gdje budu,ja ih ne mogu nacixaves je napisao/la:Imaju, bar su neki dan bilizlatniljiljan je napisao/la:jel imaju u ponudi nba igraci online na kladionici zmajevi?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Re: RE: Re: RE: Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ima onaj filter oklada ja mislim evo sad cu ss postavitzlatniljiljan je napisao/la:gdje budu,ja ih ne mogu nacixaves je napisao/la:Imaju, bar su neki dan bilizlatniljiljan je napisao/la:jel imaju u ponudi nba igraci online na kladionici zmajevi?
E ne mogu sad do kompa ugl imas u cosku kraj NBA filter i tu imas igrace
Zadnja izmjena: xaves, dana/u 26 dec 2015, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
**** ti celzi i majku i oca.. imam debile manje žutih i odjednom u minuti dva padnu mrš yebem vam sve
kako rusim tradicije
0-0 ce zavrsit krv ti ****
0-0 ce zavrsit krv ti ****
Yebem ti majku Oscar
Pa **** ti dan i liverpool, imam ih 2+ i fule prazan gol, nema golmana **** vam majku u picku kroz picku

prođem 2 hokeja golove, 5 ukupna kvota i Chelseja padnem...
8 utakmica - dvije odg3+, jedna 3+
Boxing day
Boxing day

Nad tobom sunce najljepše sja

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
e sta reci nesposobnu im majku hebem

u 51 bio 13-ti korner

u 51 bio 13-ti korner
-
- Kontakt:
nista do sutra, ovo danas je bilo alaselamet
Jedno pitanje jer stvarno ne kontam. Igrao sam h2 Liverpool - Lecister kao sto znate rez je bio 1:0. Fino pise nerijeseno ili pobjeda gosta i to je fakticki 1:1... A gospoda iz premiera mi je stavila da je listic gubitni :/
www.nkbratstvogracanica.com
h2 ti je x2
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-S7560 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
to h2 ti je fakticki x2, i to je padcesc4 je napisao/la:Jedno pitanje jer stvarno ne kontam. Igrao sam h2 Liverpool - Lecister kao sto znate rez je bio 1:0. Fino pise nerijeseno ili pobjeda gosta i to je fakticki 1:1... A gospoda iz premiera mi je stavila da je listic gubitni :/

Zadnja izmjena: Convicts1988, dana/u 26 dec 2015, 18:02, ukupno mijenjano 1 put.
pa da bi ti proslo to h2 trebalo je na mecu da bude 0:0,1:1 ili svaka pobjeda gostacesc4 je napisao/la:Jedno pitanje jer stvarno ne kontam. Igrao sam h2 Liverpool - Lecister kao sto znate rez je bio 1:0. Fino pise nerijeseno ili pobjeda gosta i to je fakticki 1:1... A gospoda iz premiera mi je stavila da je listic gubitni :/

Hendikep znaci da utakmica pocinje sa 0:1 (s obzirom da je lvpool favorit) a ne 0:0 za tebe, liverpool dao 1 go znaci ukupno 1:1.cesc4 je napisao/la:Jedno pitanje jer stvarno ne kontam. Igrao sam h2 Liverpool - Lecister kao sto znate rez je bio 1:0. Fino pise nerijeseno ili pobjeda gosta i to je fakticki 1:1... A gospoda iz premiera mi je stavila da je listic gubitni :/
Nad tobom sunce najljepše sja
Prošao bi da je bilo nerješeno, a pošto je Liverpool pobjedio znači da si pao.cesc4 je napisao/la:Jedno pitanje jer stvarno ne kontam. Igrao sam h2 Liverpool - Lecister kao sto znate rez je bio 1:0. Fino pise nerijeseno ili pobjeda gosta i to je fakticki 1:1... A gospoda iz premiera mi je stavila da je listic gubitni :/
h2 - kad dodaš taj gol rezultat je 1:1 a tebi treba dvojka
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Momci ukoliko prođe Everton +2, da li uzeti kesh ili čekati Arsenal h2?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Hvala svima. Al **** majku il je do mene il nesto al znam da sam dosta put igrao bas to h2 i bude 1:0 ili 2:1... i bude dobitno 

www.nkbratstvogracanica.com
Brate ne bi imao ni 10 maraka dobitkaAsharaK je napisao/la:Momci ukoliko prođe Everton +2, da li uzeti kesh ili čekati Arsenal h2?

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.