Prekidi.Colo Colo je napisao/la:Meni samo nije jasno kako smo dali ta 2 gola
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
You'll never walk alone.
mnogi ovdje govore pape odlazi itd sta ako ode koga dovest da moze nesto uradit koga? :S de smirite ljudi malo,svima nam je krivo ali smirite malo,jedinog covjeka koji bi nas mogao i znao vodit jest Ivica Osim,ali zbog zdravlja nema on snage za to
smirite ljudi bolno je ali... bolje i ovako samar dobit nego da smo isli na penale itd 

- Cincinnatus
- Kontakt:
E sad mi recite dali Bog postiji..
**** vas Bog i molitve prije utakmice.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
-
- Kontakt:
NYKnicks Fan je napisao/la:Ma meni srce ko dzamija bilo kad im je Dzekson pljeskao i dobio zuti
i meni

- marseille7
- Kontakt:
Pričaš o republici srpskoj, zar ne?Reuf je napisao/la:Ljudi spustite malo loptu na zemlju.
Ovo je veliki uspjeh.Naguzili nas pa ?
Naguzili su do prije koji mjesec i Spance na istom stadionu...
Njihov jedan igrac vrijedi kao "cetvrtina" nase drzave.Sta ocekujete!?Oni su sjajna ekipa kada zeli igrati,
gruna faza je jedno a moranje nesto sasvim drugo.
Pa ovaj Portugal ima kapacitet uzeti jedno veliko natjecanje.
Svaka cast nasim momcima prvenstveno na fantasticnim kvalifikacijama i grupi.
Ovo je bilo neminovno i ocekivano barem po meni,
Iz ovoga mozemo izaci samo jaci i sa vise iskustva.Susicu nikako ne treba dati otkaz jer on je konacno napravio respektabilnu reprezentaciju koja prije svega zna igrati na rezultat
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Nema se vise snage ovo pratiti,oprastam se.Bicemo drugi na kvalifikacijama za SP u Brazilu,Grcka ce biti prva,zahvaljujuci autogolu Pandze,dobit` cemo u barazu ponovo Portugal,sudit` ce Rosseti,dati 2 crvena i svirati 3 penala 

Chelsea F.C.
Jedan iz offsidea drugi moronska potez portugalca. Nijedan nije nasa zasluga. One golove bi dao i Luksemburg.Colo Colo je napisao/la:Meni samo nije jasno kako smo dali ta 2 gola
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ti ko da zaboravljas slavlje po bosni kad je turska dobila hrvatskuScof1eld je napisao/la:al' sto ne mogu shvatit ovaj nas narod.. na svakom hrvatskom portalu nas ismijavaju, al' ne, mi i dalje vjerujemo u zajednistvo i dobro odnose.. mi i dalje njima cestitamo i zelimo srecu na EP.. dok oni nama broje 1,2,3,4,5,portugal,7,8... govore da ce biti bolje u drugom setu i slicno..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Izgubili pa sta ? U porazu takodjer treba pokazati velicinu i treba podrzati nase igrace, ipak ne treba zaboraviti radosti koje su nam priredili i ucinili nas sretnim sto smo Bosanci i Hercegovci.
Ljudi morate biti svjesni da EP nismo izgubili veceras, niti je to bio slucaj u Parizu, vec se to dogodilo u Tirani.
Sada se treba okrenuti novim kvalifikacijama i da konacno ova generacija ubere plodove mukotrpnog rada, no to je za drugu temu.
Ljudi morate biti svjesni da EP nismo izgubili veceras, niti je to bio slucaj u Parizu, vec se to dogodilo u Tirani.
Sada se treba okrenuti novim kvalifikacijama i da konacno ova generacija ubere plodove mukotrpnog rada, no to je za drugu temu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ko da nikad nisu naši navijali za Tursku protiv Hrvatske,onaj zaslužili smo mi puno od Hrvata.Uostalom i mene zanima kad će drugi setScof1eld je napisao/la:al' sto ne mogu shvatit ovaj nas narod.. na svakom hrvatskom portalu nas ismijavaju, al' ne, mi i dalje vjerujemo u zajednistvo i dobro odnose.. mi i dalje njima cestitamo i zelimo srecu na EP.. dok oni nama broje 1,2,3,4,5,portugal,7,8... govore da ce biti bolje u drugom setu i slicno..

