FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Posle ove zadnje tri utakmice ocekujem jednu pobjedu od 3-0 protiv Celika. Svaki tim ima svoj period gdje rezultati skripe, forma, pa jos po nesta al Celik se moze i MORA pobjediti. Trebalo bi se ocepiti protiv crveno-crnih.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Gdje su sveznalice, da nam objasne kako to da sudija nije šiljio za nas?! Nigdje ih nema. Što se tiče utakmice, nema veze, idemo dalje..sve dok imamo prednost, ja se ne bojim. Ali zato iduća protiv Čelika nam je jako, jako bitna. Tu se ne smijemo zezat', pobijeda po svaku cijenu (Komitet će nam sredit' sudiju) 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
znam da nije mjesto da se to spominje al je tribina izgledala odlicno
slike su fantasticne i odlicno je smisljena konacno pomak
Bekrić out Jamak in, Selimović out E. Čolić in.
Jamak in. Sigurno si utakmicu pratio iz kuce. Čuj Jamak da igra. E. Čolić pod hitno da počne igrati, ali ne umjesto Selimovića, momak je bio dobar danas..Semper je napisao/la:Bekrić out Jamak in, Selimović out E. Čolić in.
Zadnja izmjena: Aldinn1, dana/u 07 apr 2012, 22:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Potpis!
selimovic odlicno odigro, bekric i adilovic su daleko u najlosijoj formiSemper je napisao/la:Bekrić out Jamak in, Selimović out E. Čolić in.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Jamak treba da igra. Kako god da je do sada igrao, zasluzio je da bude u prvih 11 radi borbenosti. Bekric jeste lgenda kluba, ali sta se moze kada te nece pa nece. Mislim da Jamak moze trenutno vise doprinijeti u ovoj postavi neko Bekrija. Bekriji vise odgovara da on bude glavni kreativac, ali vec imamo takvog. Tesko se sada na to prilagoditi da budes drugi kada si uvijek bio prvi.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Jamak je danas unio dosta živost kao i Bešlija. Selimović krampa i nema mu pomoći. Bekrić u očajnoj formi i trenutno ne zaslužuje mjesto ispred Jamaka. JAmak je dežurni krivac a zaboravljate da je uvrštavanjem Jamaka u prvih 11 i počela naša serija. Aldine nije za tebe forum nego da te pitam kako Zeba u isto vrijeme može igrati u Želji i u Austrijskoj 2.ligi?
Sve nesto kilavo, Bekric definitivno ne zasluzuje mjesto u prvih 11. Bit ce bolje protiv celika
NO PYRO NO PARTY
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Adilovića bespotreno kritikujete, on je igrač koji je navikao da dobije loptu i zabije, a večeras nije uopšte imao takvu priliku.
Bekrić je ubjedljivo najlošiji i trebalo bi ga na klupu što Aco kaže. I večeras "nije vidio" Zebu u par navrata, pogotovo u prvom poluvremenu.
Treba pohvaliti našu odbranu, to je naše najjače oružje.
Situacija na tabeli još uvijek nije alarmantna, tek kad nas Široki stigne, ustvari ako nas stigne, tek se onda treba zabrinuti.
Bekrić je ubjedljivo najlošiji i trebalo bi ga na klupu što Aco kaže. I večeras "nije vidio" Zebu u par navrata, pogotovo u prvom poluvremenu.
Treba pohvaliti našu odbranu, to je naše najjače oružje.
Situacija na tabeli još uvijek nije alarmantna, tek kad nas Široki stigne, ustvari ako nas stigne, tek se onda treba zabrinuti.
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Amar Amar Osim Osim...
Valjda on zna ko treba igrati ko ne treba, ako je uspio dovde da nas dovede očigledno zna šta radi
Valjda on zna ko treba igrati ko ne treba, ako je uspio dovde da nas dovede očigledno zna šta radi

🔵⚪
pustite te price ljudi, ko je kakav bio i ko treba igrati..
sada im najvise trebamo!
gazi ZELJO idemo dalje.
sada im najvise trebamo!
gazi ZELJO idemo dalje.
AMAR AMAR OSIM OSIM
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ja uopšte nisam razočaran ovim rezultatom, logično je da nekad kiksamo kući, u šampionskoj sezoni smo imali i poraz od sarajeva kući pa samo na kraju opet bili prvaci. Sreća je što se ovaj rezultat neće odraziti toliko na naš plasman na tabeli i može se reći da je došao u pravo vrijeme.
A opet, treba shvatiti malo i igrače, ipak evo mjesec dana igramo u ritmu srijeda-subota, neki pad u igri i u koncentraciji je sasvim normalan.
A opet, treba shvatiti malo i igrače, ipak evo mjesec dana igramo u ritmu srijeda-subota, neki pad u igri i u koncentraciji je sasvim normalan.
