FK Radnički Lukavac

Manijakdolopate
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Manijakdolopate » 02 avg 2016, 22:47

Iraola je napisao/la:Sloga Simin Han dovela Davora i Darjana Todorovića :lol: :lol: :lol: . Davor je :thumbup: ali vidit ćemo koliko će žutih i crvenih dobiti Sloga poslije prvih par kola :D .
Jesu se usrecili i to pravo
Ja mislim da su oni savezovi igraci
Bolje imat 300 huligana na stadionu nego njih 2 na terenu
Više kazni dobiješ :D :mrgreen: :urnebes:

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 02 avg 2016, 22:51

Iraola je napisao/la:
agalo je napisao/la:dobro je nas jedan covjek rekao radnicki je dobrodosao jos mozda u hrvate,modrac ibistarac,sve ostalo ljudi se slade našim mukama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Slažem se, čast izuzecima iz ostalih sredina a ima ih. Gore kada sam spominjao igrački kadar zaboravio sam navesti da sam jučer razgovarao s jednim igračem NK Mramor koji mi je govorio o našim igračima jer ih nekoliko dobro poznaje. Najbolje naravno poznaje bivše saigrače Al. Kasumovića i Kamberovića. O Kasumu smo već pisali dok je Kamber nama nepoznanica, a kaže da nekada zna biti sebičan ali je veliki borac na terenu, inače je zadnji vezni. Ostali kako sam i naveo u prethodnom postu, a i on je kao i većina forumaša nahvalio Saletovića. Uglavnom, danas ne znam ko spada u tu grupu II da bi mogao u Puračiću igrati.
I još nešto, ŽFK Radnički Lukavac je obezbijedio valjanje pomoćnog terena našeg stadiona i nakon toga ono puno ljepše izgleda. Svaka im čast! Mene zanima zašto se glavni ne valja, a ne znam odakle valjak jer onaj valjak koji je bio na Jošiku je prodan kao i mnoge druge vrijedne stvari nažalost.
Bolji pomoćni teren od glavnog
U Puracicu smo izgubili 2-0 nek se zna (inace Puracic kupovinom utakmice obezbijedio opstanak u ligi 2 ranga ispod nas,bar sam tako cuo od jednog poznanika)čisto da se zna na čemu smo.
Igraci bi mogli drzati sredinu tabele ali za jedno 5-6 godina

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 02 avg 2016, 22:53

agalo je napisao/la:dobro je nas jedan covjek rekao radnicki je dobrodosao jos mozda u hrvate,modrac ibistarac,sve ostalo ljudi se slade našim mukama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da znam da ce doci bolji dani,pa nek preimenuju ime u FK"KOKSARA" FK"INDIJAC" FK"ŠTA GOD" samo nek dodju bolji dani u klub

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 03 avg 2016, 10:36

Jučer u Puraćiću je igrala druga ekipa Radničkog uz par juniora tako da to i nije neko mjerilo.
Što se tiče trenutne ekipe Radničkog ja mislim da ekipa i nije baš za podcjeniti ima tu par igrača koji bi se mogli pokazati kao prava pojačanja, počevši od golmana Brezičanin je po meni jedan od boljih u21 golmana u BiH, pratio sam malo Simin Han prosle godine i mogu vam reći da ih je dosta izvlačio, tu su štoperi Dautović i Kasumović sasvim dobar štoperski par mali Budin gine na terenu, za Dauta se isto može reći igrao je prošle sezone i pokazao da se može računati na njega, Mujkić isto jako dobar igrač koji već ima iskustva u ovoj ligi, lijevi bek malo škripi jer sam čuo da se taj Saletović i nije baš naigrao u juniorima Slobode, u veznom redu Salihović za kojeg mislim da je davno trebao dobiti veću minutažu u Radničkom ali eto zbog tzv pojačanja prošle godine se i nije naigrao baš sve u svemu odličan vezni igrač, mali Ćosić možda i najtalentovaniji u ovoj ekipi i jedan od najboljih mladih igrača koji bi uskoro mogao i premijer ligu igrati, Faruk Kuduz isto dobar igrač već ima iskustva, Almis Kasumović tri sezone najbolji strijelac druge lige sjever to dovoljno govori, o Mirnesu ne treba previše riječi trošiti. Sve u svemu prvih 11 nisu za podcijeniti samo mislim da bi mogao biti problem sa igračima koji ulaze sa klupe, ali eto mislim da bi mi trebali u subotu doći u što većem broju da podržimo momke.

