PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MocMahale444

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MocMahale444 » 04 sep 2017, 18:05

Skver je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
Stadion se ne pravi za reprezentaciju. Cim uzmemo pare od saveza, repku cemo nogirati. Mislili smo ih poslati na Tusanj, ali je grad Tuzla iznio naredjenje da se himna ne smije pustiti. Ko biva vama Srbima smeta, sta li..
Tako sam i ja skonto, naucili ste varati jos iz vremena bivse drzave.....namjestati utakmice, kupovati titule. Zao mi ove fine srajevske raje sa Koseva, valjda drzava treba obnoviti stadion koji je u njenom vlasnistvu, na kraju to je olimpijski stadion, a ne sredjivati prciju nekom ratnom profiteru.

Jesi tocilo :urnebes:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2017, 23:27

Virtu4l je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Jurišššš!!!!
Ofanzivaaaaaaa
Šuti ti nemoj da ti Izu zovnem :mrgreen:
Jeko ozi? :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 sep 2017, 01:15

Said se vraća, je l nas strah?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 sep 2017, 05:54

Rokoko87 je napisao/la:Said se vraća, je l nas strah?
Rokoko dize suknju visoko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 sep 2017, 10:23

MortemHz je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Said se vraća, je l nas strah?
Rokoko dize suknju visoko
I u koljenima se polahko savija,
da mu fino udje kad krene said da ga zabija.
:kafa:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 05 sep 2017, 10:55

Da smo mi normalna drzava ne bi se zalili na rekonstrukciju stadiona i gdje igra repka, zamisli u Njemackoj bune se ovi iz Berlina jer repka ne igra uvijek kod njih na stadionu...neces to vidjet sig.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 sep 2017, 11:12

coelho41 je napisao/la:Da smo mi normalna drzava ne bi se zalili na rekonstrukciju stadiona i gdje igra repka, zamisli u Njemackoj bune se ovi iz Berlina jer repka ne igra uvijek kod njih na stadionu...neces to vidjet sig.
Da smo, al nismo, kao što je sve lopovluk, tako je i ovo
Npr zasto drzava sarajevu ne dodijeli zemljište da.gradi stadion ili Koševo da pod koncesiju na 99 god?
Ipak taj klub igra tu od postanka stadiona....
Ali posto nismo normalna država, niti je.ovo niti je ono Normalno
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Damek
Kontakt:

Post Postao/la Damek » 05 sep 2017, 11:17

Sariel je napisao/la::roll: Pitaj nekog starijeg, babu il nekog drugog ko je u kom entitetu bio.i ko je sta prodo da bi potpo pod tu slobodnu teritoriju.ako cemo vec s oba djona i o polikiti.i mudima u skripu. :shh:

...mozda nema babu, mozda ima nanu covjek, moze li nju pitati :D :D :D

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 sep 2017, 11:24

Zbog suspenzije Bilinog polja, NFSBiH je bio prinuđen pronaći alternativu i suočio se sa ozbiljnim problemima jer nijedan drugi stadion u našoj zemlji nije ispunjavao sve UEFA-ine uvjete za odigravanje jednog međunarodnog susreta, što je vrlo porazna činjenica kako za naš sport, tako i za državu.
Kakav tekst i konstatacija
Ako uzmemo u obzir da Pecara ima istu kategoriju kao i BP i da je stadion veće kategorije od Grbavice. Smijesno. Ciljano osmisljeno da se Grbavica nadogradi i da se ulozi na racun saveza. A Kosevo s druge strane trune

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 sep 2017, 11:35

brig je napisao/la:
Zbog suspenzije Bilinog polja, NFSBiH je bio prinuđen pronaći alternativu i suočio se sa ozbiljnim problemima jer nijedan drugi stadion u našoj zemlji nije ispunjavao sve UEFA-ine uvjete za odigravanje jednog međunarodnog susreta, što je vrlo porazna činjenica kako za naš sport, tako i za državu.
Ako uzmemo u obzir da Pecara ima istu kategoriju kao i BP i da je stadion veće kategorije od Grbavice. Smijesno. Ciljano osmisljeno da se Grbavica nadogradi i da se ulozi na racun saveza. A Kosevo s druge strane trune
Upravo to je i bio cilj. Svaka cast na zapazanju kolega !
Životni saputnik! 1921

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 sep 2017, 12:03

brig je napisao/la:
Tako se to radi u kartelima. Olimpijski stadion zapusten da bi se udovoljilo jednoj grupaciji kriminalaca. Interes pojedinaca ispred drzavnog interesa. Pa ko ih ne bi volio takve....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 05 sep 2017, 12:12

