Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Vidim ja u Tuzli ni jednog migranta.Svi na Bilino.redbull93 je napisao/la:Ja nisam vjerovao kada sam usao na stadion, raja se zazelila Celika i nasih vucibatina.
Ono sto je najvaznije imalo se sta vidjeti stvarno, zadovoljni su svi stadion napustili.
Sve osim europe za mene je neuspjeh. Jest da su prva 4 kola paklena, ali ono sto su pokazali u zadnje dvije utakmice daje mi optimizam da ce biti pozitivno za nas.
Ne daju izjave novinarima koji šire laži o Veležu i navijačimamiky_hz je napisao/la:Sta ovi iz Veleza ne daju izjave za Sportsport jel to i tamo postoji neka lobotomija i neki Misimovic ,nisam bas u toku .
A za sta su sirili ,jel to vezano za jucer ovo sto je bilo,nesto oko toga?rishovski je napisao/la:Ne daju izjave novinarima koji šire laži o Veležu i navijačimamiky_hz je napisao/la:Sta ovi iz Veleza ne daju izjave za Sportsport jel to i tamo postoji neka lobotomija i neki Misimovic ,nisam bas u toku .![]()
![]()
Pa da...miky_hz je napisao/la:A za sta su sirili ,jel to vezano za jucer ovo sto je bilo,nesto oko toga?rishovski je napisao/la:Ne daju izjave novinarima koji šire laži o Veležu i navijačimamiky_hz je napisao/la:Sta ovi iz Veleza ne daju izjave za Sportsport jel to i tamo postoji neka lobotomija i neki Misimovic ,nisam bas u toku .![]()
![]()
Pa ko će onda izvještavati o Veležu? Bljesak i Mostarski kupe vijesti sa SS i ****, to su dva najveća portala u BiH po količini originalnih tekstova...FSB je napisao/la:Portali poput ovog i **** od Oslobođenja su već neko vrijeme pod lupom.
Mislim da nije u pitanju samo juče.Nekoliko puta su pisali bljuvotine, čak su i direktora prevarili za neku izjavu, uglavnom klošari i neprofesionalci.miky_hz je napisao/la:Ja a sta je konkretno zapelo u tome,mislim evo ko navijac neko da mi kaze,jel nisam vidio da se neko ovdje zalio nesto a ima vas koji pisete na ovom forumu.Sta su slagali pa vama zasmetalo(ocito sam propustio nesto)
Ok, ali ako vam je problem jučerašnji članak Klix je prenio identičnu vijest kao i ostali mediji?FSB je napisao/la:Klix.ba profesionalno izvještava o FK Velež.
A i mnogi drugi. Neka se ugledaju na njih.
Milsim da nije jučerašnji.Bilo je nekih drugih članaka, niste u toku pojedinci.kovacic je napisao/la:Ok, ali ako vam je problem jučerašnji članak Klix je prenio identičnu vijest kao i ostali mediji?FSB je napisao/la:Klix.ba profesionalno izvještava o FK Velež.
A i mnogi drugi. Neka se ugledaju na njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.