Mozda, ali po meni mi nismo u poziciji da zrtvujemo dva mjesta tako lako. I ovako su po meni selektori previse blagi prema pojedinim igracima i kad upadnu ne mogu ispast. Tipa Anicica sada, ranije neki drugi anonimusi koji tu nemaju sta pridodat.Virtu4l je napisao/la:Generalno si u pravu, ali mi moramo žrtvovati bar 2 mjesta svako okupljanje za igrače iz naše lige. To je jedini način da igrač 'pobjegne i dokaže se', bar ovih par kvalitetnih igrača. Reprezentacija će mu pomoći da se lakše proda i ode iz ovog blata, ali to se mora raditi sistematski a ne kao do sad. Cimirot je najbolji primjer kako NSBiH i fudbalski klubovi mogu sarađivati.Medikament je napisao/la:Nema, ali ima cinjenica da je ta liga 39. liga Evrope po UEFA-i. Znaci iza Albanije, Irske (bukvalno amaterska liga), Islanda i Lihtenstajna na primjer. Tu su i cinjenice da su travnjaci odron, da se igra pred 500 ljudi i 10 ovaca i da ne postoji strucnjak od kojeg se moze bilo sta korisno naucit.
Duljevic vec propada. Radovac je vec propao. Ko god moze neka bjezi. Kada pobjegne i dokaze se, onda moze da dobije poziv. Godinama su se ismijavali i osporavali kvaliteti igraca iz Poljske i Ceske na primjer. A te lige su miljama i miljama ispred nase lakrdije. Imas citavih prvih 11 skoro iz liga petice i onda neko trazi neke igracice iz nase lige da bi zadovoljili njihov licni ego i njihov klub.
Od toga nam zavisi budućnost. Memišević, Cimirot, Bajić, Hadžiahmetović, Grahovac, Kožulj, Hodžić su produkti naše lige i htjeli mi to priznati ili ne, oni su budućnost naše reprezentacije. Pa čak i Graovac, Kožulj, Arežina... neka u narednim godinama možemo računati na bar trojicu od njih, to je već napredak.
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Medikament
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
sloboda72 je napisao/la:
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
Važno upozorenje za raju koja nije do sada gledala utakmicu pod reflektorima ! Ne gledati nipošto u reflektore .Danima ćete imati crne mrlje pred očima.Kao kod pomračenja sunca.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Kad ce spisak?
Iduceg petka najvjerovatnije.Sarajlijica1946 je napisao/la:Kad ce spisak?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Fidelis je napisao/la:Covjek je davno napisao,reprezentacija ne sluzi da klubovima razvija i prodaje igrace,u reprezentaciju dolazis ako si gotov kvalitet.
A vi te svoje klubice razvijajte kao i ostali klubovi,ako ne mozete ugasite ih.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja isto mislim da je protiv Gibraltara najvažniji.“Mislim da susret sa Grčkom nije najvažniji, ali je veoma važan. Nadam se da će i igrači i stručni štab dati sve od sebe u narednim danima da se što bolje pripremimo

Neponovljivo.Virtu4l je napisao/la:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
NAJVECIBaDa12 je napisao/la:Neponovljivo.Virtu4l je napisao/la:
Tko? Glava ili ...Lakoste je napisao/la:NAJVECIBaDa12 je napisao/la:Neponovljivo.Virtu4l je napisao/la:
Kakvi su to udarci ispod pojasa?dubrovnik je napisao/la: Tko? Glava ili ...

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Pa mislim kad se vec velicina spominje.Pivopija je napisao/la:Kakvi su to udarci ispod pojasa?dubrovnik je napisao/la: Tko? Glava ili ...
Moram priznati da nije bas lijepo na temi Mehmeda Bazdarevica njegovog prethodnika prozivati najvecim.
Nije da je Mesa neka trenerska gromada ali ovaj sa KASETE je to jos manje bio. Ovdje je u pitanju tko je manje
los a ne tko je veci trener. Velicina im se moze jedino prisloniti na fizicke atribute: nos, usi, glava ...
Mikado je cokolada svih cokolada
kakav pape i mesa

Selektor Grčke naglasio kako je nedjeljni meč s BiH od krucijalnog značaja za njegov tim.
Selektor naše reprezentacije Mehmed Baždarević kazao je da predstojeći susret nije najvažniji u ovim kvalifikacijama.
SAFET SUŠIĆ: Meši sve ide prema planu
E pa sad budi pametan. Tko je lud medju ovom trojicom?
Selektor naše reprezentacije Mehmed Baždarević kazao je da predstojeći susret nije najvažniji u ovim kvalifikacijama.
Pape je sigurno mislio na povredu Medunjanina.dubrovnik je napisao/la:Selektor Grčke naglasio kako je nedjeljni meč s BiH od krucijalnog značaja za njegov tim.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Realno bi bilo ovako:dubrovnik je napisao/la:Selektor Grčke naglasio kako je nedjeljni meč s BiH od krucijalnog značaja za njegov tim.
Selektor BiH naglasio kako je nedjeljni meč s Grckom od krucijalnog značaja za njegov tim.
Selektor Grčke reprezentacije Michael Skibbe (u raji poznat kao MIki) kazao je da predstojeći susret nije najvažniji u ovim kvalifikacijama.
I Safet je nesto rekao, ali nije bitno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Realno, Mesa skida pritisak sa igraca nakon Belgije.dubrovnik je napisao/la:Selektor Grčke naglasio kako je nedjeljni meč s BiH od krucijalnog značaja za njegov tim.
Grk mobilise naciju da dodju na kljucni mec i podrze igrace.
Pape gledo PSG pa izjavio prvo sto mu je palo na pamet.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja samo ne znam zašto su bitne te izjave.Sabinho je napisao/la:Pape je sigurno mislio na povredu Medunjanina.Mesa je uvjeren kako je u stanju ganjati negativan rezultat iz Atine u Zenici ukoliko se desi da imamo isti broj bodova. Njihov selektor je rekao najrealniju i najpametniju stvar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mesa trazi igrace a oni se nude sami (Bojan Nastic)
Stvarno je nevjerovatan ovaj lik majke mi.COYS je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: DanijelTZ, Drum, HariTz, invincible1921, izdzezveubrazil, myself, RajvoSA03 i 37 gostiju.