Volim te, Željo!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jednostavno kad neće neće...idemo dalje...ko kod je bio na tekmi ne moze igračima nista da zamjeri jer su momci ginuli na terenu al jednostavno nije lopta htjela u gol...
sad dobit celika i to je to...
I DA GUBIS DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA MI TE VOLIMOO MI TE VOLIMOOOO!
sad dobit celika i to je to...
I DA GUBIS DESET NULA S JUGA BI SE PJESMA ČULA MI TE VOLIMOO MI TE VOLIMOOOO!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Ma ne bojim se nimalo... je.biga obicno ovo ovako biva nasa rapsodija ne moze trajati vjecno..sad ce malo biti turbulencija sto se igre tice i ekipe... bice tu izmjena i svega..,a vec protiv celika se vracamo na pravi kolosijek...Treba ekipu malo smiriti, prvenstveno da se ne opustamo i da zabijemo u prvih 20 minuta.. Danas su svi bili dobri i na nivou, zapinjali smo, ali olimpik se nije dao gadjali smo precke, stative, igrace, crte..al lopta nece u gol.. je.biga...hvala Bogu pa smo napravili zalihu ispred sirokog.. pa smo mogli danas kiksati tj. nismo, al desilo se jeb.iga... dobro je ovo kao jedna opomena da se ubuduce moramo dobro zaloziti od prve do zadnje minute da bi uzeli tri bobe. Samir ne moze da se dozove iz utakmice u utakmicu, al sta ces desava se najvecim i najboljim.., a uz to Zebu malo stisce... nekako je Jamak Zebi davao prostora... Dole Bogi i Vasa beton i Kvesa i Cola su bili sasvim solidni... Vernes mi nikako ne ulijeva povjerenje, da kad dobije lopte da ce proci proigrati.. nekako mi je traljav i ne uklapa mi se u ovaj tim.. Adil tu i tamo.. Nema sta zna lik zabit, ali mu je primanje i proigravanje pozitivna nula... dobro doduse ovo zadnje mu i nije zadatak, al danas mu nije imao ko nabaciti loptu.. Bice bolje svaka ekipa ima svoju neku malu krizu, al' se ne bojim dok je Amar tu
U ala se pokislo veceras,neznam ni koji put zbog ZELJE ali nezalim,svaka cast momcima na koreografiji,kada smo zapjevali himnu na pocetku imao sam osjecaj da ce mi srce stati-jos jednom MANIJACI svaka cast.Sto se tice igre kada nece u gol nece,mada ima igraca koji trenutno nisu za prvih 11,ali to ce sir AMAR vec rijesitijug-onostalgicar je napisao/la:znam da nije mjesto da se to spominje al je tribina izgledala odlicno

VOLIM TE ZELJO
- GaetanoScirea
- Kontakt:
A neće nimalo biti lahko protiv Čelika jer Zeba neće igrati. Samo me to brine.
Volim te, Željo!
Mozda je i dobro sto Zeba nece igrati, pa da vidimo kako ce se Bekric snaci u ulozi kreatora igre i stoji ona teorija da jedan drugog guse.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Danas jedino pozitivno mogu proci kompletna zadnja linija i Zeba ostalo nula,nemogu da opisem Selimovica,pa jel moguce da nemoze sacuvat 2 lopte koje dobije i onda dodje jedna prilika i on fuli citavu loptu..Adilovic se malo prokurcio 2 puta ima priliku da sutne on 2 puta pokusava petom da da gol..
Evo napokon ste vidjeli sto govorim da Bekric nesmije i nemoze igrat ispred Jamaka i siguran sam da je i Osimu prekipjelo i da ce vec protiv celika igrat Jamak,Bekricu je jedini spas sto Zeba ima kartone i ne igra protiv Celika pa ce mozda igrat nekim slucajem..
Ovaj mali 11-ka iz Olimpica Rijad Pjevljak je zeljino dijete bio i kadetski prvak drzave sa zeljom 91 godiste i momak je pokazao da je imao mjesta u Zelji,bio je ponajbolji igrac i najvise je pravio probleme Zelji,steta sto kvalitetna zeljina djeca igraju po drugim klubovima..
Evo napokon ste vidjeli sto govorim da Bekric nesmije i nemoze igrat ispred Jamaka i siguran sam da je i Osimu prekipjelo i da ce vec protiv celika igrat Jamak,Bekricu je jedini spas sto Zeba ima kartone i ne igra protiv Celika pa ce mozda igrat nekim slucajem..
Ovaj mali 11-ka iz Olimpica Rijad Pjevljak je zeljino dijete bio i kadetski prvak drzave sa zeljom 91 godiste i momak je pokazao da je imao mjesta u Zelji,bio je ponajbolji igrac i najvise je pravio probleme Zelji,steta sto kvalitetna zeljina djeca igraju po drugim klubovima..
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 6 gostiju.