KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Cwirek
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la Cwirek » 01 nov 2025, 21:30

Ahaahhahaha. Smijem se pa plačem.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2025, 21:30

Ma i Pašalic vise zeza, guraj loptu pod koš, imaju samo Baju dole.
Oni nesto glume. Zavrsite utakmicu, ljudi 40 lopti izgubili i jos su tu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

DjaniTarik
Kontakt:

Post Postao/la DjaniTarik » 01 nov 2025, 21:31

Halilovicu moju ako sad izgubimo u zatvord odma

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 nov 2025, 21:31

Hvala Allahu dragom više 🤲
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 01 nov 2025, 21:32

Opet West kao i protiv Cedevite isto radi dize tricu preko ruke centra umjesto da ga probije.
Sramota.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2025, 21:33

Kakva tekma :D
12 minuta 5 ličnih :urnebes: najbolji opis utakmice.
25 izgubljenih :oops:
Koševo Zapad

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 01 nov 2025, 21:34

Da se može ispasti iz ABA 2 po ovoj igri od večeras bi obje ekipe trrrbale ispasti. Pa šta je ovo. Takmicile se svije ekipe koja će biti lošija.
Kako bih ja ujutro dao otkaz; Youngu, Zubcu, Personsu, Halilovicu.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 01 nov 2025, 21:34

Pobijediti a ne radovati se. Jbg

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 nov 2025, 21:35

Pobjeda al uzasna. Muha nema autoritet nad ovim momcima , trener s autoritetom i dati covjeku odrijesene ruke da rascisti ekipu od skarta i negativaca a ima ih 3/4 koji se sami nameću da idu.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 01 nov 2025, 21:35

A vala i West zezne sve dobro što uradi
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 01 nov 2025, 21:36

Jbt igras prvo protiv jako lose ekipe.Zatim ta ekipa ima 25 izgubljeni lopti,ti si izveo 34 slobodna bacanja i imali 14 skokova u napadu i jedva uspjeli dobit 3 razlike.E neka sam i ovo vidio

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 01 nov 2025, 21:43

slika

slika

slika

slika

slika

Bravo Muha

Ispunjena dvorana Olympia Zetra

ZASTAVA VOLJENE BiH

🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 01 nov 2025, 21:53

coelho41 je napisao/la:
01 nov 2025, 21:49
U šoku sam na šta idu pare iz federalnog budžeta
Slazem da je uzas bio od utakmice. Al drzava mora jos vise ulagati, uzimaju iz buđeta i Ramo Isak i slicni i vise pa niko nista .

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 01 nov 2025, 22:09

coelho41 je napisao/la:
01 nov 2025, 21:59
bordobijeli je napisao/la:
01 nov 2025, 21:53
coelho41 je napisao/la:
01 nov 2025, 21:49
U šoku sam na šta idu pare iz federalnog budžeta
Slazem da je uzas bio od utakmice. Al drzava mora jos vise ulagati, uzimaju iz buđeta i Ramo Isak i slicni i vise pa niko nista .
Zašto bi država i entitet ulagali u sarajevski projekat, odnosno zašto bi se od javnih para davale pare za platu Halilovića & Co? Kanton i Općina nek ulažu, ipak te ekipe dolaze u Sarajevo, a svi ostali nama je dovoljno ovo pogledati na Areni.

Posjeta katastrofa
Zato što ulažu i u druge klubove.
I nije to samo u BiH.
I iza tvog Bayerna stoji država, pa se ne buniš.
Koševo Zapad

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 01 nov 2025, 22:10

Bodove piši igru briši, hitno zaboraviti ovu utakmicu fokusirati se na Rilski i uzeti ga barem 10-ak razlike u Skenderiji te tako biti na pobjedu od plasmana u drugi krug.

Što se tiče ABA lige slijedi teško gostovanje Zadru gdje će biti veoma teško izvući pobjedu ali treba ići sigurno jer nisu oni nešto Bog zna šta kvalitetniji od Bosne (više tipujem na atmosferu ako se Zadrani nalože jer smo zadnji put gostovali tamo 2009-e).

Drago mi je da je Estonac odigrao solidnu utakmicu (naravno da može bolje, doveden je da pruža još bolje partije ali vjerujem da će to doći vremenom) iscurila su mu 2-3 iz obruča tako da bi imao sigurno nekih 15-ak poena uz te promašaje što su izašli iz obruča.

