kupus army je napisao/la:damir hadzic 0-1 i titula dolazi na kosevo.
Damir Smajlovic 1-0 i ostajemo u PL
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kupus army je napisao/la:damir hadzic 0-1 i titula dolazi na kosevo.
Mirza_Hordas je napisao/la:Janjoš: Igrat ćemo napadački, na pobjedu
Iako su iz Sarajeva najavljivali da neće igrati utakmicu sa Slobodom ukoliko se ona ne odgodi, danas će bordo tim ipak istrčati na teren stadiona Tušanj.
U prvoj utakmici ova dva tima koja je poništena, Sloboda je lakše od očekivanog došla do pobjede od 3-1.
Sarajevo bi eventualnom pobjedom na Tušnju skočilo na drugu poziciju na tabeli i vodećem Borcu, bordo tim prišao bi na samo bod zaostatka.
Strateg Sarajeva, Mehmed Janjoš vjeruje da njegov tim danas u Tuzli može do bodova.
Sarajevo u svakoj utakmici ide na pobjedu i tako će biti i sada. Igrat ćemo napadački, nećemo se braniti i mislim da u Tuzli danas možemo do pobjede. Sa druge strane Slobodi je ova utakmica život ili smrt, očekujem prije svega jednu fer i korektnu utakmicu iz koje ćemo na kraju mi izaći kao pobjednici, kazao je Janjoš za ****. a potom se osvrnuo na okolnosti pod kojima njegov tim putuje na Tušanj:
Praktično do dan pred utakmicu nismo znali da li ćemo igrati ili ne i za jednu važnu utakmicu teško se spremati pod takvim okolnostima. Danas je nama trebao biti redovan trening ali mi eto putujemo na Tušanj. Ja se nadam da i pored svega moj tim danas može pružiti dobru igru i doći do pozitivnog rezultata, kazao je Janjoš.
Sarajevo će u današnjoj utakmici biti oslabljeno za neigranje Škore, Avdića i Maksumića dok je nastup Ihtijarevića još uvijek pod znakom pitanja. U tim Sarajeva bi se danas trebao vratiti Damir Hadžić ali kako nam je rekao Mehmed Janjoš, ni on nije spreman za svih 90 minuta.
Utakmica između Slobode i Sarajeva igra se sa početkom u 15 sati na stadionu Tušanj a pravdu će dijeliti Ognjen Valjić iz Banja Luke.
A daj ba sta se vise zbog toga ljutite.endem_ je napisao/la:vidi se da ovan ss.ba forsira zelju, i dans im glavna vijest pobjeda zelje od sinoc, a znamo da se dans igraju 2 vazne utakmice...
da, stvarno je sramota na svom portalu prezentirati i testirati svoju novu uslugu (video zapise sa pressova).endem_ je napisao/la:vidi se da ovan ss.ba forsira zelju, i dans im glavna vijest pobjeda zelje od sinoc, a znamo da se dans igraju 2 vazne utakmice...
popravljate se vi u tome...pohvaleadmin je napisao/la:da, stvarno je sramota na svom portalu prezentirati i testirati svoju novu uslugu (video zapise sa pressova).endem_ je napisao/la:vidi se da ovan ss.ba forsira zelju, i dans im glavna vijest pobjeda zelje od sinoc, a znamo da se dans igraju 2 vazne utakmice...
kako bezobrazno.![]()
i viseSlusajuci reportera Sloboda je izvela preko 30 prekrsaja oko kaznenog prostora
Dje si mackoo??adis_macak je napisao/la:Ma samo se vi vadite na sudije i na namjestanje i neznate nista drugo
Samo da vam ne sviraju penal, vi nas necete uzeti ni da imamo 3 crvenaadis_macak je napisao/la:Ma samo se vi vadite na sudije i na namjestanje i neznate nista drugo
A sta ako ti neko kaze da si na pogresnoj temisamir_tm87 je napisao/la:dada nece vas uzet , a ono 3:1 hahaha
a sta ako ste opravdano dobili crveni i sve to??
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amcho1, Amidzaa, atomskaNavika, boki86, bosnas_, broj6, brojjedan, Fudo, JimmyPage, mosarajvosa83, Rahatlokum, Samozdravlje, tajsamja i 176 gostiju.