Nek se i ja i ti nekad slazemo u necemuVirtu4l je napisao/la:Mene je jednom prozvao imenom i prezimenom, kad to naredni put uradi najebaću mu se mamice da nikad više ne upali kompjuter a kamoli da dođe do interneta. Evo inicijali samo da mu potvrdim da znam ko je (S.F.).belosevic28 je napisao/la: Virtu kabadahija, neda na sebe
Nemam ništa protiv zajebancije, pola nas zna ko smo i šta smo, komuniciramo na Facebooku, Viberu, itd... ali prepucavanja i podybevanja su nešto drugo. Ima neka granica koja se ne treba prelaziti, a ovaj već duboko zalazi u privatnost i nešto što se ne bi trebalo dirati.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
belosevic28
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jurišššš!!!!
Ofanzivaaaaaaa
Ofanzivaaaaaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Šuti ti nemoj da ti Izu zovnemPantelija je napisao/la:Jurišššš!!!!
Ofanzivaaaaaaa
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Po gradu su vec rasporedeni firauni, prekovremeno na prikupljanju sadake, peru sofersajbe, gataju itd...
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
a bogte gledaj ljubomore... em nemate ni stadion svoj em nam gradski stadion na kojem placate da igrate lici vise na napusten objekakt sa olimpijskih igara...Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
45515
Obraćaš se Tuzlaku, moj Ivane..grbavicka je napisao/la:a bogte gledaj ljubomore... em nemate ni stadion svoj em nam gradski stadion na kojem placate da igrate lici vise na napusten objekakt sa olimpijskih igara...Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Obraćaš se Tuzlaku, moj Ivane..grbavicka je napisao/la:a bogte gledaj ljubomore... em nemate ni stadion svoj em nam gradski stadion na kojem placate da igrate lici vise na napusten objekakt sa olimpijskih igara...Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
45515
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Stadion se ne pravi za reprezentaciju. Cim uzmemo pare od saveza, repku cemo nogirati. Mislili smo ih poslati na Tusanj, ali je grad Tuzla iznio naredjenje da se himna ne smije pustiti. Ko biva vama Srbima smeta, sta li..Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
Životni saputnik! 1921
Tako sam i ja skonto, naucili ste varati jos iz vremena bivse drzave.....namjestati utakmice, kupovati titule. Zao mi ove fine srajevske raje sa Koseva, valjda drzava treba obnoviti stadion koji je u njenom vlasnistvu, na kraju to je olimpijski stadion, a ne sredjivati prciju nekom ratnom profiteru.Eisenbahner1921 je napisao/la:Stadion se ne pravi za reprezentaciju. Cim uzmemo pare od saveza, repku cemo nogirati. Mislili smo ih poslati na Tusanj, ali je grad Tuzla iznio naredjenje da se himna ne smije pustiti. Ko biva vama Srbima smeta, sta li..Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
Što si nervozan, sad će praznik za sve tuzlake, Dan rupe.
Ne mogu da prihvate cinjenicu da reprezentacija dolazi u glavni grad bila to Grbavica ili Kosevo.
Na kraju ce nas ubjediti da je Tusanj bolje rjesenje za ulaganje.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 04 sep 2017, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -
-
Eisenbahner1921
- Kontakt:
Tuzla radi, Grbavica se gradi.Skver je napisao/la:Tako sam i ja skonto, naucili ste varati jos iz vremena bivse drzave.....namjestati utakmice, kupovati titule. Zao mi ove fine srajevske raje sa Koseva, valjda drzava traba obnoviti stadion koji je u njenom vlasnistvu, na kraju to je olimpijski stadion, a ne sredjivati prciju nekom ratnom profiteru.Eisenbahner1921 je napisao/la:Stadion se ne pravi za reprezentaciju. Cim uzmemo pare od saveza, repku cemo nogirati. Mislili smo ih poslati na Tusanj, ali je grad Tuzla iznio naredjenje da se himna ne smije pustiti. Ko biva vama Srbima smeta, sta li..Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
Mi smo od rodjenja uceni da imamo duplo veci koeficijent od vas i tako se i ponasamo. Nismo naucili drugacije nego da vam otimamo.
Životni saputnik! 1921
Procitaj sta sam napisao, a napisao sam da je logicno da se obnovi olimpijski stadion a ne prcija profitera, a sto se tice repke zaboli nas racku gdje ce igrati, ta repka je vec odavno privatizirana od kriminalaca iz NS.Zenzo je napisao/la:Ne mogu da prihvate cinjenicu da reprezentacija dolazi u glavni grad bila to Grbavica ili Kosevo.
A sto te onda interesuje kad ce radovi na Grbavici? Jesil ti glup?Skver je napisao/la:Procitaj sta sam napisao, a napisao sam da je logicno da se obnovi olimpijski stadion a ne prcija profitera, a sto se tice repke zaboli nas racku gdje ce igrati, ta repka je vec odavno privatizirana od kriminalaca iz NS.Zenzo je napisao/la:Ne mogu da prihvate cinjenicu da reprezentacija dolazi u glavni grad bila to Grbavica ili Kosevo.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Meni se cini da je fb stavio da se Tuzla nalazi u RS-u. To sam negdje jednom prilikom vidio.arelinho je napisao/la:Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
belosevic28
- Kontakt:
Jes, jes, pokusaj se oznaciti u Tz ili na Ilidzi, oznaci da pripada RS-u...te dvije teritorije sam vidioMortemHz je napisao/la:Meni se cini da je fb stavio da se Tuzla nalazi u RS-u. To sam negdje jednom prilikom vidio.arelinho je napisao/la:Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto vidisbelosevic28 je napisao/la:Jes, jes, pokusaj se oznaciti u Tz ili na Ilidzi, oznaci da pripada RS-u...te dvije teritorije sam vidioMortemHz je napisao/la:Meni se cini da je fb stavio da se Tuzla nalazi u RS-u. To sam negdje jednom prilikom vidio.arelinho je napisao/la:Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.