Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Opet FTV udara jako, samo tako. Ipak ima nade za BH novinarstvo.
Safet je zaslužan što smo otišli na svjetsko isto kao i igrači, veliko im hvala za to. Safet je imao sreće jer su mu se mnoge stvari poklopile za vrijeme njegovog mandata. Dobar je selektor, nije najbolji ali je dobar.
Emir Spahić je utakmicu protiv Nigerije odradio katastofalno, uzrok može biti i taj nedostatak lijevog beka, i kriv je za to. A isto tako je kriv i selektor; zašto nije Kolašinac igrao, i zašto nije zamjenio Spahića, odnosno zašto nije nametnuo autoritet.
Emir Spahić je utakmicu protiv Nigerije odradio katastofalno, uzrok može biti i taj nedostatak lijevog beka, i kriv je za to. A isto tako je kriv i selektor; zašto nije Kolašinac igrao, i zašto nije zamjenio Spahića, odnosno zašto nije nametnuo autoritet.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa tako ti isto rade i političari, vidiš da ti je Emir ogledalo politike, 'priča i ponaša se kao da mu je Dodik idol, tako narod brani i političare ko ti sad Emira, kako su mediji klrivi, kleveću ih
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Virtu4l je napisao/la:Znači pade dokaz za napad na policajca.
Dakle, Filip je to napisao prije 7-8 mjeseci. Naravno, ismijali su ga.filip13 je napisao/la:nema bas veze sa tekmom,spahic dobio prekrsajni nalog jer je izvrijedjao komandira policijske stanice centar u zenici
Klupko se odmotava?

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Otišli su zbog reprezentacije, zbog tebe, mene i ostalih navijača. Otišli su zato jer im je to posao. Nisu otišli zbog Emira Spahića, jedinog kapitena na planeti koji ne daje izjave za domaće medije.mandraX je napisao/la:To treba njih pitat' zašto su ti otišli, kad su znali kako će proći. Znao sam ja, znao si ti, znala je cijela država, ko imalo prati repku.
I da, nije on nikoga ohladio, na ovom snimku se jasno vidi frustracija i nemoć. Nemoć zbog toga što je na kameri upaljena crvena lampica koja mu nije dozvolila da se još jednom ponaša kao divljak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ono kad prica S.E i DZ.E je nesto najjace sto sam cuo u zadnji par godina uopste.
Nedimo kraljino.

ma emire hvala ti za sve dosad ali brate ljudi su te procitali ne voli niko kabadahije a svi mi znamo da ti to jesi ali mogao si biti kabadahija dok je bosna bila nesto poput albanije,ali brate nemoze vise zatrova nam ekipu jednog edina dzeku jednog sjajnog momka si iskvario momka kojeg si ubijedio da bosna nemoze bez njega da moze da ne trci i na dzeku su ove kritike dobro uspjele a to smo vidjeli protiv irana to je bio nas stari edin koji se vracao po loptu borio se trcao taj nama edin treba a ti emire nam vise ne trebas napravit cemo ti ii oprostajnu utakmicu pa neka ti dodje ko hoce al ja necu...znaci budi patriota pa se povuci dok jos ima svremena dok te nije zamrzlo i ovo malo sto te jos malo postuje..
Samo Sarajevo
Ma ja, vi uzimajte sve onako kako vama godi, jest' eto baš sam tako mislio, što su novinari ispratili našu repku na svjestkom.
Da vam preformulišem, zašto pokušavaju svaki put, evo sad i sa upaljenim kamerama (što li?), uzet izjavu od kapitena, kad znaju šta ih čeka? Sve namjerno...pogotovo ovo zadnji put.