SPASIOC
Kontakt:

Post Postao/la SPASIOC » 03 avg 2016, 12:09

ja sam već nakon prve prijateljske utakmice u banovićima slično pisao . podržat ih trebamo .ali realno salihović , faruk kuduz, mujkić , hasko salihović, dautović imaju iskustvo igranja u ovoj ligi. ostali su igrali u juniorima I nižim ligama, i pitanje je kako će se snaći u prvom timu, i 1 federalnoj ligi. nije to isto .
i pod uslovom da svi zaigraju dobro , pitanje šta kad neko od prvih 11 bude kartoniran ili povrijedjen , jer su rezerve pokazale juče u puračiću kakve su.

šta je tu je subota se primiče , nek ostave srce na terenu pa šta bude - NAPRIJED RADNIČKI-

heraklo25
Kontakt:

Post Postao/la heraklo25 » 03 avg 2016, 13:31

ynaoyam je napisao/la:Jučer u Puraćiću je igrala druga ekipa Radničkog uz par juniora tako da to i nije neko mjerilo.
Što se tiče trenutne ekipe Radničkog ja mislim da ekipa i nije baš za podcjeniti ima tu par igrača koji bi se mogli pokazati kao prava pojačanja, počevši od golmana Brezičanin je po meni jedan od boljih u21 golmana u BiH, pratio sam malo Simin Han prosle godine i mogu vam reći da ih je dosta izvlačio, tu su štoperi Dautović i Kasumović sasvim dobar štoperski par mali Budin gine na terenu, za Dauta se isto može reći igrao je prošle sezone i pokazao da se može računati na njega, Mujkić isto jako dobar igrač koji već ima iskustva u ovoj ligi, lijevi bek malo škripi jer sam čuo da se taj Saletović i nije baš naigrao u juniorima Slobode, u veznom redu Salihović za kojeg mislim da je davno trebao dobiti veću minutažu u Radničkom ali eto zbog tzv pojačanja prošle godine se i nije naigrao baš sve u svemu odličan vezni igrač, mali Ćosić možda i najtalentovaniji u ovoj ekipi i jedan od najboljih mladih igrača koji bi uskoro mogao i premijer ligu igrati, Faruk Kuduz isto dobar igrač već ima iskustva, Almis Kasumović tri sezone najbolji strijelac druge lige sjever to dovoljno govori, o Mirnesu ne treba previše riječi trošiti. Sve u svemu prvih 11 nisu za podcijeniti samo mislim da bi mogao biti problem sa igračima koji ulaze sa klupe, ali eto mislim da bi mi trebali u subotu doći u što većem broju da podržimo momke.
ekipa je sasvim ok i dobra,dodao bi tu jos ibru na koj se moze racunat dobro i kambera malog dobrog vrcavog igraca. za saletovica sam cuo da u prosloj polusezoni nije skoro igrao zbog svadje sa denisom karicem trazio mu pare 5000 da igra sto gore i nije neka tajna zna se ko kako igra u slobodi navodno je skoro doslo do tuce a da su tvrdnje tacne i u poljicu je riko bio kreno da se obracuna s njim zbog svog malog budo je reagovo i nije dao da dodje do toga

