Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dino-92
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dino-92 » 23 maj 2013, 01:17

svaki igrac nam treba, nikad se nezna sta se moze desiti, bolje imati 25 igraca nego 15. dilaver nije neka klasa, ali za zamjenu za mujdzu sasvim ok, pogotovo sto je vranjes povrijedzen, a i treba vidjeti kako ce ogijeva kariera ici dalje, jer klub mu je ispao. a nikad neznas kako ce se razviti.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 maj 2013, 01:24

Sabinho je napisao/la:Ima li gdje ta slika? (Ogi sa tom zastavom)?
ne znam sad, ali ja sam je vidio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 maj 2013, 01:27

Davno je nestala sa njegovog profila mislim, a ne može ga ni google naći :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 maj 2013, 01:36

ne mozes covjeku zamjerit... i ja imam hrvatske,srpske, albanske, crnogorske krvi, tako da mi nije stran taj fenomen :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 23 maj 2013, 02:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mozes covjeku zamjerit... i ja imam hrvatske,srpske, albanske, crnogorske krvi, tako da mi nije stran taj fenomen :P
Balkan u malom :mrgreen:

Što se tiče Dilavera, imamo tu Vranješa i Mujdžu.
Mada se slažem da trebamo svakog igrača "zaganjati" i dovesti pod našu zastavu.
Isporbati ga u ovim prijateljskim tekmama, što da ne.
Najbolji primjer je Zahirović, otišao iz Čelika u ekipu koja je ispala u drugu rusku ligu i mnogi ga nisu mogli zamisliti u reprezentaciji, a pokazao se kao sasvim solidan i standardan zadnji vezni igrač.

Što se Vršajevića tiče, radije bi Džeku volio vidjeti na desnom beku.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 23 maj 2013, 03:12

Pozvati momka na prijateljsku pa vidjeti...Ipak biti reprezentativac Austrije pa uzeti BiH zastavu...Treba imati muda....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 maj 2013, 03:45

Mi smo nacija od 3, 4 miliona i svaki igrac nam je jako bitan, nismo poput Brazila koji moize imati 5 timova i da svih 5 bude u top 15 u svijetu. Savez pod hitno treba oformiti skautski tim koji ce pratiti nasu dijecu talente sirom svijeta I pripremati ih za repku, orofmiti kampove i pozivati tu dijecu da igraju zajedno, da se upoznaju i tako se stvara relacija izmedju te dijece i nasih celnih ljudi i nasih igraca iz repke. Tako da ta dijeca od malih nogu zavole i imaju neke koristi od naseg saveza a ne da se desava da nam novinari i navijaci preporucuju talente koji su vec uspijeli tad je vec kasno.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 23 maj 2013, 07:48

"Logican izbor je da Emir Dilaver igra za Austriju" Sir Safet Susic

:mrgreen:
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 maj 2013, 08:03

ceze je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne mozes covjeku zamjerit... i ja imam hrvatske,srpske, albanske, crnogorske krvi, tako da mi nije stran taj fenomen :P
Balkan u malom :mrgreen:

Što se tiče Dilavera, imamo tu Vranješa i Mujdžu.
Mada se slažem da trebamo svakog igrača "zaganjati" i dovesti pod našu zastavu.
Isporbati ga u ovim prijateljskim tekmama, što da ne.
Najbolji primjer je Zahirović, otišao iz Čelika u ekipu koja je ispala u drugu rusku ligu i mnogi ga nisu mogli zamisliti u reprezentaciji, a pokazao se kao sasvim solidan i standardan zadnji vezni igrač.

Što se Vršajevića tiče, radije bi Džeku volio vidjeti na desnom beku.
Mujdza ima 29 godina, a u zadnje 2 godine je imao jako puno povreda, Ognjen mora malo da se presabere u glavi i malo da se profesionalnije ponasa, on ima potencijala da postane dobar fudbaler, medjutim ako ne sredi malo svoj mentalitet, iskomplikovat ce sebi zivot bez potrebe...

Dilaver je rodjen u BiH, kako vidim ima austrijske papire, jel ima ko vise informacija o tome?
Pravda za Papeta!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 maj 2013, 08:06

Cepi1981 je napisao/la:Mi smo nacija od 3, 4 miliona i svaki igrac nam je jako bitan, nismo poput Brazila koji moize imati 5 timova i da svih 5 bude u top 15 u svijetu. Savez pod hitno treba oformiti skautski tim koji ce pratiti nasu dijecu talente sirom svijeta I pripremati ih za repku, orofmiti kampove i pozivati tu dijecu da igraju zajedno, da se upoznaju i tako se stvara relacija izmedju te dijece i nasih celnih ljudi i nasih igraca iz repke. Tako da ta dijeca od malih nogu zavole i imaju neke koristi od naseg saveza a ne da se desava da nam novinari i navijaci preporucuju talente koji su vec uspijeli tad je vec kasno.
Ti si relativno novi ovdje, otrijeznit ces se s vremenom, nista se ne brini... ;)
Pravda za Papeta!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 23 maj 2013, 08:40

sinoc sam gledao finale kupa hrvatske Lokomotiva - Hajduk, onaj Tino Sve Sušić mi izgleda jako interesantan igrač, za svoju visinu igra jako dobro loptom, moglo bi nesto biti od njega, a ima 21 godinu, znaci da jos ima pravo nastupa za mladu reprezentaciju..
Volim te Bosno!!!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 23 maj 2013, 10:48

