FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako mozete svi al znaci ama bas svi biti sto posto sigurni u danasnju pobjedu ? I ja se nadam pobjedi , ali nisam sto posto siguran...Ne treba se sada furat da smo nepobjedivi, cinjeca jeste da smo prvi , u finalu kupa , ne znamo za poraz odavno ali pretjerujete...Znam da nas Olimpic nije nikada pobjedio u zvanicnoj utakmici , ali za sve ima prvi put ... :ugeek:
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo ti pehirajMedixon je napisao/la:Kako mozete svi al znaci ama bas svi biti sto posto sigurni u danasnju pobjedu ? I ja se nadam pobjedi , ali nisam sto posto siguran...Ne treba se sada furat da smo nepobjedivi, cinjeca jeste da smo prvi , u finalu kupa , ne znamo za poraz odavno ali pretjerujete...Znam da nas Olimpic nije nikada pobjedio u zvanicnoj utakmici , ali za sve ima prvi put ... :ugeek:
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
23.05.12. Fk Leotar : FK ŽELJEZNIČAR
Proslava titule
Proslava titule

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
12.5.2012. Fk sarajevo : FK ŽELJEZNIČARragazzidelsud1987 je napisao/la:23.05.12. Fk Leotar : FK ŽELJEZNIČAR
Proslava titule
proslava titule

Za zivot cijeli!
- SarajlijaTM
evo ako neko nije vidio
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Ma ljudi se ogradjuju od takve price ali jasno nam je da su opravdana pribojavanja od ove utakmice u gabeli jer ukoliko siroki tamo izgubi a mi pobijedimo imamo prilicno veliku zalihu i mozda nenadoknadivu do kraja prvenstva jer su u pitanju 2 uzastopne domace utakmice za nas sto je kristalno jasno i ovima iz sirokog brijega pa ce zapeti da pobijede i ostanu u utrci.aleksandar_veliki je napisao/la:Ne prica niko o teorijama zavjere, i sam sam veliki protivnik istih.
26.05.2010-TITULA
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
AAAjmoooo GOOOŠŠŠŠKKKK...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Treba se ostaviti več jednom ovih teorija zavjere i neki namještanja, pa nemoj da budemo kao oni anamo tamo. Realno treba gledati uz Želju najjaču ekipu u ligi ima Široki, imaju jake pojedince, imaju stabilan klub koji več godinam radi u pravom smjeru i zašto ne bi mogli pobijediti Goška, pa nije ovo više liga od četiri ili pet godine, kad niko nije mogao pobijediti u gostima. Kvalitet je na strani Širokog, ali to isto tako ne znači da će pobijediti.
Dosta mi je što slušam ove gore, kojima je sve živo naštimano, koji prozivaju savez koji je kako oni kažu NENORMALAN, jer im klub pošteno izgubi od Goška, ali isto tako pošteno dobije u Tuzli. Nego čim je nešto pošteno, daj da širimo teorije zavjere, sve naštimano i ostala s.ranja.
Budite nekad malo realni ...
Dosta mi je što slušam ove gore, kojima je sve živo naštimano, koji prozivaju savez koji je kako oni kažu NENORMALAN, jer im klub pošteno izgubi od Goška, ali isto tako pošteno dobije u Tuzli. Nego čim je nešto pošteno, daj da širimo teorije zavjere, sve naštimano i ostala s.ranja.
Budite nekad malo realni ...
Potpis!
mosa ljoZe ba 

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ovima sto pricaju o namjestanju, Osimu, savezu, sudijama, samo im se moze reci:
TOOOOOOOOOOOOOO GOSK
TOOOOOOOOOOOOOO GOSK

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
normala..pintol_TM87 je napisao/la:Eno Osim, Zeba i ovaj sudija hodaju u gradu...srce mi ko dzamija kad sam vidjeo sudiju sa njima...tako da nema potrebe za brigu danas...
vi imate suđenje di god dođete..
a zar nije zabranjeno kontaktirat sa sudijama prije utakmice..

očito kad je Željo u pitanju za njega nema pravila

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Odlicno bi bilo da Gosk pobijedi Sirokog,a ako je sudeci po trenutnom rezultato,imaju velike sanse. 

- RK Gradacac
- Kontakt:
Kevine mislim da je Pintol bio ironican ovo za sudije...
A evo fina vijest, GOSK vodi 1-0
A evo fina vijest, GOSK vodi 1-0

010 ISN'T JUST A CODE
jesi li ikad čuo za ironiju ?Kevin je napisao/la:normala..pintol_TM87 je napisao/la:Eno Osim, Zeba i ovaj sudija hodaju u gradu...srce mi ko dzamija kad sam vidjeo sudiju sa njima...tako da nema potrebe za brigu danas...
a zar nije zabranjeno kontaktirat sa sudijama prije utakmice..![]()
![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
- storm_raider
- Kontakt:
Prijatelju, jasno ti je da se decko salio.Kevin je napisao/la:normala..pintol_TM87 je napisao/la:Eno Osim, Zeba i ovaj sudija hodaju u gradu...srce mi ko dzamija kad sam vidjeo sudiju sa njima...tako da nema potrebe za brigu danas...
![]()

Osima rijetko mozes vidjeti po gradu, a pogotovo sa Zebom.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Ja sam ovog Kevina smatrao ozbiljnijim forumašem, da ne kažem inteligentnijim, al' se sada baš fino provali. Kevine, čovjek se zezao..Namjerno je ironično to naveo zbog tih priča kako Željo sređuje sebi suce.
Shvatit ce Kevin dosta o tome!
Svi na Grbavicu,trpaj te levate!
Svi na Grbavicu,trpaj te levate!
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
- samir_tm87
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Prijatelju, jasno ti je da se decko salio.Kevin je napisao/la:normala..pintol_TM87 je napisao/la:Eno Osim, Zeba i ovaj sudija hodaju u gradu...srce mi ko dzamija kad sam vidjeo sudiju sa njima...tako da nema potrebe za brigu danas...
![]()
očito kad je Željo u pitanju za njega nema pravila![]()
Osima rijetko mozes vidjeti po gradu, a pogotovo sa Zebom.
kako ko, ja ga svako jutro vidim sa kerom

-
- Kontakt:
Kao i svi nadam se današnjoj pobjedi ali i daleko boljoj igri nego u prethodne dvije utakmice.
dabogda dvije utakmice zaredom izgubil
sa vise od tri gola razlike
sa vise od tri gola razlike