FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 04 apr 2012, 23:27

TM87doboj je napisao/la:Jamak je danas bio katastrofalno los,a jos juce na treningu kojeg je Željo imao u Doboju Osim je odstranio Jamak s treninga zbog nediscipline i isti je proveo u autobusu 1h30m ;) Nisam ocekivao da ce danas zaigrat. Selimovic je slabo ulazio u dule pogotovo na ona ispucavanja Guse,najbolji Zajko i Guso,Guso ne zato sto je imao neke odbrane nego vise sto ulijeva sigurnost i smirenost u odbrani narucito nakon prekida i kornera. Kvesa nam je fali jer je igracina
i na takvoj poziciji nismo imali mislim nikad boljeg igraca,mlad je i karijera je pred njim .
Ne kontam što se raja danas žale na Jamaka? Meni je bio jedan od boljih. Jeste zajebo onu priliku kad je imao opciju da doda prvo Mirsi pa onda Selimoviću (mada je on najzaslužniji što se ta prilika i napravila). Prije toga je nekoliko puta super prenio loptu u napad.

Malo su ispočetka on i Nyema (više Nyema po mom mišljenju) štekali u defanzivi, ali kako je utakmica odmicala sve smo bili stabilniji.

U svakom slučaju daleko bolje nego Bekrić ovih nekoliko utakmica.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 04 apr 2012, 23:30

wwwkenanba je napisao/la: buraz nemoj se zalijetati na Zebu ko ovi lesevi..ZZ top je zaeban lik na terenu :lol:
Dobar je Zeba, ne kazem ja.
Ma kako god bude, za derbi se zivi, ja se iskreno samo nadam da nece biti nikakvih ispada, a malo navijackih prepirki je uvijek dobro doslo ;)
Oko za oko, zub za zub!

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 04 apr 2012, 23:40

fczeljo je napisao/la:
TM87doboj je napisao/la:Jamak je danas bio katastrofalno los,a jos juce na treningu kojeg je Željo imao u Doboju Osim je odstranio Jamak s treninga zbog nediscipline i isti je proveo u autobusu 1h30m ;) Nisam ocekivao da ce danas zaigrat. Selimovic je slabo ulazio u dule pogotovo na ona ispucavanja Guse,najbolji Zajko i Guso,Guso ne zato sto je imao neke odbrane nego vise sto ulijeva sigurnost i smirenost u odbrani narucito nakon prekida i kornera. Kvesa nam je fali jer je igracina
i na takvoj poziciji nismo imali mislim nikad boljeg igraca,mlad je i karijera je pred njim .
Ne kontam što se raja danas žale na Jamaka? Meni je bio jedan od boljih. Jeste zajebo onu priliku kad je imao opciju da doda prvo Mirsi pa onda Selimoviću (mada je on najzaslužniji što se ta prilika i napravila). Prije toga je nekoliko puta super prenio loptu u napad.

Malo su ispočetka on i Nyema (više Nyema po mom mišljenju) štekali u defanzivi, ali kako je utakmica odmicala sve smo bili stabilniji.

ja koliko sam pratio Jamak je stalno imao potez vise ,ceka puno ,komplikuje sporo to ide ,ispada a i disciplina mje na losem nivou, Bekrica s njim ne mozes poredit ni u snovima :D
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 04 apr 2012, 23:44

i po meni je jamak odigrao dosta dobru utakmicu, ali eto bitno je da smo prosli dalje, sad jako rijesiti ove dvije tekme i mirnije uci u nastavak, zna li neko kad je finale?
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 04 apr 2012, 23:47

Jamak je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima. To bi svima trebalo biti jasno. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 apr 2012, 23:49

Skinu li smo teret sa ledja tj. prosli smo u fianale. Cekaju nas dvije domace utakmice, novih 6 bodova da se jos ucvrstimo na prvome mjestu.

Koliko smo utakmica bez primjenog gola ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 04 apr 2012, 23:55

fczeljo je napisao/la:

Problem je sto je raja navikla samo po jamaku opleti,on je dezurni krivac kako god momak igrao sto me strasno iritira i smeta!!Uz svraku Jamak je ponajbolji igrac danas bio ne mogu da shvatim sto to ljudi ne vide..I slazem se jamak je vise pruzio za ovih 70 min nego bekric za 4 utakmice

shkembe990
Kontakt:

Post Postao/la shkembe990 » 05 apr 2012, 00:03

Elegant je napisao/la:Skinu li smo teret sa ledja tj. prosli smo u fianale. Cekaju nas dvije domace utakmice, novih 6 bodova da se jos ucvrstimo na prvome mjestu.

