U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
**** vas vise sarajevo. Ne znam koji vam je **** svima. Sto su sarajlije toliko bolesno ljubomorne? Boli me qrac ako je sarajevo glavni grad, sta sad sve se mora vrtjet oko njega? Nek i drugi dobiju sansu gledati selekcije. Samo cekam kad ce ovi iz saveza zbog ljubomore preselit iz zenice u sarajevo da A selekcija igra.
Dobro, to je ok. Nisam ja ni mislio da ce im uletiti na teren pa ih izmlatiti. Ali ubi me ako je na toj utakmice bilo vise od 30 ljudi. Mada je padala kiša, toga se sjećam, ali sumnjam da bi bilo i obratno u drugom slučaju. Evo neki dan je u Visokom trenirala upravo ova Hrvatska U17. Bilo sve normala, čak je bilo i par ljudi koji su odgledali trening. Jer ipak su oni za nas u mlađim uzrastima Brazil. Ne trebamo se zavaravati sa ovom pobjedom nad njima, jer maloprije čitam Štimac priključio Halilovića U17 Hrv repki na Svjetskom prvenstvu u UAE. Znači, praktično su igrali sa drugom postavom ove predkvalifikacije.Cartman je napisao/la:Gledam nesto zadnje utakmice ovih kadeta i odigrali su 11 prijateljskih utakmica ove godine, a 6 od tih je bilo protiv Makedonije i 4 protiv CG.Moze to bolje, momci ce vise naucit ako budu igrali protiv jacih protivnika. Ako ne moze Spanija, moze barem Hrvatska ili Srbija.
A U21 reprezentacija je sasvim fino docekana u Lukavici kad su igrali protiv Makedonije cini mi se, a izgleda da nije bilo problema ni ovaj put. To je nesto pozitivno, a ne negativno.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije bila kiša, nego snijeg do koljena, ako pričamo o istoj utakmici.
Kad je Zola još igrao za U - 21, prije ozlijede, kad smo Makedonce mlatnuli sa 5 : 0.
Tada je on dao prvi gol ako se ne varam.

Kad je Zola još igrao za U - 21, prije ozlijede, kad smo Makedonce mlatnuli sa 5 : 0.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
O tom pričamo, znam da su bile neke vremenske nepogodezizu1991 je napisao/la:Nije bila kiša, nego snijeg do koljena, ako pričamo o istoj utakmici.![]()

I da Zola je dao gol na toj utakmici, baš smo ih posramili.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ne smeta mi Lukavica uopšte, naprotiv. Ali smatram i sa ekonomskog stanovišta da bi bilo puno bolje poslati mlade repke u ove gradove. Hotele imaš u svakom gradu, motele u svakom manjem, Gradačac je nedaleko od Tuzle koja ima aerodrom, Travnik od Zenice. Ono Zenica ima međunarodni aerodrom ?lovcen16 je napisao/la:Sto ti smeta Lukavica pa na Kosevu je u prethodne dvije utakmice bilo od 65-70 gledalaca a danas u lukavici minimum toliko!!!!!!Napravite sebi aerodrom,hotele pa onda pricajte postujem kad savez organizuje prijateljske da igraju u unutrasnjosti radi ljubitelja fudbala ali ovo je zvanicno!!!!Ima Grbavica,ima Otoka ima stadiona ako vam smeta nas stadion a samo cu ti reci da mladi jos nisu zijanili ni jedne kod nas!!!Plus Slavija ima dvojcu startera!!!!Coraco je napisao/la:Šteta što se ove utakmice mlade reprezentacije ne prenose negdje gdje bi posjeta bila sigurno veća. Od Gradačca, Bihaća, Tuzle, Travnik itd. a ne u Lukavici.
I nije bitno koliko igrača iz kojeg kluba ima, eto danas su bila trojica fudbalera Slobode, pa se opet niko ne buni.
A gdje sam ja spomenuo sve 4 reprezentacije ?samo_lijevo je napisao/la:Realno ko moze obezbjediti stadione,hotele,terene za 4 reprezentacije?
Pored Suljića, za kojeg se Chelsea borio sa Cityjem i Arsenalom, u Chelseaju smo imali i Anjura Osmanovića, koji je igrao za U21 tim Chelsea, ali nisam uspio naći zašto su ga otpustili i šta se poslije desilo sa ovim momkom. U avgustu je imao nastup za Chelsea U21, za koji je nastupio sa 19 godina, da bi u septembru objavili da je 'released'. Zna li neko gdje je sada ovaj momak? Da se nije vratio u matični klub Larje IF?Vandelanoite je napisao/la:Nije loša ova generacija samo što može to još bolje treba zvat : Ali Suljića (Chelsea,DF)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Odnosilo se konkretno na danas zavrseni krug kvalifikacija.Coraco je napisao/la:A gdje sam ja spomenuo sve 4 reprezentacije ?samo_lijevo je napisao/la:Realno ko moze obezbjediti stadione,hotele,terene za 4 reprezentacije?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nismo se razumjelisamo_lijevo je napisao/la:Odnosilo se konkretno na danas zavrseni krug kvalifikacija.Coraco je napisao/la:A gdje sam ja spomenuo sve 4 reprezentacije ?samo_lijevo je napisao/la:Realno ko moze obezbjediti stadione,hotele,terene za 4 reprezentacije?

