Pogledati ponovo nas treci gol. Kakvo dodavanje Arezine, onda izvrsno snalazenje Alija i Arezina na penalu.
Mujic nam daje isto sad mogucnost da Sivac igra krilo. Momak stvarno pametno igra, lijepo se uklopio u ekipu.
Moderator/ica: GracanicaAA
Mislim da jeste i ja sam to odmah pomislio i vidio da ga je opet visina izdala.Nije nesto toliko lopta bila jaka a nije on bio na drugom kraju gola,lopta je malo bila precizna ali odbranjiva, to je to što govorim od pocetka da je dosta nizak za golmana i pretezno golove prima sa distance a blizu gola kad mu dođes mnogo je bolji i teze mu je dati go i vadio nas je par puta iz blizine kad prijete.Problem ce biti u vecem rangu kada fudbal bude na vecem nivou, ali eto vidjecemo.Volio bi vidjeti i Mlaću kakav je ne znam njegove kvalitete ali Durmo mora paziti na kilažu i što više da se stesa i sigurno bi bio i brzi na lopti i mogao bi nas tako vaditi kada je protivnik blize golu.Ali vidi se njegov napredak kako god.
Tada je okupljanje A selekcije, mislim od TC nista za tu utakmicu....dinodino2019 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:04Protiv Zepca u Trening centru igramo. Danas sjajna partija, mozda Sijerkic u zavrsnici nije najprisebniji ali to je zato sto se vraca i pomaze odbrani, otvara prostor za krila ko malo sire fudbal gleda zna o cemu govorim
Zasto ne TC ..23 Marta sa Islandom na Bilinom a 26 Marta u Slovackoj a sa Bosnom 25 Marta i do tad ce reprezentacija otputovat za Slovacku .Sasvim ima logike mada i gore nije jedan teren a moze se i na glavnom igrat sa Zepcem.eldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 00:15Tada je okupljanje A selekcije, mislim od TC nista za tu utakmicu....dinodino2019 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:04Protiv Zepca u Trening centru igramo. Danas sjajna partija, mozda Sijerkic u zavrsnici nije najprisebniji ali to je zato sto se vraca i pomaze odbrani, otvara prostor za krila ko malo sire fudbal gleda zna o cemu govorim
Protiv Zepca igramo 18.03 u Trening centru na umjetnoj podlozieldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 00:15Tada je okupljanje A selekcije, mislim od TC nista za tu utakmicu....dinodino2019 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:04Protiv Zepca u Trening centru igramo. Danas sjajna partija, mozda Sijerkic u zavrsnici nije najprisebniji ali to je zato sto se vraca i pomaze odbrani, otvara prostor za krila ko malo sire fudbal gleda zna o cemu govorim
Ništa se još ne zna. Okupljanje reprezentacije pada 17-18.03, glavni teren je tad nemoguće dobiti a za umjetnu se treba dogovoritidinodino2019 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:03Protiv Zepca igramo 18.03 u Trening centru na umjetnoj podlozieldo je napisao/la: ↑13 mar 2023, 00:15Tada je okupljanje A selekcije, mislim od TC nista za tu utakmicu....dinodino2019 je napisao/la: ↑12 mar 2023, 20:04Protiv Zepca u Trening centru igramo. Danas sjajna partija, mozda Sijerkic u zavrsnici nije najprisebniji ali to je zato sto se vraca i pomaze odbrani, otvara prostor za krila ko malo sire fudbal gleda zna o cemu govorim
Okupljanje repke je 20.03, pretpostavljam da glavni teren u Trening centru ne daju, zato i pisem za plastiku. Moze li mi neko reci sta je sa Kamberovica poljem i A terenomrz88 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:13Ništa se još ne zna. Okupljanje reprezentacije pada 17-18.03, glavni teren je tad nemoguće dobiti a za umjetnu se treba dogovoritidinodino2019 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:03Protiv Zepca igramo 18.03 u Trening centru na umjetnoj podlozi![]()
Znam šta pišemdinodino2019 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:36Okupljanje repke je 20.03, pretpostavljam da glavni teren u Trening centru ne daju, zato i pisem za plastiku. Moze li mi neko reci sta je sa Kamberovica poljem i A terenomrz88 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:13Ništa se još ne zna. Okupljanje reprezentacije pada 17-18.03, glavni teren je tad nemoguće dobiti a za umjetnu se treba dogovoritidinodino2019 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:03
Protiv Zepca igramo 18.03 u Trening centru na umjetnoj podlozi![]()
Da znas sta pisea ne bi napisao da je okupljanje reoke 17 i 18 kada se igraju utakmice u svim ligama u Evropi. Okupljanje je 20 i prvi trening reprezentacije ponedjeljakrz88 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 13:41Znam šta pišemdinodino2019 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:36Okupljanje repke je 20.03, pretpostavljam da glavni teren u Trening centru ne daju, zato i pisem za plastiku. Moze li mi neko reci sta je sa Kamberovica poljem i A terenom![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.