Neka ne prizivaj vraga...bodi123 je napisao/la:Dzeko 500.0ZgemboAdislic je napisao/la:Odds ko ce nam biti povrijedjen za Brazil:
Salihovic: 1.05
Pjanic: 1.25
Mujdza: 1.50
Vranjes: 1.50![]()
![]()
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Za prvi gol - OK. Nije ispratio Vidala koji se odlično ušunjao iza njegovih leđa (mada je ono bio toliko majstorski pas Teveza, da je grehota govoriti kako je neki defanzivac Rome krivZeman je napisao/la:Sukrivac tačnije. Za prvi gol je uz Pjanu kriv i Benatia, a kod drugog nije bilo nikog da duplira igrača na boku. Vjerujem da je Pjanić bio nešto mekši i zbog povrede, nažalost, zbog toga snosi dobar dio odgovornosti kod prvog i drugog gola Juventusa.realno je napisao/la:Mire kriv za oba gola,kod prvog nije pratio covjeka,a kod drugog skrivio nepotreban faul,al et....

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da nije kriv ni za jedan od golova, a evo vam i argument. Pjanic je jedini kreativac u veznom redu Rome, cistokrvni kreativac koji niti ima sposobnosti niti aspiracije da igra odbranu 1 na 1. Sama cinjenica da je dosao u poziciju da brani vlastiti gol direktno dva puta je krivica trenera i ona dva panja sto mu trebaju cuvati ledja.
Recite mi kad je Pirlo u ove 3 godine napravio nesto slicno u Juventusu? Jednostavno covjek samo pokriva prostor i nema potrebu da se izvlaci lijevo i desno i ide u defanzivne duele sa bilo kim.
Recite mi kad je Pirlo u ove 3 godine napravio nesto slicno u Juventusu? Jednostavno covjek samo pokriva prostor i nema potrebu da se izvlaci lijevo i desno i ide u defanzivne duele sa bilo kim.
SI AMO CONte!!!
-
@mitar - ne mozes gledati pjanicevu poziciju na terenu kroz prizmu conteove taktike. kod rudija sva tri veznjaka igraju odbranu, vrse presing i pomazu stoperima, pa tako i pjanic. jednostavno, nije ispratio vidala i kriv je za prvi gol. benatia je bukvalno bio uguran u peterac od strane llorentea i po meni nije nista kriv. kod drugog gola je bilo ocigledno da ce asamoah ici u lijevu stranu (jer to radi u 95% situacija) ali pjanic nije razmisljao, lose je procitao njegovu kretnju i morao je napraviti prekrsaj jer velike su sanse da bi pao gol da je asamoh prosao. na njegovu nesrecu gol je ipak pao nakon prekida tako da mu i to ide na dushu uz brazilce koji su pustili bonuccija da zabije. to sto je 'nas' ne mora znaciti da moramo okretati glavu od njegovih gresaka. bio je najbolji igrac rome u polju ali isto tako je krivac i sukrivac kod prva dva gola.
ne. benatia je nosio kapitensku i u tekmama kada je pjanic bio na terenu.meho-medo je napisao/la:Zanima me sada nakon izlaska De Rosija Benatija je dobio kapitensku traku, da je Pjanic bio u igri sta mislite da li bi on dobio kapitensku traku?
Za prvi gol je sukrivac jer nije ispratio Vidala do kraja,mada je Tevez majstorski podvalio loptu izmedju one dvojice..Za drugi gol nije kriv apsolutno..Napravio faul pa sta..Drugi gol na dusu ide Castanu i samo Castanu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
zao mi je ali ne slazem se. ako sam pjanic digne ruku nakon prekrsaja u znak prihvatanja krivice (i on sam zna da je mogao bolje reagovati), a onda iz istog tog prekida padne gol ja ga smatram sukrivcem za isti.