Da vam preformulišem, zašto pokušavaju svaki put, evo sad i sa upaljenim kamerama (što li?), uzet izjavu od kapitena, kad znaju šta ih čeka? Sve namjerno...pogotovo ovo zadnji put.
-
- Kontakt:
Upravo tako oticice i Spaha i Miske a Dzeko sam ih nemoze zadovoljiti sto se tice ispunjenja dnevne kvote pljuvanja i raznoraznih kritika pa mu moraju dodati bar dva, tri igraca da bi imali sta pisati tako da ce svi doci na red a novinari pa imal ista gore od njih sve sto se lose desava u reprezentaciji krivi su novinari, naucili da oni prave timmandraX je napisao/la:To treba njih pitat' zašto su ti otišli, kad su znali kako će proći. Znao sam ja, znao si ti, znala je cijela država, ko imalo prati repku. Nego jok, 'ajmo opet pokušat', ajmo ispast' žrtve pred narodom, da vide da smo mi dobri momci...jeste da.aleksandar_veliki je napisao/la: Zasto nisu zasluzili. Zato sto su njih dvojica u ovoj klincevoj bijedi otisli u Ameriku, a onda im se tamo pridruzilo jos desetak kolega. A. vjeruj da su mnogi dio troskova snosili sami od sebe. A, ova dvojica u Americi nisu bila ni sa BHT ni sa FTV. Sta mu je tesko bilo, stati pred kameru, reci par recenica. Smije li to raditi u Njemackoj, Francuskoj. Fakat vas ne kontam, ali da ne idemo dalje, zasto Spahic a ne ovi ostali nabrojani. Usuglasili smo se da Asmir nema muda, sta je s ovima ostalim...
Neka ih je još jednom ohladio, ponavljam, sve po zaslugama. Nije ni narod tako naivan, vidimo šta se sve radi (mislim na FTV) kapitenu.
Ne mogu ja čovječe dragi o tebi srat' godinama, pljuvat' te, izmišljat' svakakve laži o tebi, pravit' od tebe nekog kabadahiju, nekog hajvana, idiota u narodu, provući sve to kroz javnost, onako ponosno, i onda jednog dana doći pred tebe i tražit' od tebe uslugu. Takve, koji to rade, u našem narodu prati u stopu jedan fin pojam - đon obraz.
A to za ostale reprezentativce, rekao sam gore, doći će i oni na red...ne može se mirovat'...vidjet' ćemo poslije Spahe ko će bit glavna meta, a bit' će neko...zasigurno.
- sigurnoable
- Kontakt:
Sada Sef Senad i Majtor Maki trljaju ruke. Ocekujte za koji dan kontra-ofanzivu Face TV a u korist Spahica i ostalih clanova klana. 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Ne nego su krivi oni koji prave tu lošu atmosferu, Lepi,Saki i sl ****delpiero10 je napisao/la:
Upravo tako oticice i Spaha i Miske a Dzeko sam ih nemoze zadovoljiti sto se tice ispunjenja dnevne kvote pljuvanja i raznoraznih kritika pa mu moraju dodati bar dva, tri igraca da bi imali sta pisati tako da ce svi doci na red a novinari pa imal ista gore od njih sve sto se lose desava u reprezentaciji krivi su novinari, naucili da oni prave tim
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sumnjam. Sad će oni mudro odvagati strane, nije isključeno da se priključe onoj pobjedničkoj.sigurnoable je napisao/la:Sada Sef Senad i Majtor Maki trljaju ruke. Ocekujte za koji dan kontra-ofanzivu Face TV a u korist Spahica i ostalih clanova klana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
SMIJELI IKO NA OVOM FORUMU NAPRAVITI ANKETU KO JE ZA SPAHICA DA OSTANE U REPCI I KO JE PROTIV DA VIDIMO OTPRILIKE KAKO STOJI NAS IDOLE NEKADASNJI...BAR MOJ NEKADA ALI MI JE SADA PAO MNOGO BAS BI VOLIO VIDJETI JENDU TAKVU ANKETU
Samo Sarajevo
Jel mi iko zna sta ono ****.o od covjeka zvano Marjan nije htio u Brazilu da prica vec da priceka dolazak u Sarajevo, gnjida je sigurno nesto znala ali dobio je neke instruckije u medjuvremenu.Virtu4l je napisao/la:Sumnjam. Sad će oni mudro odvagati strane, nije isključeno da se priključe onoj pobjedničkoj.sigurnoable je napisao/la:Sada Sef Senad i Majtor Maki trljaju ruke. Ocekujte za koji dan kontra-ofanzivu Face TV a u korist Spahica i ostalih clanova klana.
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 26 jun 2014, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
kanarinac je napisao/la:SMIJELI IKO NA OVOM FORUMU NAPRAVITI ANKETU KO JE ZA SPAHICA DA OSTANE U REPCI I KO JE PROTIV DA VIDIMO OTPRILIKE KAKO STOJI NAS IDOLE NEKADASNJI...BAR MOJ NEKADA ALI MI JE SADA PAO MNOGO BAS BI VOLIO VIDJETI JENDU TAKVU ANKETU
Samo Sarajevo
Ovdje postavljamo pitanja za Marjana Makija Mijajlovića, pozdravljamo ga i dajemo mu bezrezervnu podršku,Armala je napisao/la:Jel mi iko zna sta ono ****.o od covjeka zvano Marjan nije htio u Brazilu da prica vec da priceka dolazak u Sarajevo, gnjida je sigurno nesto znala ali dobio je neke instruckije u medjuvremenu.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- 1988risha
- Kontakt:
Jel to opet Virtual glavni na ovoj temi
Jest mu vokri što niko neće pred kamere,čak i igrač u kojeg se zaklinjao,MISKE

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Igrač u kojeg se zaklinjem, ne valja ti to prošlo vrijeme.1988risha je napisao/la:Jel to opet Virtual glavni na ovoj temi![]()
![]()
![]()
Jest mu vokri što niko neće pred kamere,čak i igrač u kojeg se zaklinjao,MISKE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako aleksandar_veliki dozvoljava u ime adminstracije otvaranje teme " Novi kapiten treba da bude" odmah će neko da otvori nije problem unutar ovog podforuma pa da vidimo kakvo je mišljenje raje. 

Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, jasmin10 i 25 gostiju.