Jedan haman kaparisan.Idemo dalje:))

RADOSNE VIJESTI: Sead Hajrović može nastupati za Bosnu i Hercegovinu

Fudbalska reprezentacija BiH dobila je veliko pojačanje, nekadašnji reprezentativac Švicarske Sead Hajrović, sa čijom je U17 reprezentacijom postao prvak svijeta, moći će u budućnosti bez problema nastupati za reprzentaciju Bosne i Hercegovine.
Dopisom koji je danas stigao na adresu N/FSBiH, Svjetska fudbalska asocijacija FIFA, obavijestila je N/FS BiH da je sudija pojedinac FIFA Komiteta za status igrača dana 14.05.2013. godine donio odluku kojom je prihvaćen zahtjev naše krovne kuće fudbala i igrača Seada Hajrovića za promjenu fudbalskog državljanstva, te isti sada ima pravo nastupa za reprezentativne selekcije BiH.

Ovo je svakako radosna vijest i N/FS BiH se nada da će Sead imati uspješne nastupe za Bosnu i Hercegovinu, stoji na zvaničnoj Internet stranici našeg Saveza.

PS.Pitam se sta ce sada biti sa njegovim burazom
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 23 maj 2013, 11:11

Eh, nek' ga Jagodic o'ma zove sad za ovu protiv A repke. Kud ces bolje!

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 maj 2013, 11:32

TMovac je napisao/la:Jedan haman kaparisan.Idemo dalje:))

RADOSNE VIJESTI: Sead Hajrović može nastupati za Bosnu i Hercegovinu

Fudbalska reprezentacija BiH dobila je veliko pojačanje, nekadašnji reprezentativac Švicarske Sead Hajrović, sa čijom je U17 reprezentacijom postao prvak svijeta, moći će u budućnosti bez problema nastupati za reprzentaciju Bosne i Hercegovine.
Dopisom koji je danas stigao na adresu N/FSBiH, Svjetska fudbalska asocijacija FIFA, obavijestila je N/FS BiH da je sudija pojedinac FIFA Komiteta za status igrača dana 14.05.2013. godine donio odluku kojom je prihvaćen zahtjev naše krovne kuće fudbala i igrača Seada Hajrovića za promjenu fudbalskog državljanstva, te isti sada ima pravo nastupa za reprezentativne selekcije BiH.

Ovo je svakako radosna vijest i N/FS BiH se nada da će Sead imati uspješne nastupe za Bosnu i Hercegovinu, stoji na zvaničnoj Internet stranici našeg Saveza.

PS.Pitam se sta ce sada biti sa njegovim burazom
Fino sjednes sa covjekom, razgovaras sa njim, ostavis mu osobu is NSBiH koja ce mu pomagati oko papirologije u BiH, objasnis sta on treba da uradi u Svicarskoj oko papira, sacekamo da se rjesi ovo oko JMBG i zavrsis to... Simple as that... ;)
Meni je samo zao, sto nismo kaparisali Seferovica, ali hajd, nije prvi, a bezbeli ni posljednji...

A Seada nek odmah zove Jagodic...
Pravda za Papeta!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2013, 11:46

Kako ovo ovako brzo zavrsi?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZeljoHercegovina
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoHercegovina » 23 maj 2013, 11:50

Cartman je napisao/la:Kako ovo ovako brzo zavrsi?
Vec je imao nas pasos, samo mu je trebala ova dozvola od FIFA-e :D
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 23 maj 2013, 13:00

Evo Štimac objavio spisak reprezentativaca za Škotsku. Halilović je na njemu. Napokon da se ta saga završi jednom zauvijek. 99% da će se odazvati, 1% da neće.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 maj 2013, 13:07

voltron30 je napisao/la:Evo Štimac objavio spisak reprezentativaca za Škotsku. Halilović je na njemu. Napokon da se ta saga završi jednom zauvijek. 99% da će se odazvati, 1% da neće.
Pa ako mu je zelja da igra za Hrvate neka se odazove, nemamo mi nista sa time. Tako da niko ne pametuje i pljuje po Susicu i savez sto ga "nije molio" ili slicne gluposti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 23 maj 2013, 13:13

Elegant je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Evo Štimac objavio spisak reprezentativaca za Škotsku. Halilović je na njemu. Napokon da se ta saga završi jednom zauvijek. 99% da će se odazvati, 1% da neće.
Pa ako mu je zelja da igra za Hrvate neka se odazove, nemamo mi nista sa time. Tako da niko ne pametuje i pljuje po Susicu i savez sto ga "nije molio" ili slicne gluposti.
Osim sto ga je povukao za kacket u Medjugorju, ja sam jedino cuo od Safeta prije 10-tak dana da je logicno da Alen igra za Hrvatsku, tako da Safetov stav u vezi Alena i igranja za BiH je upotpunosti jasan... ;)
Pravda za Papeta!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 maj 2013, 13:17

Dufresne je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Osim sto ga je povukao za kacket u Medjugorju, ja sam jedino cuo od Safeta prije 10-tak dana da je logicno da Alen igra za Hrvatsku, tako da Safetov stav u vezi Alena i igranja za BiH je upotpunosti jasan... ;)
ne pali vatru ondje gdje nema potrebe,nije to samo Safetov stav nego svih koji prate cijelu pricu od pocetka,pogotov izjave njegovog oca !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], General505, rishovski i 35 gostiju.