Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Jagodina-Partizan 1X 2.45
Head je napisao/la:Idemo sad probati lude Japance u 11
G.Osaka Tokyo pm3 @ 2,08
Kashima - Urawa pm3 @2,08
Shimizu - Hiroshima pm3 @2,23
Ove na osjecaj.

steta
1946
diplomatija je napisao/la:Malaga-rayo sad u 12, očigledna saradnje i igranje 3za3 sa puno golova, sad sta su odlučili niko ne zna, ali vrijedi pokušati odigrati sve gluposti sa prelazima, golovima Itd, ja idem jako na 4+

1946
-
- Kontakt:
Manresa-River Andorra 2 1,40 Manresa ima 16 uzastopnih poraza i danas bi trebali nastaviti taj niz
Estoril-Belenenses 1 1,75 Estoril jako dobra ekipa,ali im ništa ne polazi za nogom mislim da bi danas napokon trebali očepit
Guingamp-Nice under 2.5 1,50 Obe ekipe igraju defanzivan nogomet i više gledaju kako će sačuvati mrežu nego napraviti nešto prema naprijed.
Kvota 3.7
Estoril-Belenenses 1 1,75 Estoril jako dobra ekipa,ali im ništa ne polazi za nogom mislim da bi danas napokon trebali očepit
Guingamp-Nice under 2.5 1,50 Obe ekipe igraju defanzivan nogomet i više gledaju kako će sačuvati mrežu nego napraviti nešto prema naprijed.
Kvota 3.7
-
- Kontakt:
M'gladbach - Bayern (-9,5+) zk2
Man.Utd. - Chelsea (-10,5+) zk2
Juventus - Palermo (-4,5+) žk1
Espanyol - Deportivo 2+
Excelsior - Twente 2+
9,99
Man.Utd. - Chelsea (-10,5+) zk2
Juventus - Palermo (-4,5+) žk1
Espanyol - Deportivo 2+
Excelsior - Twente 2+
9,99
- dr.van nostrand
- Kontakt:
BK Prostejov-CEZ Basketball Nymburk
160,0 + 1,69
Zielona Gora-AZS Koszalin h2 +6 1,66
k. 2,80
London Lions-Newcastle Eagles
165,5 + 1,72
BSC Raiffeisen Furstenfeld Panthers - UBSC Raiffeisen Graz
160,0 + 1,68
k. 2,88
160,0 + 1,69
Zielona Gora-AZS Koszalin h2 +6 1,66
k. 2,80
London Lions-Newcastle Eagles
165,5 + 1,72
BSC Raiffeisen Furstenfeld Panthers - UBSC Raiffeisen Graz
160,0 + 1,68
k. 2,88
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Grodig-Salzburg / Salzburg daje 4+ 2.60
ide na turbo jako uplatu
6+ 5.20 srednji ulog
7+ 9.00
Salzburg dolazi nakon utakmice sa Dinamom i pobjede od 4-2, mogli su i trebali dati još barem toliko ali dinamov vratar je bio raspoložen na kraju utakmice kada je skidao čuda. Salzburg je ekipa koja zna laganije ući u susret pa u prvom poluvremenu mogu protivnici nešto i napraviti, u nastavku teško jer red bull igra jače, punim gasom tako da ne vidim šansu domaćina u nastavku. RB je ekipa koja može svakome dati četiri-pet komada ali mogu i primiti ako protivnik zna, prvi susret je dobio RB sa 8-0 i očekujem i ovdje golijadu. Probati i prelaz 1/2 što da ne
ide na turbo jako uplatu
6+ 5.20 srednji ulog
7+ 9.00
Salzburg dolazi nakon utakmice sa Dinamom i pobjede od 4-2, mogli su i trebali dati još barem toliko ali dinamov vratar je bio raspoložen na kraju utakmice kada je skidao čuda. Salzburg je ekipa koja zna laganije ući u susret pa u prvom poluvremenu mogu protivnici nešto i napraviti, u nastavku teško jer red bull igra jače, punim gasom tako da ne vidim šansu domaćina u nastavku. RB je ekipa koja može svakome dati četiri-pet komada ali mogu i primiti ako protivnik zna, prvi susret je dobio RB sa 8-0 i očekujem i ovdje golijadu. Probati i prelaz 1/2 što da ne
Halmstad - Falkenbergs 2 2.90
predzadnje je kolo u Švedskoj i dojma sam da će domaćin biti fin domaćin i gospodski prepustiti bodove gostima koji bi ovom pobjedom prebrinuli svre brige oko ostanka u ligi a kako je domaćin ti već obavio ne bi bilo neobično da "puste" gostima i poguraju ih, a ovi će to već znati nagraditi slijedeće sezone. Lijepa kvota na dvojku a ni dvoznak nije loš jer niti bod ne bi biološ gostima ali mislim da ide 2.
predzadnje je kolo u Švedskoj i dojma sam da će domaćin biti fin domaćin i gospodski prepustiti bodove gostima koji bi ovom pobjedom prebrinuli svre brige oko ostanka u ligi a kako je domaćin ti već obavio ne bi bilo neobično da "puste" gostima i poguraju ih, a ovi će to već znati nagraditi slijedeće sezone. Lijepa kvota na dvojku a ni dvoznak nije loš jer niti bod ne bi biološ gostima ali mislim da ide 2.
ramos4 je napisao/la:evo jedan predlog i par koji sam ja odigrao
Malaga - Rayo - vise od 5.5 zutih kartona 1.75
Sudi Alfonso Alvarez sudija koji je dosta lagan na kartonima.Uposljednje 3 utakmice koje je sudio podijelio je 24 kartona tj 8 po utakmici.
Sretno ako neko isprati

