Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Faruk Vrazalic> Bijeli Luk Abalo 

pa ako ovi hrvati budu odmarali glavne igrače mi uz dobru igru to možemo lako dobiti. njima svakako ta utakmica ništa ne znači
nema potpisa
nekoga nazivat "kozoyebom" a ne znati beknuti bez ye i be
ciganluk od naroda

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..

Ništa nam ta eventualna pobjeda nece značiti ako Tunis dobije Irana, a dobit ce ih..Admir_Sa je napisao/la:pa ako ovi hrvati budu odmarali glavne igrače mi uz dobru igru to možemo lako dobiti. njima svakako ta utakmica ništa ne znači
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ukidaj sport pod hitno!!!
E jesmo klocevi, nema ga na svijetu vecih od nas..
Kako fudbalsak zavrsi SP, tako i ovi.. Bit ce opet, MOGlO SE, NISMo SRECE IMALI
Yebo vise ti, amaterizam je majka za nas
E jesmo klocevi, nema ga na svijetu vecih od nas..
Kako fudbalsak zavrsi SP, tako i ovi.. Bit ce opet, MOGlO SE, NISMo SRECE IMALI
Yebo vise ti, amaterizam je majka za nas
-
- Kontakt:
Pa takooo je brateeee pa nemogu da vjerujemmmm covjeceeeeŽeljooooo je napisao/la:Buraz kako može biti pravilno ova druga situacija, golman odbranio loptu, nakon pet sekundi čovjek svira sedmerac, na drugoj strani znači identična situacija, iskljucuje njihovog igrača i njihova lopta nakon što je njihov golman odbranio udarac našeg igrača..samoposmatram je napisao/la:Buric skida sorc sa igraca. Opravdano 2 min. Toromanovic stoji u prostoru njihovo krilo trazi kontakt. Pravilno 2 min. Neznam o cemu ovi pricaju.

- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Vražalić vrlo loš, koštao nas je sve tri pobjede. Večeras sudije odradile malo više na stranu Tunisa, ali bez obzira na sve, fulamo zicere i tu se nema šta pričati. Imaš 15 izgubljenih lopti u prosjeku i treba da se nadamo nečemu. Vrlo skromna izdanja naših, nemamo ni sreće a znanja ponajviše. Borili su se za 10, igra u odbranu isto tako dobra, al' napad za neku tanku dvičicu. Trčimo u leđa protivniku nakon svake uzete lopte i onda pravimo probijanja, bacamo lopte na tribine i kližemo se kao da smo tek prohodali. Za Vražalića treba najviše kriviti Markovića koji ga je držao toliko dugo iako je ovaj bio indisponiran do kraja. Ne mogu ih vređati jer nisu zaslužili, borili su se, ali nije išlo, mi smo usrana država, a usranom se ne da do potoka. 

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Vrazalic promasio svlacionicu poslije utakmice 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:

Vrazalic aka Nedzad Fazlija.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 jan 2015, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Identičan faul kao što je napravio Toromanović je napravio i njihov igrač nekoliko minuta ranije, naravno nije dobio dvije minute kazne. Ako je i bilo 7 metara (jer je fakat bio u golmanskom prostoru), dvije minute nisu bile pa da ga je.beš!Valencia je napisao/la:Nemojte hljba vam opet o sudijama.... uvijek nam sudije krive. Pa dokle vise kuknjava?

Daj šta ste se momku natovarili na leđa svi.
Sudije su nas pobijedile. Ono isključenje toromanovića je dno dna.
Sudije su nas pobijedile. Ono isključenje toromanovića je dno dna.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisu sudije krive sto im par mafijasa sa vrha naredi da ne mogu proci samo Evropske ekipe. Dosla direktiva, ne poslusas li neces vise ni sudit 

KOLIKO REPKI IDE IZ GRUPE NA EVROPSKO PRVENSTVO ????????
Portugalci da Bog da vam se avion srusi po povratku kuci,i da se vasa djeca osjecaju onako kao ja sad

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
vidite kako je nama, a zamislite kako je momcima. Zato idemo dalje, veliko iskustvo, ovo sad treba nastaviti i da nam ovo bude rutina, ni Makedonija nije odma harala i to u najboljim danima Lazarova.
Momci su se borili kao jedan, dali sve od sebe, nema im se sta za to reci. Puuuuno tehnickih gresaka nas je kostalo da dobijemo ovo. Ima tu veoma puno materijala u repci i zato idemo dalje i aBd. na EP.

Momci su se borili kao jedan, dali sve od sebe, nema im se sta za to reci. Puuuuno tehnickih gresaka nas je kostalo da dobijemo ovo. Ima tu veoma puno materijala u repci i zato idemo dalje i aBd. na EP.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koji je ba faul napravio Toromanovic, pa lik nije dotakao onog Tunizanina, ondje je ocita namjera sudija bila da nas sjebu,nista vise
Pyro is not a crime !
samo da se nadovežem na ono isključenje Toromanovića pred kraj kod +2,ono se može suditi ako se gleda svaka sitnica ,ali u trenutku kada ekipa ima već igrača manje i lomi se utakmica ono će dosuditi samo sudac bez ikakvog osjećaja za igru ili totalni amater
-
- Kontakt:
SUDIJAAAAA ***** TI SVE PO SPISKU I FAMILIJU I SVE , kakvo je ono iskljucenje na Toromanovica ma daj bjeziiiiiiii sudija prelomi utakmicu kako nas ukopa
Sada dati momcima koji nisu igrali sansu protiv Hrvatske.Neka odigraju momci malo na ovom svjetskom prvenstvu.
Pod hitno naci neko desno krilo jer je Faruk toliko limitiran.Moze on igrati,ali ne svih 60 minuta.

Pod hitno naci neko desno krilo jer je Faruk toliko limitiran.Moze on igrati,ali ne svih 60 minuta.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.