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 03 avg 2016, 14:22

heraklo25 je napisao/la:
ynaoyam je napisao/la:Jučer u Puraćiću je igrala druga ekipa Radničkog uz par juniora tako da to i nije neko mjerilo.
ekipa je sasvim ok i dobra,dodao bi tu jos ibru na koj se moze racunat dobro i kambera malog dobrog vrcavog igraca. za saletovica sam cuo da u prosloj polusezoni nije skoro igrao zbog svadje sa denisom karicem trazio mu pare 5000 da igra sto gore i nije neka tajna zna se ko kako igra u slobodi navodno je skoro doslo do tuce a da su tvrdnje tacne i u poljicu je riko bio kreno da se obracuna s njim zbog svog malog budo je reagovo i nije dao da dodje do toga

Ne bih se složio s tobom, eto ako su u pitanju pare ako neko ima onda je to Riko a sam kazes da je krenuo da se obracuna tako da ta prica i ne pije vodu bas, to znaci svi ovi momci sto su igrali su morali dati 5000?

heraklo25
Kontakt:

Post Postao/la heraklo25 » 03 avg 2016, 14:48

ynaoyam je napisao/la:
heraklo25 je napisao/la:

Ne bih se složio s tobom, eto ako su u pitanju pare ako neko ima onda je to Riko a sam kazes da je krenuo da se obracuna tako da ta prica i ne pije vodu bas, to znaci svi ovi momci sto su igrali su morali dati 5000?
pisem ono sto sam cuo od ljudi koji su u fubbalu i koji znaju nigjde nisam reko da su price tacne vec sam nagalasio da sam tako cuo. riko je licno doveo saletovica cosica i salihbegovica u klub njegovi su igraci. tacno je da ako neko ima da je to on al sta je sve uzrok tog neznam. provjereno znam da jedan igrac u juniorima sloboda iz lukavca placa 1500 eura svaki mjeseci da igra

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 03 avg 2016, 16:23

Ma drug pusti te priče rekla kazala ako je neko dobar forsirat ce ga da nema marke, o kakvim hiljadama pričamo ...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 03 avg 2016, 21:09

Kako bi bilo i izgledalo to da klub prodaje dresove ? Odnosno da zainteresovani naruče, ovi odrede cijene i to je to, i to a i neke majice s grbom Radničkog (jeftinije) i to, možda....
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 04 avg 2016, 01:13

O čemu vi ljudi pričate? Igrači,odnosno bukvalno djeca da daju 1500-5000 EURA-MARAKA da igraju negdje.. dajte bolan šuplja priča,prije ću povjerovat da je načelnik Mujkić uradio sve ulice po Lukavcu,da svaka ulica ima rasvjetu,da je Radnički u PL i da dominira tamo,nego to da povjerujem..ne znam ko da su ti babo i mama nema teoretske šanse da neko daje te pare,ako imalo mozga ima..šuplje šuplje bacate..i nigdje veze da u slobodi moraš plaćati da igraš,ajde mi nađi i jednog igrača koji je loš... realno Sloboda je KLUB sa uslovima gdje djeca mogu postati pravi igrači i zna se ko igra tamo,igraju talenti,prošao sam čitavu omladinsku školu u Radničkom i imao sam priliku dosta puta igrati protiv Slobode bilo prijateljske ili ligaške i znam kakva djeca igraju,znači to je totalno drugi svijet,za našu školu fudbala su nato,svemir,nedodirljivo nešto,svidilo se to kome ili ne ali tako je....vidite li vi na šta liči Adnan Kasumović( u pozitivnom fizičkom smislu),takođe momak kojeg itekako dobro znam,kolko je momak napredovao odkako je u Slobodi,momak je bomba od igrača...

ynaoyam
Kontakt:

Post Postao/la ynaoyam » 04 avg 2016, 09:36

Brigada89 je napisao/la:O čemu vi ljudi pričate? Igrači,odnosno bukvalno djeca da daju 1500-5000 EURA-MARAKA da igraju negdje.. dajte bolan šuplja priča,prije ću povjerovat da je načelnik Mujkić uradio sve ulice po Lukavcu,da svaka ulica ima rasvjetu,da je Radnički u PL i da dominira tamo,nego to da povjerujem..ne znam ko da su ti babo i mama nema teoretske šanse da neko daje te pare,ako imalo mozga ima..šuplje šuplje bacate..i nigdje veze da u slobodi moraš plaćati da igraš,ajde mi nađi i jednog igrača koji je loš... realno Sloboda je KLUB sa uslovima gdje djeca mogu postati pravi igrači i zna se ko igra tamo,igraju talenti,prošao sam čitavu omladinsku školu u Radničkom i imao sam priliku dosta puta igrati protiv Slobode bilo prijateljske ili ligaške i znam kakva djeca igraju,znači to je totalno drugi svijet,za našu školu
fudbala su nato,svemir,nedodirljivo nešto,svidilo se to kome ili ne ali tako je....vidite li vi na šta liči Adnan Kasumović( u pozitivnom fizičkom smislu),takođe momak kojeg itekako dobro znam,kolko je momak napredovao odkako je u Slobodi,momak je bomba od igrača...
Slazem se drug u potpunosti, i dalje ne vjerujem sta piše ovaj heraklo, i zao mi je sto u radnički dolaze djeca koja nisu igrala u slobodinim juniorima kao pojačanja...

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 04 avg 2016, 16:41

isto kao da neko cita ovaj forum od sudija i namjerno sve ide u kontru.opet nam sudi kazlagic mirza,pa sada vec rekordni 30-ti put u 4,5 godina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 avg 2016, 16:47

Naravno da čitaju, mnogi igrači iz ove lige i neki treneri, pa sigurno da ima neko i od sudija da to prati.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 04 avg 2016, 19:32

Koliko su mi puta samo rekli "sta ono pises po forumu?". Dakle, budite uvjereni da citaju svi...od cistacice u Savezu pa nadalje.

P.S. Ne vjerujem da ce nas Kazlagic ostetiti. Nije ni u jednoj utakmici koju nam je sudio u prosloj sezoni, posebno ne u zadnjoj, naprotiv (samo sto mi nismo mogli gola dati osim da je licno uzeo loptu i unio je u mrezu).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 avg 2016, 20:42

Prati se sve, npr. stranica na facebooku FK Radnički Lukavac ima samo 4000 i nešto pratitelja/lajkova iskrenih navijača koji imaju facebook a npr. doseg jedne objave doseže do 26000 pregleda što je 6x više nego broj obožavatelja na toj stranici / ljudi koji prate Radnički, nešto slično kao 5 Jošika popunjenih do kraja itd..

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 04 avg 2016, 21:12

ja kao navijac Mladosti DK a naravno da volim i rudar kakanj gledam ova delegiranja i kada vidim ovog sudiju kazlagica odmah se sjetim one smetljarske ekipe goska...samo da radnickom bude jasno da je ovaj sudija pravi jeran sa begovcem koji je sada u upravi rudara...znaci dvica ko kuca u subotu...pozdrav od crvene legije najboljim navijacima prve lige siuxima...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 avg 2016, 21:40

Nadamo se da će momci uzeti stvari u svoje noge, dati svoj maksimum a igračima Rudara na samom ulasku na stadion dati do znanja gdje su došli i njihovoj upravi jer znaju oni kako se igra "Pod Vardom" kada Radnički dolazi. Pozdrav za Crvenu Legiju i puno sreće Mladosti u prvenstvu.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 04 avg 2016, 21:45

jos jednom veliki pozdrav za navijace radnickog...crvena legija nikada nece zaboraviti gostovanje u lukavcu...prijem za deset a koreografija siuxa za 100...rezultat bio 1-1...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 avg 2016, 22:21

Mi ni tad nismo bili baš zadovoljni našim fudbalskim klubom a šta bi sad dali da takav bude. Treba uvijek cijeniti ono što imaš, nadam se da će ove sezone bar na tribini biti zanimljivo a čekaju nas i zanimljiva gostovanja. A sve ostale navijačke skupine pogotovo one koje nastaju u ovim godinama trebaju da se ugledaju na Crvenu Legiju.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.