Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

VGS
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la VGS » 21 jan 2015, 19:01

Kad se nastavljaju kvale za EP ?

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 21 jan 2015, 19:01

aleksandar_veliki je napisao/la: Oba iskljucenja sasvim opravdana. Cudi me od Toromanovica, imamo sjajnu situaciju, odnosno s igracem manje Tunizani akciju zavrsavaju s krila i on, kada snimak pogledate vidjecete, rukom za nogu hvata protivnickog igraca. Kao da mu je deveta utakmica u karijeri, a ne 1000 i neka...
Nisu opravdana jer nije isti kriterij. CItavu utakmicu je kriterij pred njihovim i nasim golom drugaciji.

Njihov pivot je imao istu situaciju 2,3 minute prije. Sudili samo 7 metara, bez iskljucenja

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 21 jan 2015, 19:02

Bezobrazluk je to sto psujete pojedincima jer je to stvarno dno dna.I ja sam u par trenutaka bio iznerviran ali im nisam nista milo psovao i vrjedjao jer nisu to zasluzili.Necu ih hvaliti za ovu igru na prvenstvu jer i nije za pohvaliti ali isto tako im se mora dati jedan vid podrske uz zdravu kritiku pa da nastave raditi sad u kvalifikacijama za europsko.Led se probio i necemo ici s onom pricom kako smo zadovoljni jer nismo ali sad se trenutno nista promijeniti ne moze

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 21 jan 2015, 19:02

dali smo samo 3 gola sa pozicija lijevog i centralnog vanjskoh (u sustini golovi Karacica su isto sa crte)...nema ekipe bez bekova, a mi imamo samo jednog (Malinovica)

ekipa je perspektivna i ostat ce na okupu sigurno jos neko vrijeme, ali se mora rijesiti pitanje krila i tog vanjskog pucaca bombardera..inace okosnica je tu Buric B, Buric S., Panic, Malinovic, Peric, Vranjes, Ovcina, Vrazalic :D pa i Karacic, Celica, Terzic, Savic
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 21 jan 2015, 19:02

Naši novinari su miševi najveci :puke: ...sad ce opet postavljati ista stupidna pitanja tipa "kako ste vidjeli meč", "šta mislite o suđenju" i slicne splacine ....umjesto da fino pitaju:
"Terziću, kako ti kao najiskusniji i nekakav lider fulaš penal u prelomnom momentu, bacaš lopte u bunar i njima praviš kontre iz koje povedu"
"Vražaliću, gdje su ti muda da zabiješ kad je najpotrebnije, jesi li ih zaboravio u Bosni"
"Dragane Markoviću, objasnite javnosti kako to da ne znamo zabiti gola kad imamo igraca više, dok s druge strane primamo gol sa igracem više...ko je za to kriv...sudije, jel"

stisnite muda i postavite ta pitanja...a ne o sudijama "Igrali smo dobro, ali zayebo nas sudija"
Zadnja izmjena: let3, dana/u 21 jan 2015, 19:03, ukupno mijenjano 2 puta.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 21 jan 2015, 19:02

Potpuno opravdana iskljucenja,ukljucujuci i ono Toromanovicu.Druga je stvar sto vi gledate rukomet od proslog petka.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 21 jan 2015, 19:02

Celtic je napisao/la::mrgreen: Faruk Vrazalic ,novi drzavni Fazlija Nista pogoditi ne moze.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: bas ,lik je najslabija karika ubjedljivo,pa sta taj moze profulat to niko ne moze
profula zicet koji bi mozda i prevagno al kakvi ,opucaj ti u golmana
ne snalazimo se sa igracem vise ,to nikako ne mogu da skontam ,bolje igrali sa istim brojem igraca ,sa igracem vise izgube se ccc

svaka cast momcima na borbenosti ,nisu se obrukali,neiskustvo nas je kostalo prolaska a bgm i sudije
kod 24:22 su odradili momacki posao za tunis :oops:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 21 jan 2015, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 21 jan 2015, 19:02

jozinho je napisao/la:samo da se nadovežem na ono isključenje Toromanovića pred kraj kod +2,ono se može suditi ako se gleda svaka sitnica ,ali u trenutku kada ekipa ima već igrača manje i lomi se utakmica ono će dosuditi samo sudac bez ikakvog osjećaja za igru ili totalni amater
ili ako jedna od te dvije ekipe mora pobjediti bez obzira na bilo sta :D

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 21 jan 2015, 19:03

Aco bolan niko ne kaže da iskljucenje Toromanovica nije ispravno ali dosuditi penal nakon odbrane golmana je glupost epskih razmjera jer istu stvar par minuta ranije nije dosudio nego je Tunižanima dao dvije minute i posjed lopte nakon odbrane golmana..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 21 jan 2015, 19:03

Lik sudi probijanje a tunižanin visi na ruci našeg igrača :evil:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 jan 2015, 19:04

Al' u prvom baci se po loptu i uhvati pa je onda gurnu Tunizaninu u kontru :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 21 jan 2015, 19:04

Sabinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Kako se prezivalo ono krilo, igralo prije za BiH, nastupo po Francuskoj, mislim da se Faruk zvao ??
Halilbegovic.
Pa nije Halilbegović krilo.

