O čemu vi ljudi pričate? Igrači,odnosno bukvalno djeca da daju 1500-5000 EURA-MARAKA da igraju negdje.. dajte bolan šuplja priča,prije ću povjerovat da je načelnik Mujkić uradio sve ulice po Lukavcu,da svaka ulica ima rasvjetu,da je Radnički u PL i da dominira tamo,nego to da povjerujem..ne znam ko da su ti babo i mama nema teoretske šanse da neko daje te pare,ako imalo mozga ima..šuplje šuplje bacate..i nigdje veze da u slobodi moraš plaćati da igraš,ajde mi nađi i jednog igrača koji je loš... realno Sloboda je KLUB sa uslovima gdje djeca mogu postati pravi igrači i zna se ko igra tamo,igraju talenti,prošao sam čitavu omladinsku školu u Radničkom i imao sam priliku dosta puta igrati protiv Slobode bilo prijateljske ili ligaške i znam kakva djeca igraju,znači to je totalno drugi svijet,za našu školu fudbala su nato,svemir,nedodirljivo nešto,svidilo se to kome ili ne ali tako je....vidite li vi na šta liči Adnan Kasumović( u pozitivnom fizičkom smislu),takođe momak kojeg itekako dobro znam,kolko je momak napredovao odkako je u Slobodi,momak je bomba od igrača...