PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

belosevic28
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la belosevic28 » 04 sep 2017, 00:36

Virtu4l je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la: Virtu kabadahija, neda na sebe :-D
Mene je jednom prozvao imenom i prezimenom, kad to naredni put uradi najebaću mu se mamice da nikad više ne upali kompjuter a kamoli da dođe do interneta. Evo inicijali samo da mu potvrdim da znam ko je (S.F.).

Nemam ništa protiv zajebancije, pola nas zna ko smo i šta smo, komuniciramo na Facebooku, Viberu, itd... ali prepucavanja i podybevanja su nešto drugo. Ima neka granica koja se ne treba prelaziti, a ovaj već duboko zalazi u privatnost i nešto što se ne bi trebalo dirati.
Nek se i ja i ti nekad slazemo u necemu :thumbup: Milion puta sam se ''prepucavao'' sa likovima ovdje, ali nikad nikome nisam odao identitet a znam vas dosta...kao i vi mene, vjerujem. Ali prozivati nekoga imenom i prezimenom je pretjerivanje klasicno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 04 sep 2017, 07:37

Jurišššš!!!!
Ofanzivaaaaaaa
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2017, 08:35

Pantelija je napisao/la:Jurišššš!!!!
Ofanzivaaaaaaa
Šuti ti nemoj da ti Izu zovnem :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 sep 2017, 13:08

Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 04 sep 2017, 13:46

Po gradu su vec rasporedeni firauni, prekovremeno na prikupljanju sadake, peru sofersajbe, gataju itd...
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 04 sep 2017, 13:53

Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
a bogte gledaj ljubomore... em nemate ni stadion svoj em nam gradski stadion na kojem placate da igrate lici vise na napusten objekakt sa olimpijskih igara...
45515

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 04 sep 2017, 13:56

grbavicka je napisao/la:
Skver je napisao/la:Kad pocinju radovi na Merhamet areni glede utamkice BiH - Belgija i kad ce biti organizirana sergija pod foluškom da se pravi stadion za repku.
a bogte gledaj ljubomore... em nemate ni stadion svoj em nam gradski stadion na kojem placate da igrate lici vise na napusten objekakt sa olimpijskih igara...
Obraćaš se Tuzlaku, moj Ivane..
Bahati, bahati Željkan!
1946

grbavicka
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka » 04 sep 2017, 14:07

joker90 je napisao/la:
grbavicka je napisao/la:
Obraćaš se Tuzlaku, moj Ivane..
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: yebo im mater ludu... hvala dzokice...
45515

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 sep 2017, 14:14

Stadion se ne pravi za reprezentaciju. Cim uzmemo pare od saveza, repku cemo nogirati. Mislili smo ih poslati na Tusanj, ali je grad Tuzla iznio naredjenje da se himna ne smije pustiti. Ko biva vama Srbima smeta, sta li..
Životni saputnik! 1921

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 sep 2017, 14:33

Eisenbahner1921 je napisao/la:
Stadion se ne pravi za reprezentaciju. Cim uzmemo pare od saveza, repku cemo nogirati. Mislili smo ih poslati na Tusanj, ali je grad Tuzla iznio naredjenje da se himna ne smije pustiti. Ko biva vama Srbima smeta, sta li..
Tako sam i ja skonto, naucili ste varati jos iz vremena bivse drzave.....namjestati utakmice, kupovati titule. Zao mi ove fine srajevske raje sa Koseva, valjda drzava treba obnoviti stadion koji je u njenom vlasnistvu, na kraju to je olimpijski stadion, a ne sredjivati prciju nekom ratnom profiteru.

SemirSema
Kontakt:

Post Postao/la SemirSema » 04 sep 2017, 14:39

Što si nervozan, sad će praznik za sve tuzlake, Dan rupe.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 04 sep 2017, 14:40

Ne mogu da prihvate cinjenicu da reprezentacija dolazi u glavni grad bila to Grbavica ili Kosevo.

Na kraju ce nas ubjediti da je Tusanj bolje rjesenje za ulaganje.
Zadnja izmjena: Zenzo, dana/u 04 sep 2017, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Zeljeznicar -

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 04 sep 2017, 14:41

Skver je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:
Tako sam i ja skonto, naucili ste varati jos iz vremena bivse drzave.....namjestati utakmice, kupovati titule. Zao mi ove fine srajevske raje sa Koseva, valjda drzava traba obnoviti stadion koji je u njenom vlasnistvu, na kraju to je olimpijski stadion, a ne sredjivati prciju nekom ratnom profiteru.
Tuzla radi, Grbavica se gradi.
Mi smo od rodjenja uceni da imamo duplo veci koeficijent od vas i tako se i ponasamo. Nismo naucili drugacije nego da vam otimamo.
Životni saputnik! 1921

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 04 sep 2017, 14:54

Zenzo je napisao/la:Ne mogu da prihvate cinjenicu da reprezentacija dolazi u glavni grad bila to Grbavica ili Kosevo.

Procitaj sta sam napisao, a napisao sam da je logicno da se obnovi olimpijski stadion a ne prcija profitera, a sto se tice repke zaboli nas racku gdje ce igrati, ta repka je vec odavno privatizirana od kriminalaca iz NS.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 04 sep 2017, 15:55

Skver je napisao/la:
Zenzo je napisao/la:Ne mogu da prihvate cinjenicu da reprezentacija dolazi u glavni grad bila to Grbavica ili Kosevo.

Procitaj sta sam napisao, a napisao sam da je logicno da se obnovi olimpijski stadion a ne prcija profitera, a sto se tice repke zaboli nas racku gdje ce igrati, ta repka je vec odavno privatizirana od kriminalaca iz NS.
A sto te onda interesuje kad ce radovi na Grbavici? Jesil ti glup?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 04 sep 2017, 15:58

Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 04 sep 2017, 16:27

:roll: Pitaj nekog starijeg, babu il nekog drugog ko je u kom entitetu bio.i ko je sta prodo da bi potpo pod tu slobodnu teritoriju.ako cemo vec s oba djona i o polikiti.i mudima u skripu. :shh:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 sep 2017, 17:20

arelinho je napisao/la:Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.
Meni se cini da je fb stavio da se Tuzla nalazi u RS-u. To sam negdje jednom prilikom vidio. :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 04 sep 2017, 17:39

MortemHz je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Normalno da neće repka igrati u drugom entitetu, a svi znamo da je Tuzla dio RS-a.
Meni se cini da je fb stavio da se Tuzla nalazi u RS-u. To sam negdje jednom prilikom vidio. :D
Jes, jes, pokusaj se oznaciti u Tz ili na Ilidzi, oznaci da pripada RS-u...te dvije teritorije sam vidio :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 04 sep 2017, 17:43

belosevic28 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Jes, jes, pokusaj se oznaciti u Tz ili na Ilidzi, oznaci da pripada RS-u...te dvije teritorije sam vidio :D
Eto vidis :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.