Od svih ovih radova na stadionu, najdraze mi je kad vidim jadikovanje navijaca drugih klubova :lol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 sep 2017, 12:25

irfo je napisao/la:Od svih ovih radova na stadionu, najdraze mi je kad vidim jadikovanje navijaca drugih klubova :lol:
Mi iz Širokog nemamo razloga jadikovat. Imamo već godinama bolji i stadion i travnjak od Grbavice. Nego mi smijesan tekst bio. Nista drugo

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 05 sep 2017, 12:35

irfo je napisao/la:Od svih ovih radova na stadionu, najdraze mi je kad vidim jadikovanje navijaca drugih klubova :lol:
Kakvo jadikovanje, ljudi napisali cinjenice, ja sam navijac Slobode i za mene je logicno da se olimpijski stadion dovede u kategoriju koja ce zadovoljiti kriterije za odigravanje utakmica reprezentacije i zbog kapaciteta i estetike, jer to su medjunarodne utakmice, a ne raditi nesto da bi zadovoljilo nekog ratnog profitera koji ce nagraditi kriminalce iz NS. Sramota, velika sramota........ :puke:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 sep 2017, 12:36

brig je napisao/la:
Mi iz Širokog nemamo razloga jadikovat. Imamo već godinama bolji i stadion i travnjak od Grbavice. Nego mi smijesan tekst bio. Nista drugo
Sve sto pise u tekstu je istina. Prestanite izmisljati.
Životni saputnik! 1921

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 sep 2017, 12:39

Skver je napisao/la:
Kakvo jadikovanje, ljudi napisali cinjenice, ja sam navijac Slobode i za mene je logicno da se olimpijski stadion dovede u kategoriju koja ce zadovoljiti kriterije za odigravanje utakmica reprezentacije i zbog kapaciteta i estetike, jer to su medjunarodne utakmice, a ne raditi nesto da bi zadovoljilo nekog ratnog profitera koji ce nagraditi kriminalce iz NS. Sramota, velika sramota........ :puke:
Vi iz Tuzle ste svakako niza klasa i nemate uopste pravo bilo sta komentarisati. Kad vam mi damo rijec, mozete zapoceti sa tim kozjim govorom.
Mi biramo gdje ce se igrati i gdje pare idu jer nam "koeficijent dva" daje puno pravo na to.
Životni saputnik! 1921

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 sep 2017, 12:42

Strucnjaci iz UEFA rekli da je Grbavica pogodnija od Koseva, da ne pricamo o Tusnju (ako je uopste bilo u kalkulacijama). Kosevo nema ni K od krova koji se nalazi u zahtjevima UEFA tj. koliko sjedista mora biti natkriveno, nema ni L od lože kakvu ima Grbavica sa trenutno renoviranim zapadom, ali eto neka nas ubjede pitari, a pogotovo zenicani, tuzlaci da je bolje rjesenje Kosevo (radi mjesta) ili Tusanj.

Da ne pricamo o atletskoj stazi na Kosevu, blizini terena i tribina, pa na kraju i koliko novca treba da se sredi Kosevo a koliko Grbavica. Jedina prednost Koseva je kapacitet i nista drugo.

Isti ti strucnjaci iz UEFA dali Grbavicu kategoriju tri, zadivljeni brzinom i kvalitetom radova ali opet nekima treba crtati.

Ova prica da reprezentacija igra na Pecari pada u vodu jer bi to politika sprjecila, u fazonu udar na hrvate - oni bi poludili dole ne daj boze da rep BiH dole dođe na "hrvatsku" zemlju, sigurno bi neki incident bio. Na bi hrvati u hercegovini to dozvolili na zalost, ali njihova sramota i pokzatelj kakvi su.
- Zeljeznicar -

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 sep 2017, 12:44

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Skver je napisao/la:
Vi iz Tuzle ste svakako niza klasa i nemate uopste pravo bilo sta komentarisati. Kad vam mi damo rijec, mozete zapoceti sa tim kozjim govorom.
Mi biramo gdje ce se igrati i gdje pare idu jer nam "koeficijent dva" daje puno pravo na to.
Nabiju te svi iz Tuzle i okoline na qrcev koeficijent, papak jedan. :puke:

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 05 sep 2017, 12:47

Saljite repku u Tuzlu da mjesto "Jedna si jedina" puste "Boze pravde" !
Životni saputnik! 1921

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 sep 2017, 12:52

Eisenbahner1921 je napisao/la:Saljite repku u Tuzlu da mjesto "Jedna si jedina" puste "Boze pravde" !
jesi tezak lik jbt vama slagiranost prelazna bolest izgleda, popusti vise ljude
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.