Ljudi izvinite za ovo.Nevjerovatno da za skoro cijelo poluvrijeme ne pokaze karton
- diplomatija
- Kontakt:
Ko ima mogućnost moze igrati penal da ce biti na utakmici mainza, sudi winkman a on je lud, pa možda bude i crveni..
Lilestrom 2 u 1
Sporting L 2 u 1
Deportivo 2 i 2 u 2
sretno
Sporting L 2 u 1
Deportivo 2 i 2 u 2
sretno

BHF Bosanska Krajina!
Manres(h+6,5)-MAndorra 1,85 1
Po meni prilično viskok hendikep na Manresu koja je upisala 3 poraza na startu prvenstva s tim da su to bili susreti u kojima nisu ni bili favoriti i zato ima je danas važna pobjeda jer im u goste stiže ekipa Andorre i šanse su u najmanju ruku 50-50,jer Menresa ima itekako kvalitetnu i iskusnu ekipu,s toga će sve učiniti da pobjede,
Ivanov I.(-11,5+)-Zad-CZv 1,85 manje
Ovo igram na instikt jer Ivanov igra na poziciji 4 i njegova najveća karakteristika je da je jako borben i da na taj način ofanzivnim skokovima zabija dosta koševa u prva 4 kola je zabijao 8,11,12 i 18 koševa,a s obzirom da Zadru u goste stiže Zvezda predvođena Marjanovićem koji kupi sve lopte Ive će imati jako težak zadatak da prebaci ovu granicu,jer se ne očekuje pretjerano efikasna utakmica.
Po meni prilično viskok hendikep na Manresu koja je upisala 3 poraza na startu prvenstva s tim da su to bili susreti u kojima nisu ni bili favoriti i zato ima je danas važna pobjeda jer im u goste stiže ekipa Andorre i šanse su u najmanju ruku 50-50,jer Menresa ima itekako kvalitetnu i iskusnu ekipu,s toga će sve učiniti da pobjede,
Ivanov I.(-11,5+)-Zad-CZv 1,85 manje
Ovo igram na instikt jer Ivanov igra na poziciji 4 i njegova najveća karakteristika je da je jako borben i da na taj način ofanzivnim skokovima zabija dosta koševa u prva 4 kola je zabijao 8,11,12 i 18 koševa,a s obzirom da Zadru u goste stiže Zvezda predvođena Marjanovićem koji kupi sve lopte Ive će imati jako težak zadatak da prebaci ovu granicu,jer se ne očekuje pretjerano efikasna utakmica.
Pokusaj postepenog dizanja

Ps moga si jos dci koeficijent bayern premier ponuda 1.55ramos4 je napisao/la:Pokusaj postepenog dizanja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Lazio- Torino odg3+ 2.60
Ovo singliram na jacu uplatu... (0:0 k'o da gledam
)
Ovo singliram na jacu uplatu... (0:0 k'o da gledam

Za sad samo 3 zuta biladiplomatija je napisao/la:Ko ima mogućnost moze igrati penal da ce biti na utakmici mainza, sudi winkman a on je lud, pa možda bude i crveni..

a lipo je krenulo samo ovaj crvenkozgmiky je napisao/la:Grodig-Salzburg / Salzburg daje 4+ 2.60
ide na turbo jako uplatu
6+ 5.20 srednji ulog
7+ 9.00

2:1 poluvriejme ce valjda da bude prelaz
debrecen-ferencvaros 0-1 HT
mislim da ide prelaz, preokret u drugom poluvremenu i pobjeda domaćina. Obje ekipe znaju ifrati prelazi, Mađari to vole a domaćin bi trebao uzeti sva tri boda
1 7.25
mislim da ide prelaz, preokret u drugom poluvremenu i pobjeda domaćina. Obje ekipe znaju ifrati prelazi, Mađari to vole a domaćin bi trebao uzeti sva tri boda
1 7.25
Odlično primjećeno, klasični 3za3, sad ne znam jedino da ne bude prekid. Takodje treba probati prelaze, zadnje dvije sezone su odigrali prelaz!apocalyps je napisao/la:Sogndal-Molde 1
MIA SAN MIA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.