Nije bas turnir padao kada se igra prvenstvo,mozda se jednom desilo,uglavnom je to Braco pomjerao sa Ramazanskog na Kurban Bajram.Argentina je napisao/la: ↑28 dec 2025, 01:03Netacno, bas nije istina to sto govoris.zeljovac21 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 23:37Malo sam stariji ali nije ista draz bila, jer se na bajramski islo a na ovaj nikadRailwayman30 je napisao/la: ↑27 dec 2025, 22:13
A garant si,neko 2000 godiste,pa,ne mozes ni shvatiti tu draz.
Od 3 malonogometna koja su se igrala, Napredkov bozicni, Hasetov i bajramski, najslabiji je bio bajramski, a i on je bio top. Najvise radi termina, ova dva su fiksni datumi i u pauzi lige, a bajrmski je znao padati dok liga traje i bude deficitaran sa igracima jer sam Bajram se pomjera.
Realno Hasetov turnir je bio najslabiji. Bajramski je bio dobar ali bilo je malo Bracinog cirkuzanja i stimanja. Najjaci je bio kada je Zeba kao mladic donio pobjedu iz penala protiv Vrbanjuse,za koju je tada igrala BiH reprezentacija. Zeljo igrao u sastavu Zeba,Dzelo,Vuksanovic,Amir Agic,Keno Hasagic igrao u napadu.
A realno najjaci turnir je bio Bozicni,jer su dolazili i Dinamo i Hajduk.
Mada je Bozicni prvi propao. Igranje u velikoj sali je bilo vrh.
I dan danas znam napamet Bracin govor na kraju turnira i poseban Selam za direktora Fabrike duhana Loju i Hadziju Nasira Jabucara,kapitenu Taibu Torlakovicu....
Imalo je to svoju draz. Tada su bili popularni i oni turniru u Njemackoj . Januar je bio pun turnira. Igrali svi klubovi u super sastavima. Sad i kod njih toga vise nema.