i to da se pjeva najmanje 20 minSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Treba u Zenici zapjevat' "titula ale ale, titula ale ale"

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
i to da se pjeva najmanje 20 minSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Treba u Zenici zapjevat' "titula ale ale, titula ale ale"
[youtube][/youtube]NKMramor je napisao/la:Ako Chini poludi biće šaketanja. :kafa: Samo kažem... :lol:
Doe brate, znam da je offtopic, ali vrati onaj avatar s Gokuom koji ima grb slobode na kimonuDoeTz je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:j ce te Pokrivac, a i onaj camuga iz Kinetuzlak1987 je napisao/la:Salim se slika je Pokrivaca kako drzi dres Slobode novi ..![]()
Ako Mramor bude fin i uradi ga ponovo, obrisao pp slucajnoRimes87 je napisao/la: Doe brate, znam da je offtopic, ali vrati onaj avatar s Gokuom koji ima grb slobode na kimonu
Sent from my D6603 using Tapatalk
Kasne,mnogo kasne.joksimovic je napisao/la:B.portal sve rekao!
cvajawobly92 je napisao/la:Imal' bombi
jbg tako je kod nas hehhe al ovi svi kad bi dosli mi bi bili beton ekipa i da ostanu ovi sto su sad samo treba pozuriti da nam ko sad ne ukrade nekogAgamemnon je napisao/la:Neznam kako procure te informacije do novina u pm.
Uglavnom eto sad nema potrebe da razmjenjujemo pp to je to,uglavnom.
Imena su procurila al nista nije potpisanoAgamemnon je napisao/la:Neznam kako procure te informacije do novina u pm.
Znam da nije potpisano. Zato i govorim.merak je napisao/la:Imena su procurila al nista nije potpisanoAgamemnon je napisao/la:Neznam kako procure te informacije do novina u pm.
Evo i ja upravo čitam. Bukvalno prepiske sve...Al nisu mogli izvuć sve informacijeAgamemnon je napisao/la:Neznam kako procure te informacije do novina u pm.
wobly92 je napisao/la:DoE poskuplj'o i ti![]()
Evo i ja upravo čitam. Bukvalno prepiske sve...Al nisu mogli izvuć sve informacijeAgamemnon je napisao/la:Neznam kako procure te informacije do novina u pm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.