FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 16 jul 2010, 23:29

Messi,vise od igraca !

Barcelonin i argentinski dragulj, Lionel Messi, odigrao je " važnu utakmicu " kao ambasador dobre volje UNICEF-a u posjeti glavnom gradu Haitija, gdje se susreo s djecom nakon strašnog potresa koji je zadesio Haiti.

To je bila njegova prva posjeta kao predstavnika tog odjela Ujedinjenih Naroda, a posjetio je kamp u kojem živi oko 50 000 Haićana, koji su izgubili svoje domove tokom pomenutog potresa 12. januara.

Messi se družio s dječacima i djevojčicama koji sudjeluju u programu pokrenutom od strane Olimpijskog odbora Haitija i podržanog od strane UNICEF-a, koji navodi da je slučaj u Haitiju jedan od najugroženijih.

Messi,koji je prekinuo svoj odmor na kojem je bio poslije Mundijala, također je posjetio članove argentinsog kontingenta Stabilizacijske misije UN-a u Haitiju. Upoznat je s radom bolnice, osnovane od strane argentinske kampanje, koja je pomogla mnogim povrijeđenim poslije potresa.

Svoju posjetu je završio u uredu UNICEF-a, gdje je razgovarao o izazovima tokom rada s ciljem pomoći Haitiju nakon katastrofe.

Još jednom je Messi iskoristio na najbolji način svoju slavu. Iskoristio ju je na način da pomogne jednim od najugroženijih dječaka i djevojčica na svijetu. Još jednom je pokazao da je više od igrača !

slika

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 17 jul 2010, 00:44

Svaka čast Messiju, kapa dole ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jul 2010, 16:19

Adriano je potpisao danas ugovor na 4 godine,a u ponedjeljak bi trebao biti predstavljen navijacima na Camp Nou.

slika

slika

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 18 jul 2010, 11:40

nidjo_barca je napisao/la:Adriano je potpisao danas ugovor na 4 godine,a u ponedjeljak bi trebao biti predstavljen navijacima na Camp Nou.
Dobar za klupe :D
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 18 jul 2010, 17:21

I dok Messi posjecuje i pruza ruku, Perez na dvije strane gradi skole, a u Jemenu i bolnicu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 18 jul 2010, 17:27

Brnjoo je napisao/la:I dok Messi posjecuje i pruza ruku, Perez na dvije strane gradi skole, a u Jemenu i bolnicu
Ima se može se. :D

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 18 jul 2010, 21:36

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Brnjoo je napisao/la:I dok Messi posjecuje i pruza ruku, Perez na dvije strane gradi skole, a u Jemenu i bolnicu
Ima se može se. :D
.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2010, 00:25

Sad imate 3 lijeva beka. Maxwell, Abidal, Adriano, iako ovaj zadnji moze i na desnog.

Mozda se Francuz moze prodati? :roll: :roll:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jul 2010, 00:28

Adriano na lijevoj strani moze igrati sve pozicijie,moze desnog beka takodje.Maxvell je ove sezone bio zamjena za Abidala koji je imao dosta problema sa povredama.

Mislim da se tu nece nista prodavati i da je Abidal prvi izbor na lijevoj strani.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 jul 2010, 00:31

Nema mi logike zasto se dovodio Adriano. Zasto se dalo tih 10 miliona, kad se mogao naci igrac iz mladjih kategorija koji ce sjediti na klupi kao i ovaj Brazilac. Na desni bok ne moze, Alves je previse autoriteta zaradio da bi se izbacio iz pocetne postave, a uz to je i mnogo bolji.

Meni Bgm sve nesto mirise na prodaju ili Maxwella ili Abidala....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jul 2010, 00:39

Ne kazem da ce igrati,vec da moze igrati te pozicije.Vjerovatno se nece prodavati nijedan,jer su potrebni ti svi igraci.Dosta problema prosle godine je bilo s povredama,pa se i krpila odbrana u pojedinim utakmicama,zato mislim da se niko nece prodavati.

Blaugrana

Mes Que Un Club

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 19 jul 2010, 00:44

Ne vidim razloga da se prodaju, jer imas i druge klubove sa toliko igraca na toj i na nekim drugim stranama, kao npr. arbeloa, marcelo i drenthe u Realu... Adriano ce vjerovatno biti zamjena kao Arbeloa, kad treba mijenjati Alvesa ili Abidala...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jul 2010, 00:49

Ma i ja mislim,kad bude trebalo koga zamjeniti,da ce on uskociti.Moze igrati na vise pozicija,pa tim bolje.

Blaugrana

Mes Que Un Club

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 19 jul 2010, 17:10

Brnjoo je napisao/la:Ne vidim razloga da se prodaju, jer imas i druge klubove sa toliko igraca na toj i na nekim drugim stranama, kao npr. arbeloa, marcelo i drenthe u Realu... Adriano ce vjerovatno biti zamjena kao Arbeloa, kad treba mijenjati Alvesa ili Abidala...
timovi kao barcelona moraju imati dugu klupu jer sezona je duga a povreda uvjek ima
.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 21:49

Ako neko zna:

Je li Adriano doveden kao lijevi bek?...

:arrow:

Ako je odgovor DA
Znači li to odlazak Abidala?...

Ako je odgovor NE
Ništa

:lol:

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 19 jul 2010, 22:02

odgovor je da, i ne znaci odlazak abidala :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 19 jul 2010, 22:44

Mislim kako mu se ne grije klupa :D

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 19 jul 2010, 22:48

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim kako mu se ne grije klupa :D
jbga ak si vidio i pratio barcu prosle sezone znas kako je bilo... ak bude isto ili slicno sigurno ce odigrati nekih 20 25 utakmica u svim takmicenjima... ne mislim samo na povrede nego i na rokade koje pravi guardiola ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 19 jul 2010, 22:49

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mislim kako mu se ne grije klupa :D
Pa bio je na klupi u Sevilli šta je očekivao da će biti starter u Barci ? :mrgreen:
FK Pjetlovi

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 19 jul 2010, 23:17

slika

slika

slika

slika

Blaugrana

Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.