FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ofanzivno pravo.... idemo po pobjedu u prvom poluvremenu
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
prenos na federalnom radiu
ejs2,5...cera1 je napisao/la:teren idealan za igru, kisa mu je bas dobro dosla.TM87doboj je napisao/la:ako neko zna koliko raje na grbavici ima danas i kakvo je vrijeme u sa?
Mene razocaralo da je cca. 2500 dosad na tribinama....

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
link? hvalacera1 je napisao/la:prenos na federalnom radiu
http://www.rtvfbih.ba/loc/" onclick="window.open(this.href);return false;MrAmani96 je napisao/la:link? hvalacera1 je napisao/la:prenos na federalnom radiu
preoptereceno 

rtsp://217.75.200.102:7070/broadcast/federalni.rm" onclick="window.open(this.href);return false;TM87doboj je napisao/la:preoptereceno
probaj ovo
Nemoj tako... Evo slusaj malo navijanje: " onclick="window.open(this.href);return false;TM87doboj je napisao/la:preoptereceno
Forma spala,nekad se ovo rjesavalo u prvom a sad strjepi do kraja,kao sto sam reko nece bit lako.
-
- Kontakt:
Ma onaj ko je mislio da će biti lako je skroz nerealan.Alipasino je napisao/la:Forma spala,nekad se ovo rjesavalo u prvom a sad strjepi do kraja,kao sto sam reko nece bit lako.
vakat je da nam svira sudac jedan penal, nije odavno 

-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Ajde zajko pogodi
Steta propustili smo dobru sansu a sad lagano krecu igre pod pritiskom ! 

Željeznicar za život cijeli !
Zeba uposlio Bešliju koji s desne strane ulazi u šesnaesterac i dobro šutira, Fejzić je matiran, ali Regoje sa same gol crte izbacuje loptu. 

gotovo 0-0 jbga... steta
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Da se razumijemo,nemam ništa protiv Želje,naprotiv...ali ova utakmica je dokaz da statistika nekad ne znači ništa.
Tako je bilo večeras.
Malo ste se opustili.
Tako je bilo večeras.
Malo ste se opustili.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Ova statistika je pokazala da bunker protiv velikog Zeljeznicara prolazi u najmanju ruku svaku 50-tu tekmu