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
- Kontakt:
VOLIM TE BOSNO ,PAPE OSTANI,VECERAS SU NAS LJUDI REALNO RAZBILI
ma ti su jos gori...Kevin je napisao/la:ti ko da zaboravljas slavlje po bosni kad je turska dobila hrvatskuScof1eld je napisao/la:al' sto ne mogu shvatit ovaj nas narod.. na svakom hrvatskom portalu nas ismijavaju, al' ne, mi i dalje vjerujemo u zajednistvo i dobro odnose.. mi i dalje njima cestitamo i zelimo srecu na EP.. dok oni nama broje 1,2,3,4,5,portugal,7,8... govore da ce biti bolje u drugom setu i slicno..
ser del barça es el millor que hi ha !
de nek nam neko otvori(ako vec nije) temu oko kvalifikacija za SP u mescini ono u brazilu...ovo je vec isfuralo...
da tamo se malo opet pocnemo nadat,i krojit,i pisat bodove i racunat i kalkulisat...
da tamo se malo opet pocnemo nadat,i krojit,i pisat bodove i racunat i kalkulisat...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
rekao sam to jer mi je rekao da mrzim BiH što nije istina, što bih je mrzio..i samo sam rekao da mrzim one koji uništavaju sve dobro..a ovog kretena sam spomenuo iz razloga sto je aktualan sad, a pogotovo za ovo u bijejljini sto je za 13-godisnu djevojcicu lagao..Kevin je napisao/la:[quote="Juve-TZde **** te oni vise...Kevin je napisao/la:ovaj Selimović:NoName je napisao/la:
Koji Selimović bogte? Pojma ti nemaš, ti samo mrziš sve što bi moglo ličiti na Bošnjake. Lagumdžija
http://www.javno.ba/urednikov-odabir/pr ... vesia.html
dabogda gorio u najtezim mukama..đubre
zar vam je toliko krivo za sve, eto vam sva vlast u citavoj federaciji samo nemojte vise skakat na mozak i zafrkavat
rijec je o utakmici...nez kako ti na pamet padaju ti politicari koji bi i rodjenu mater prodali
vi ste slavili pobjedu turske ko da je bih pobjedila, a sad nabijate da se i ovam oslavilo, a nije..nenam što nabijate to da jest ka oda prizeljkujete da jest..

dobro je to sve....nema ti niko pravo da govori da mrzis bih, nije bih samo nasa

ja ne prizeljkujem nista...ovo je samo fudbal, istina ima ljudi koji navijaju za tursku, ja ne navijam jer sam odgojen uz komsije hrvate tako da imam taj nacin misljenja

vjeruj mi da navija samo onaj ko je zatucan i ko zivi u etnicki cistoj sredini....a "hvala" Bogu pa ih je puna ova drzava, i sa jedne i sa druge i sa trece strane....
AJMO PORTUGALCI PLJEŠĆITE MI, JAČE JAČE... NE ČUJEM VAS !!! HAHAHAHAHA ZNAČI DŽEKO DA SAM VLAST SAD BI TI PODIGO SPOMENIK NEGDJE U SARAJEVO SVEGA MI !!!!!!!!!!!!! mante se vi pametovanja tipa disciplina, ono je dokaz da lik voli svoju zemlj!!!!
Vođa zna.
Blue_He4rt je napisao/la:Nema se vise snage ovo pratiti,oprastam se.Bicemo drugi na kvalifikacijama za SP u Brazilu,Grcka ce biti prva,zahvaljujuci autogolu Pandze,dobit` cemo u barazu ponovo Portugal,sudit` ce Rosseti,dati 2 crvena i svirati 3 penala
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
šta je bilo? propalo ti planirano tekbiranje pred sarajevskom katedralom?? ajde,ne brini,biće prilike na EP 2012,kako Hrvatska trenutno igra imati ćeš puno prilika da mašeš raznim zastavama(u zavisnosti koga izvuku u grupi).skyisthelimit je napisao/la:
vec sam ti odgovorio, prvi mec kuci tvoga klub i vidjeces cemu i kakvo slavlje...Skontaces ili skuziti
P.S.sudija je sjebo stvar,gol za 3-1 je ofsajd,a da nije tog gola ne bi bio ni crveni za Lulića
- NeverRetreat
- Kontakt:
Ko je najveći optimista na svijetu ?
Navijač Bosne i Hercegovine.
Navijač Bosne i Hercegovine.
- marseille7
- Kontakt:
ovo je za ban, admini bez milosti ovdje!Cincinnatus je napisao/la:aha ali ima veze sa genocidom.. **** vas bog.Kevin je napisao/la:nema BOG veze s nogometom i rezulatima.mislim da nije primjereno to što pričaš, zadrži za sebeCincinnatus je napisao/la:E sad mi recite dali Bog postiji..
- nero.piroman
- Kontakt:
ja sam odavno prestao vjerovati da bog postoji zbog svega sto smo mi bosanci u svojoj historiji dozivili, treba vjerovati samo u sebe i svoj rad, nikakve tu molitve ne pomazuCincinnatus je napisao/la:E sad mi recite dali Bog postiji..
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.