Igrač br. 6
- nextterrain
- Kontakt:
Re: Igrač br. 6
Imal sta za milaniste?
Captain4 je napisao/la:Al kako još Srbi ništa ne objavljuju, to mi je nejasno
Zato ne saljite svima, neko od njih ce napraviti account ovdje samo da dobije video, a ono se moze debelo unovciti.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Fakat, svakako je na aparatima, ovo ce ga dignuti iz komealCapone je napisao/la:Nek neko pošalje Robiju. Hvala
Ogi sve planski odradio

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ja imam torrent link ko hoce da mu posaljem nek se javi na pp, duza verzija je u pitanju malo bolji kvalitet 360p
-
- Kontakt:
E aferim Ognjene!

- rob do bagro
- Kontakt:
Ajde sendaj hasim je spremanQUARTERBACK je napisao/la:ja imam torrent link ko hoce da mu posaljem nek se javi na pp, duza verzija je u pitanju malo bolji kvalitet 360p

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sve što više gledam, ponosniji sam. kako on udari, tako se i ja trznem. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ako neko želi klip neka mi pošalje pp.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa to vjerovatno neko screen recorderom snimao dok je gledao video. Ja evo imam ovu dužu verziju sad pohranio na Google Photos, preporučujem i tebi da to uradiš.Amarinho je napisao/la:Nemam dugu verziju, samo ovu kracu... Miske posalji mi dugu molim te![]()
Ova kraca nidje veze a nista se i ne cuje skoro... ko digitronom snimano...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja imam streamable link, ovaj torrent je šuhveli.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Wtf jel ovo do mene ili streamable skida ovaj video? Sad mi izbacuje video not found 

Zadnja izmjena: anell, dana/u 16 jan 2019, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Salji, ziv bioQUARTERBACK je napisao/la:ja imam torrent link ko hoce da mu posaljem nek se javi na pp, duza verzija je u pitanju malo bolji kvalitet 360p
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Samo slati klipove ljudima koji su 2+ godina na forumu. Dosta se maloljetnih drkadžija nakupilo a prava raja ne može dobiti na vrijeme.
"We need to suffer. And we need to fight."
IMA EVROPSKA LIGAnextterrain je napisao/la:Imal sta za milaniste?
15.10.2013.
ovako je i moj komsija Suad skrsio zenu, ozenio se u 32oj i to mu prvi put bilo, ubio boga u maloj Lejli
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ss.ba

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ja sam pp poslaoAlminjo99 je napisao/la:Salji, ziv bioQUARTERBACK je napisao/la:ja imam torrent link ko hoce da mu posaljem nek se javi na pp, duza verzija je u pitanju malo bolji kvalitet 360p
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
harden je napisao/la:ovako je i moj komsija Suad skrsio zenu, ozenio se u 32oj i to mu prvi put bilo, ubio boga u maloj Lejli

I meni sad...anell je napisao/la:Wtf jel ovo do mene ili streamable skida ovaj video? Sad mi izbacuje video not found
Going on up to a spirit in the sky...
- bavariapivo
- Kontakt:
jel ga obalila kako treba 
ima i snimak sa sejom kalacem prica se...

ima i snimak sa sejom kalacem prica se...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.