Sa druge strane Persons je veliko razočarenje dok Young pokazuje na trenutke da može bolje a kasnije se samo ugasi.
Audige jedan od rijetkih pojačanja koji je skoro svaku utakmicu do sada odigrao kvalitetno. Atić danas tih i sakriven dok je Halilović zadnje 2 minute odradio onako kako se od njega očekuje kroz cijelu minutažu. Vremenom mislim da će uhvatiti formu te da se neće dešavati da Đoko ispada korisniji od njega.

Generalno mislim da je za sada najveći promašaj Persons koji nam niie pokazao ni da može dok o nečemu više da ne pričamo.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 01 nov 2025, 22:19

Posjeta je užasna, ali vala ni ne radi se ništa da se navijači privuku. Cijene "nazovi" fan-shopa su preskupe za naše uslove. U Zetri atmosfera stvarno loša. Ne znamo mi realno ni navijati - čuje se neka psovka od dominantno fudbalske publike i to je to.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 01 nov 2025, 22:31

Surreal je napisao/la:
01 nov 2025, 22:19
Posjeta je užasna, ali vala ni ne radi se ništa da se navijači privuku. Cijene "nazovi" fan-shopa su preskupe za naše uslove. U Zetri atmosfera stvarno loša. Ne znamo mi realno ni navijati - čuje se neka psovka od dominantno fudbalske publike i to je to.
Kakva god da je, 2000 ljudi i navijanje u serijama je opet bolje od većine ABA lige.

Naravno da je Bosna zaslužila više, tek su spustili cijene karata, PR i dalje nula.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 01 nov 2025, 22:34

Surreal je napisao/la:
01 nov 2025, 22:19
Naših sljedećih 6 utakmica Lublin kući (moja greška iznad :mrgreen: ), Zadar gostovanje, Murcia gostovanje, Spartak kući i Rilski kući te Ilirija gostovanje.

U ovih 6 utakmica kad bi uspjeli uzeti Lublin, Rilski, Iliriju te Spartak ili Zadar i spustiš cijene karti na nekih 20 KM imao bi punu Zetru za duel protiv Zvezde.

Izdržati ovu sezonu i slijedeće sezone da se ABA igra u Skenderiji.

Btw vidjet ćeš posjete protiv Lublina u Skenderiji, 100% će biti nekih 3500-4000 (najmanje).

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 01 nov 2025, 22:40

Veliki je 'luksuz' imati Westa 35 minuta na parketu, a ne dobiti od njega nista ofanzivno. Persons mi se apsolutno ne svidja, ali bih mu dao po 25-30 minuta bar u utakmicama gdje si svakako izgubio (Zvezda, Murcia itd) - cisto da se potvrdi je li stvarno u tolikom kanalu. Ako jeste, pokusati dogovoriti raskid ugovora i njegove minute radije dati Guticu, ako vec ne bude opcija da se dovede zamjena.

Salic na svakir dobar potez napravi tri losa. On je takav bio i prosle sezone i danas. Jednostavno nije iskoristio potencijal koji je imao i zato izgleda neuvjerljivo koji god nivo kosarke da igra. Halilovic samo moze biti zamjena na 5 i za nekih 15-ak minuta s klupe je sasvim dobar. Covjek na momente izgleda odlicno u oba pravca i pomislis EVO GA, a onda baci pas u aut, prekombinuje se pod kosem i dobije blokadu ili profula cisti zicer, bespotrebno iskace u odbrani i ostavi prazan reket, profula 2 vezana bacanja itd. Na ovom nivou se te stvari ne mogu trpiti i zato je to jos jedan 'luksuz' za igraca u prvoj petorci.

Younga ne treba ni komentarisati. Bezvoljni i beskrvni lik, koji nicim ne opravdava pare koje su izdvojene za njega. Ispade da je bolje da su doveli Manjgafica, koji je haman na 20 ppg u Madjarskoj. Kovacevic je ok kao backup opcija na 4, ali to je za 15 min max, a ne da on i Zubac moraju 'odraditi' 25 min kao PF.

Joesaar se konacno pojavio, mada to jos uvijek izgleda dosta bojazljivo i neuvjerljivo. Nadati se da ce rasti iz utakmice u utakmicu, jer je i tu ogroman 'luksuz' imati Delalica s prevelikom minutazom i ulogom na parketu.

Atic i Audige kao lideri ekipe su ponajvise pokazali dosad, ali i oni i mogu i moraju vise. Ne shvatam kako Chase nije pokazao apsolutno nista od kreacije, a ni na skoku ga uopste nema iako ima ruke do poda. Covjek niti skace, niti asistira, niti opcenito izgleda kao neko ko gine na parketu. Doduse, to se moze reci za vecinu, sto je jedna od bolnijih cinjenica u svemu ovome...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.