Nesto kao pred-asistentEvil Genius II je napisao/la:zao mi je ali ne slazem se. ako sam pjanic digne ruku nakon prekrsaja u znak prihvatanja krivice (i on sam zna da je mogao bolje reagovati), a onda iz istog tog prekida padne gol ja ga smatram sukrivcem za isti.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... em-2994100" onclick="window.open(this.href);return false;Tottenham transfer news and rumours: Miralem Pjanic linked but Erik Lamela on his way out?
- Romanista10
- Kontakt:
Tamo bi bio novi Modric sto jest jest. Samo da ga povrjede zaobidu bilo gdje igrao. Ali ipak bolje je njemu ovdje u Romi. Samo da Roma nabavi kvalitetnu spicu i golmana i na konju smo.Gumenix je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... em-2994100" onclick="window.open(this.href);return false;Tottenham transfer news and rumours: Miralem Pjanic linked but Erik Lamela on his way out?
- maximusdecimus
- Kontakt:
RvPersie???Romanista10 je napisao/la:Tamo bi bio novi Modric sto jest jest. Samo da ga povrjede zaobidu bilo gdje igrao. Ali ipak bolje je njemu ovdje u Romi. Samo da Roma nabavi kvalitetnu spicu i golmana i na konju smo.Gumenix je napisao/la:http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... em-2994100" onclick="window.open(this.href);return false;Tottenham transfer news and rumours: Miralem Pjanic linked but Erik Lamela on his way out?

- Goalgetter
- Kontakt:
Roma ce se pojacati sa dva veznjaka:
Nainggolan: http://www.transfermarkt.de/de/radja-na ... =news_text
Leandro Paredes: http://www.transfermarkt.de/de/leandro- ... 66237.html
Nainggolan je zadnji vezni, Paredes ofanzivni vezni, stoga, obojica konkurencija Pjanicu, mada vise da je Paredes, De Rossijeva konkurencija ce biti Nainggolan, ali nikad ne znas za koji sistem igranja ce se odluciti Garcia.
Nainggolan: http://www.transfermarkt.de/de/radja-na ... =news_text
Leandro Paredes: http://www.transfermarkt.de/de/leandro- ... 66237.html
Nainggolan je zadnji vezni, Paredes ofanzivni vezni, stoga, obojica konkurencija Pjanicu, mada vise da je Paredes, De Rossijeva konkurencija ce biti Nainggolan, ali nikad ne znas za koji sistem igranja ce se odluciti Garcia.
Navijači Spursa baš i nisu za dovođenje Pjanića. Skup, a rizičan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neka su oni onoliko iskesirali za Lamelu (Druk Lezaj)Virtu4l je napisao/la:Navijači Spursa baš i nisu za dovođenje Pjanića. Skup, a rizičan.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tottenham ima milijardu veznih igraca, to im najmanje treba. United je realnija opcija, iako sumnjam i u to. Woodward ne bi znao ni Svrsajevica dovest.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kurtche se parama od Bejla, a još uvijek ništa konkretno da urade.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uprljao ime kluba, ali eto, o tome na drugoj temiCartman je napisao/la:Tottenham ima milijardu veznih igraca, to im najmanje treba. United je realnija opcija, iako sumnjam i u to. Woodward ne bi znao ni Svrsajevica dovest.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
O tome na drugoj temi pricamo pola godine burazeru.Bosniacum Lilium je napisao/la:uprljao ime kluba, ali eto, o tome na drugoj temiCartman je napisao/la:Tottenham ima milijardu veznih igraca, to im najmanje treba. United je realnija opcija, iako sumnjam i u to. Woodward ne bi znao ni Svrsajevica dovest.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Totenham ne bi bio ni malo loš izbor, po meni. Imaju odličnu ekipu, samo kada se neke stvari poslože oni će biti veoma jak tim, već sada imaju nekoliko vrhunskih fudbalera tipa Eriksen, samo im treba neko ko će sve to posložiti
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Vise bi volio da Roma poboljsa napadace nego da Mire ide u Tottenham.