Da li je neko čuo za Jasmina Sudića, igra za Malmo. Znam sa managera da mu ocjena skoči na 80+ oko 22,23 godine 
EDIT: Igra stopera.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lik imao ogromne probleme sa povredama, sad je na posudbi u nekom manjem Svedskom klubu. Tesko da ce bit nesto od njega u kontekstu repke. Povrede su ga dovele do ruba prekida karijere.FaraonTM je napisao/la:Da li je neko čuo za Jasmina Sudića, igra za Malmo. Znam sa managera da mu ocjena skoči na 80+ oko 22,23 godine
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa bio je tamo na posudbi jedno vrijeme, a zadnje što sam čuo za njega jest da je trenirao sa juniorima PEC Zwölle, klub koji igra u Eredivisie, Holandija.Virtu4l je napisao/la: Pored Suljića, za kojeg se Chelsea borio sa Cityjem i Arsenalom, u Chelseaju smo imali i Anjura Osmanovića, koji je igrao za U21 tim Chelsea, ali nisam uspio naći zašto su ga otpustili i šta se poslije desilo sa ovim momkom. U avgustu je imao nastup za Chelsea U21, za koji je nastupio sa 19 godina, da bi u septembru objavili da je 'released'. Zna li neko gdje je sada ovaj momak? Da se nije vratio u matični klub Larje IF?
Znam preko njegovog twittera da se druži s nekim Harisom Hodžićem koji nastupa za mlađe kategorije Watforda.
Inače:
[youtube][/youtube]
@Cartman
Šteta za Sudića, piši propalo.
Također sam čuo i za Armina Ćerimagića, igra u Genku, bio je na kaljenju u nekom niželigašu. Otišao iz Želje dok je bio u mlađim uzrastima.
Šteta za Sudića, piši propalo.
Također sam čuo i za Armina Ćerimagića, igra u Genku, bio je na kaljenju u nekom niželigašu. Otišao iz Želje dok je bio u mlađim uzrastima.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Odavno nije igrao za mladi tim Zwollea. Što se Harisa Hodžića tiče, taj je dobio nogu u Watfordu, sad je u Rudaru iz Prijedora.Wisey je napisao/la:Pa bio je tamo na posudbi jedno vrijeme, a zadnje što sam čuo za njega jest da je trenirao sa juniorima PEC Zwölle, klub koji igra u Eredivisie, Holandija.
Znam preko njegovog twittera da se druži s nekim Harisom Hodžićem koji nastupa za mlađe kategorije Watforda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa da, drži se na twitteru slika Watfordovog stadiona, a ne bi se pohvalio Rudarovim.Virtu4l je napisao/la:[
Odavno nije igrao za mladi tim Zwollea. Što se Harisa Hodžića tiče, taj je dobio nogu u Watfordu, sad je u Rudaru iz Prijedora.

Za Osmanovića pojma nemam gdje je ako nije u Holandiji. A nije bio loš u Chelseaju, međutim očito nije bio ni dovoljno dobar.

Raif Husić rođen je 5. februara 1996. godine. Karijeru je počeo u redovima Augsburga, odakle se seli u najveći njemački klub – Bayern. Da se radi o nesvakidašnjem talentu svjedoče nastupi u U-15, U-16, selekcije Njemačke, a danas je Husić i “jedinica” U-17 Njemačke reprezentacije. Osim toga, član je i Bayernove U-19 selekcije, iz čega bi se moglo zaključiti da minhenski gigant ima ozbiljne planove s mladim golmanom bh. korijena. Treba spomenuti da Husić prati sve utakmice naših Zmajeva i da sanja o pozivu za nastup u bh. dresu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
" Biće Sakib novi Ferguson " 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
e stvarno se nisam ovako odavno nasmijao, hahahah ja lude omladine....Amar Dzeko je napisao/la:" Biće Sakib novi Ferguson! "
Ma dobar je Sok, mene je licno treniro, a poznat je po svojoj defanzivnoj taktici dok je bio u Slobodi, pa smo dosta utakmica dobili sa 1-0, cim da covjek go zatvori se, jedino sto imam maler mislim da je ukupno 7 puta igro finale kupa kao trener (sto sa prvim timom sto sa mladjim selekcijama) i nikad nije osvojio kup.Amar Dzeko je napisao/la:" Biće Sakib novi Ferguson "
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sok je jak trener pa vi pricajte sta hocete. Sloboda je jedino pod Sokom bila dobra
Nesto ovaj malkocevic u u17 govori kako mu je drago sto je u zadnjoj rundi izborio taj prolaz pa o cemu je rijec? Idemo u baraz neki?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 9 gostiju.