Laku noć svima i svima sretno!

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da ste imali povjerenja u velikog maga i ispratili. Pozdrav sa Kariba.Markolini991 je napisao/la:Jagodina-Partizan 1X 2.45
sjajna analiza - iako si pao - mislim da je robredo bio parmak ipak vise nego sto si ti pao... 5 mec lopti i krmak to ne koristi.... to je vec lucky strike mareja... svaka cast u svakom slucaju....miki1212 je napisao/la:Andy Murray - Tommy Robredo 2 4,5 wwin
Finale turnira Valenciji,Murray juce dobio Ferera a Robredo Shardija.Murray se najvjerovatnije plasirao na zavrsni turnir u Londonu odustajanjem Nadala sto mu je i bio cilj jer ce mu ovo biti 15 mec u ovom mjesecu.Robredo koji ce imati podrsku publike i u 32 godini igra odlican tenis,cak je pobjedio i Djokovica prije 2,3 mjeseca.U medjusobnom skoru je 4-3 za Murray-a.Zbog umora Murray-a vidim ovdje mec u egalu i po ovoj koti moram odigrati na Robreda.
Mislim da je 0,05 eura po kombinaciji. Za 3/6 je 1 e, za 4/7 je 1,75 e, za 6/10 2,10 e, itd.dzlajad je napisao/la:Zdravo,
Registrovao sam se na wwin te nikako nisam mogao skontati koji je najmanji ulog za sistemske listiće.
Koju god kombinaciju stavim ne prolazi, bilo da je 15 kombinacij ili 1094. Doduše nije veliki ulog ali ne prolazi.
Znate li koliki je min po kombinaciji.
Hvala unaprijed.
Querrey ti je na 19 pobjeda u nizu nakon US opena, a Janowicz je retardiranTMmanija2012 je napisao/la:Ja sam opalio dvicu na Janowicza 2,75 kvota..singl na petaka.
Imam sve osim Wahde, tako da mislim da bi ovo ostalo trebalo proći, dok za Wahdu nisam siguran.Abstex je napisao/la:vase misljenje mozel ovo proci?
Steta u 6min gol pao i do kraja nistaado899 je napisao/la:Krecemo u nove pobjede![]()
Avang.Omsk-Traktor 1t(-1,5) zt2-prva trecina da bude dva gola![]()
Kvota 2.10
kazu engleska kolijevka fudbala, q..cine ste vi velike, hebem vam sve redom retardirano !Abstex je napisao/la:vase misljenje mozel ovo proci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.