Koliko smo utakmica bez primjenog gola ?
kod slavije smo zadnji put primili gol pa ti racunaj! :D

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 05 apr 2012, 00:03

Treba uzeti u obzir da je ova današnja utakmica bila drugačija od ostalih ove polusezone. Bekrić je igrao u utakmicama koje su bile otvorenog tipa i nismo igrali na rezultat, već na pobjedu. Pitanje je kakav bi imao učinak Jamak da je recimo igrao u svim tim utakmicama? Npr. danas Jamak nije ništa pokazao u ofanzivi, imao je onaj jedan prodor i sve uprskao, pomislio da je fakat Iniesta pa htio da sve prođe. :mrgreen: Jamak je igrao zbog taktičkih zamisli Amara Osima i zato je dobio prednost, jer je bolji u defanzivi od Bekrića, iz sličnih razloga je i Ćutuk dobio priliku.
Volim te, Željo!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 05 apr 2012, 00:07

GaetanoScirea je napisao/la:Jamak je odigrao u skladu sa svojim mogućnostima. To bi svima trebalo biti jasno. :mrgreen:
Nermin "Iniesta" Jamak :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 05 apr 2012, 00:21

slika
🔵⚪

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 05 apr 2012, 00:29

Zadnja izmjena: ScooTeR, dana/u 05 apr 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 apr 2012, 00:41

Aj Bojac, Aj velikan iz Platonove! :lol:

p.s. Banjaluka lepa varoš, al' zabačena, 300 kilometara je od Sarajeva! :lol: :lol:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 apr 2012, 01:00

zeljo je vec 11 utakmica bez primljenog gola... od toga 7 u prvenstvu i 4 u kupu...

posljedni gol u prvenstvu je guso primio protiv slavije a u kupu protiv olimpika...

ako se racuna po minutama, onda je to 977 minuta bez primljenog gola...

Guso je branio u 10 od tih utakmica, sto u minutama znaci... 887 minuta bez primljenog gola u domacim takmicenjima, ili 627 minuta u prvenstvu i 372 minute u kupu bez primljenog gola
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 05 apr 2012, 01:09, ukupno mijenjano 2 puta.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 05 apr 2012, 01:07

Otkako je Gušo stao na gol, dakle u utakmici protiv Leotara u 1/16 finalu Kupa, Slavija je jedina ekipa koja nam je uspjela dati gol iz igre. Primili smo jedan od Veleža iz penala, a drugi nam je (p)Raščić zabio iz kornera kad smo igrali protiv Olimpica.

Dakle u posljednjih 19 i pol utakmica (Gušo je branio čitavo drugo protiv Leotara) mi smo primili samo 3 gola, a od ta 3 samo jedan iz igre i to od najlošije ekipe u ligi. :mrgreen:

A u međuvremenu smo dali 37 golova, ako sam ja dobro izbrojao. :mrgreen:
Zadnja izmjena: GaetanoScirea, dana/u 05 apr 2012, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te, Željo!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 apr 2012, 01:10

GaetanoScirea je napisao/la:Otkako je Gušo stao na gol, dakle u utakmici protiv Leotara u 1/16 finalu Kupa, Slavija je jedina ekipa koja nam je uspjela dati gol iz igre. Primili smo jedan od Veleža iz penala, a drugi nam je (p)Raščić zabio iz kornera kad smo igrali protiv Olimpica.

Dakle u posljednjih 19 i pol utakmica (Gušo je branio čitavo drugo protiv Leotara) mi smo primili samo 3 gola, a od ta 3 samo jedan iz igre i to od najlošije ekipe u ligi. :mrgreen:
ma ne samo sto nam klub rusi rekorde nego i igraci i golmani... kurcimo se, mozemo
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 apr 2012, 01:16

Ako se ne varam Bukvic je branio protiv Leotara cijelu utakmicu. No nije ni toliko vazno, a mene samo iritira sto nemamo najbolju odbranu u ligi, a sto je to tako su kriva ona tri glupa gola protiv Zrinjskog na Grbavici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 05 apr 2012, 01:18

amerosm je napisao/la:Ako se ne varam Bukvic je branio protiv Leotara cijelu utakmicu. No nije ni toliko vazno, a mene samo iritira sto nemamo najbolju odbranu u ligi, a sto je to tako su kriva ona tri glupa gola protiv Zrinjskog na Grbavici.
da bukvic je branio protiv leotara, zato tu utakmicu oduzimam gusi... :D

sto se tice odbrane, doce to na svoje... jos ako nastavimo ovako igrati... ne gine sirokom i tu drugo mejsto

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 05 apr 2012, 01:21

Bukvić je branio u ligaškoj utakmici, a Gušo u kupu protiv Leotara. :D

Karić je dobio direktni crveni karton u utakmici protiv Leotara u Kupu i Gušo ga je zamjenio, imao je onu jednu dobru odbranu kod 1:0.

Za dva od ta 3 gola je kriv Karić. Onaj slobodnjak lopta ide skoro pa sredini gola on ne može da odbrani, da ne govorim o onom golu Varupe sa 40 metara, pa i nesigurnosti za pobjedonosni gol Širokog na Pecari kad je morao izletiti i boksovati onu loptu.
Volim te, Željo!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 05 apr 2012, 01:37

Ćutuk se danas pokazao kao jedan od boljih i mene lično oduševio u pojedinim momentima, kada je dosao bila je priča kako godinu dana nije imao kluba kako nije u formi itd. i iskreno ne kontam kako je tek tako otišao iz Širokog odnosno kako su ga pustili, ima visinu i neku pokretjivost svugdje ga ima :mrgreen: svakako jos jedno dokazano pojačanje, pomalo se pribojavam umora utakmice u subotu jer tempo nedjelja - srijeda - subota je pre naporan u svakom smislu pa onda opet srijeda - subota ali eto valjda ce biti odmorni i svježi do subote, bilo kako bilo sve nam ide kako treba kao da smo lično pisali želje rezultata i tok kako sve ide :) :D

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!! ZAJEDNO DO DUPLE KRUNE !!! 1921'
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20 i 21 gost.