Što se sudija tiče sr.ali su na obje strane terena, kamara nekih nelogičnih odluka, kompenzacija :crazy: ali je činjenica da je Bosna više oštećena. Sam omjer sedmeraca dovoljno govori. Zatim situacija kad BiH ima +2 u momentima kad se meč lomi sudije daju Tunisu dva igrača više, jedno isključenje je i bilo opravano ali ono drugo (čini mi se da je Toromanović u pitanju) je blago rečeno, niđe veze. Sjetite se prethodne situacije pred golom Tunisa kad je Tej faulirao Vražalića za sedmerac, slična situacija kao i ova sa Toromanovićem, samo što je kontakt Teja i Vržalića bio dosta grublji i tad Tunižanin nije zaradio isključenje, a kakav je kriterijum bio, morao je.
Kad se meč lomio, sudije su bile na strani Tunisa i to je to, kraj priče.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 jan 2015, 19:04

Yebiga. :cry:

Mi u svim ekipnim sportovima moramo prvo igrati protiv sami sebe, pa onda protiv sudija, a onda ako ostane snage igramo i protiv druge ekipe.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 21 jan 2015, 19:04

**** te ovo ba, yebes se cijelo vrijeme da dosao do necega i onda te sjebe neko **** iz portugala.
Treba na ovim vecim takmicenjima tipa svjetska prvenstva u svim sportovima uvesti onaj video zid da se zna je li bio faul ili nije , goni u pm. Ako su ameri mogli to uraditi sto ne bi moglo i u ostalim sportovima.
JA nikada nisam cuo da je bila neka greska u sudjenju u americkim sportovima , a ovamo svako malo neko sranje.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

zigzag
Kontakt:

Post Postao/la zigzag » 21 jan 2015, 19:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:covjek sve realno prica, i zna sta govori...ne igra se rukomet jos 7 dana , nego imamo mi i euro nakon toga..ako dobijem hrvate onda smo nesto i to im je impuls za dalje
A u kakvom smislu impuls za dalje? I kako misle da bi dobili Hrvatsku? S toliko gluposti, neiskustva, itd. tražiti impuls protiv HR. Ok, opravdano i podržavam u sportu borbu do zadnjeg bez obzira na protivnika inače sport nema smisla, ali ne razumijem kakav bi to impuls bio kad je jasno da Hrvatska treba odigrati najlošiju utakmicu u zadnjih niti ne znam koliko godina i to NAMJERNO, a BH odigrati nevjerojatno dobru utakmicu i kakav bi to impuls bio kad znaš da je protivnik igrao s 50% ajmo reć! Stvarno, ovo je nevjerojatna izjava i razmišljanje! Naravno da nećemo igrati na nož i da ćemo miksati postavu dosta i odmarati koliko god bude moguće tzv. prvu postavu, ali opet ni ostali nisu puno lošiji. Ne znam, stvarno čudi me takvo razmišljanje, pa kaj oni misle da bi mi samo tako rasprodavali "ugled" i dobar ritam sada kad smo maznuli i makedonce što je najbitnije. Još imamo dan odmora za dobro se pripremit za tu tekmu, pa u osmini finala ipak to neće biti napor kao da igramo protiv Francuske ili Švedske, pa pretpostavljam da će i oni najbolji imati svoju ulogu, tako da ne vidim način da izgubimo utakmicu. Ništa, treba vam još prvenstava i utakmica za školovati se.

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 21 jan 2015, 19:05

Armala je napisao/la:Faruk Vrazalic> Bijeli Luk Abalo :rol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
From father to son

chelsea358
Kontakt:

Post Postao/la chelsea358 » 21 jan 2015, 19:05

Izgleda da se mora zadržati ekipa koja ima najviše navijaca.
Urota.

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 21 jan 2015, 19:05

Svi napadaju sudije, moje mišljenje je da oni nisu toliko krivi. Jedino što im mogu zamjerit je iskljucenje našeg kapitena, to je bila situacija kad je Tunis imao 2 igrača više i nadoknadio zaostatak. Nakon toga je uslijedio posljednji voz za povratak, a njega je gospodin Vražalić promašio. A idioti koji psuju sada Vražaliću, trebaju se uputiti sutra psihijatru i ozbiljno zabrinuti za svoje zdravlje. Tom momku je sad najteže, umjesto da mu se pruži podrška mi njega ponižavamo, kao da je njemu bio cilj promašiti, niko sretniji od njega da je pogodio. Što se tiče sudija, po mom mišljenju desila se samo 1 pogreška, koja nas je koštala. Ne vidim razlog spominjana sedmeraca, kad su svi manje više opravdani osim ovog posljednje, koje je uslijedio nakon sudijske greške. 6 ili 7 puta smo se branili iz prostora, šta je tu je. Treba prihvatiti poraz i čestitati momcima, oni su ti koju su najviše željeli danas pobijediti, ali nedostatak sportske sreće. BRAVO MOMCI, VI STE PONOS BOSNE. :bih: :bow:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 21 jan 2015, 19:05

Žao mi radi braće Burić, Malinovića i još par mladih (Perića, Ovčine) ali et ... Vala mene toliko ne iritiraju greške Vražalića koliko izgubljene lopte/greške Terzića, Prce i Toromanovića ... Vražalić se par puta baca za loptu ali lopta ode nekako Tunižanima :facepalm:

Jbg šta ćeš sudija ili naša krivica-izgubljene lopte ... Glava gore i idemo dalje, imamo temelj za budućnost i to pravo dobar samo naprijed !!! :bih:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 21 jan 2015, 19:06

Kad dobijemo Hrvate u petak kuknjava kuknjava kuknjava
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.