prosli i koliko smo sabura imali, onda sam uvjeren da dolaze bolji dani za nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja
Mi trebamo ostati dosljedni sa uclanjivanjem i dolaskom na stadion, ostalo sve prepustiti pravim ljudima i vremenu. Mozda nece odmah sve leci na svoje, ali kada se sjetim kroz sta smo sve prosli i koliko smo sabura imali, onda sam uvjeren da dolaze bolji dani za nas
Naprijed Zeljo ljubavi moja
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Treba forumašima prepustiti sve, ja mislim da nam City ne bi bio ravan, nikad više menadžera na manjem mjestu.
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Prije 20 dana rekao
Ako dođe Stanić to bi bio pun pogodak za sportskog direktora.Iz temelja se mora promjeniti organizacija kluba i dovesti prave i sposobne ljude a ostalo će doći vremenom.Ako nemaš kvalitetne ljude u upravi kluba džaba novac najbolji primjer su pitari.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Do sada su insajderi sve fulali, a tek sad se ocekuje teski fijasko sa informacijama 
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Ma kakvi insajderi, ne provaljujte se pogotovo sad. Naše je da dolazimo na Grbavicu i podržimo tim. Bombe i F5 su ostale u mahali koje više nadam se nema.
Grupa iznad svakog pojedinca.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mahale ima, mahale će uvijek biti.. taman da nam je investitor Kim Jong Un .
Iz Reala i Citya cure informacije, ne moze se protiv toga.
Kako je lakse od one skupstine, a prije nje svaki dan sam bio nervozan
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Bersaga
- Kontakt:
Kad možemo očekivati najkasnije da budemo kompletirani, da budu svi na svojim pozicijama?1921boy je napisao/la: ↑29 dec 2025, 11:55Upravo tako,ja bi radije da ubodemo sa tim ljudima,nego da igramo Evropu.Naravno da bi bilo lijepo da je igramo al nije pod moranje,pogotovo sad kad nam ne odlucuje puno o budjetu.Iskoristit ovu polusezonu da se posloze stvari u klubu i da se neke stvari postave na svoje mjesto.Vidjet ko od ovi moze pomoc u ostvarivanju ciljeva i gradit ekipu za ljeto.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Što se tiče UO, NO, nove skupštine trebalo bi danas ili sutra. (Pravno se može razvući i do kraja januara, ali neće smetat funkcionisanju)Bersaga je napisao/la: ↑29 dec 2025, 14:54Kad možemo očekivati najkasnije da budemo kompletirani, da budu svi na svojim pozicijama?1921boy je napisao/la: ↑29 dec 2025, 11:55Upravo tako,ja bi radije da ubodemo sa tim ljudima,nego da igramo Evropu.Naravno da bi bilo lijepo da je igramo al nije pod moranje,pogotovo sad kad nam ne odlucuje puno o budjetu.Iskoristit ovu polusezonu da se posloze stvari u klubu i da se neke stvari postave na svoje mjesto.Vidjet ko od ovi moze pomoc u ostvarivanju ciljeva i gradit ekipu za ljeto.
Odma nakon toga ide i trener.
Sportski direktor možda tek na ljeto.
- Bersaga
- Kontakt:
Hvala na informacijamaArma00 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 14:58Što se tiče UO, NO, nove skupštine trebalo bi danas ili sutra. (Pravno se može razvući i do kraja januara, ali neće smetat funkcionisanju)Bersaga je napisao/la: ↑29 dec 2025, 14:54Kad možemo očekivati najkasnije da budemo kompletirani, da budu svi na svojim pozicijama?1921boy je napisao/la: ↑29 dec 2025, 11:55
Upravo tako,ja bi radije da ubodemo sa tim ljudima,nego da igramo Evropu.Naravno da bi bilo lijepo da je igramo al nije pod moranje,pogotovo sad kad nam ne odlucuje puno o budjetu.Iskoristit ovu polusezonu da se posloze stvari u klubu i da se neke stvari postave na svoje mjesto.Vidjet ko od ovi moze pomoc u ostvarivanju ciljeva i gradit ekipu za ljeto.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
Nece bit sd sad.Da se dzabe nenatezu mediji.Nista najmanje do ljeta.
Brko iz druge galaksije!
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Za uclanjenje moramo napraviti strasan projekat, da oborimo sve rekorde.
Sjetimo se ovoga…

Višća danas igra sa Onanom, Savićem..
Džeko De Gea, Kean…
Santos (ako je voljan pomoci) Juan Mata.
Ako doðu Mario Stanić ili Vedo za SD imaju i oni svoje veze i poznanstva.
Edit: sad vidim sta pisete za SD, nema veze opet imamo poznanstva i nase bivse igrace svuda po svijetu.
Sjetimo se ovoga…

Višća danas igra sa Onanom, Savićem..
Džeko De Gea, Kean…
Santos (ako je voljan pomoci) Juan Mata.
Ako doðu Mario Stanić ili Vedo za SD imaju i oni svoje veze i poznanstva.
Edit: sad vidim sta pisete za SD, nema veze opet imamo poznanstva i nase bivse igrace svuda po svijetu.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Vico je najavio jos novih terena, ima li sanse da se i nama uradi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
VecerasArma00 je napisao/la: ↑29 dec 2025, 14:58Što se tiče UO, NO, nove skupštine trebalo bi danas ili sutra. (Pravno se može razvući i do kraja januara, ali neće smetat funkcionisanju)Bersaga je napisao/la: ↑29 dec 2025, 14:54Kad možemo očekivati najkasnije da budemo kompletirani, da budu svi na svojim pozicijama?1921boy je napisao/la: ↑29 dec 2025, 11:55
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.