Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds » 13 jan 2010, 21:49

Lily je napisao/la:

Bertrand- ja mislim da je on "dao" gol .. zahvaljujem mu :P
45' [1 - 0] I. Ingimarsson (o.g.) :D
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 jan 2010, 21:53

Ma dala bih ruku u vatru da je bio Bertrand.. al' ajd.. kako ti kazes :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 13 jan 2010, 21:53

ni gerrard nece igrazi izgleda drugo poluvrijeme
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 13 jan 2010, 21:58

Torres Da Killa.!. je napisao/la:ni gerrard nece igrazi izgleda drugo poluvrijeme
Pa volio bih da ispadnemo nocas, samo da se Torres i Gerrard nisu povrijedili! :( :(
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 13 jan 2010, 22:02

TheScouser je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:ni gerrard nece igrazi izgleda drugo poluvrijeme
Pa volio bih da ispadnemo nocas, samo da se Torres i Gerrard nisu povrijedili! :( :(
ovo nam je jedna od rijetkih sansi gdje mozemo nesto osvojiti,zato mi i ova igra ide na zivce,haj sto je reading drugoligas,ali,Boze moj zar oni misle osvojiti FA kup sa ovakvom igrom... :evil: :?:
Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 13 jan 2010, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 13 jan 2010, 22:03

TheScouser je napisao/la:
Ma Torres je izasao, jer je u jednoj akciji jednostavno odustao, da li od neke boli ili necega drugog ne znam, ali vjerovatno Benitez nije htio da rizikuje ni sa njim ni sa Gerrardom :!: :!:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 13 jan 2010, 22:30

Cescinho4 je napisao/la:
Lily je napisao/la:Ma dala bih ruku u vatru da je bio Bertrand.. al' ajd.. kako ti kazes :D
Ma ne slusaj ga Lily.Covjek ni ne gleda tekmu. Bertrand je kad ti ja kazem ;) :mrgreen:
Jeste ma ja pratim na Livescore rezultat 2 greske do sad prvo Gerrard dao gol pa onaj nekakav Ingimarsson (o.g. sad opet Bertrand :roll:

Maxi Rodriguez u Liverpoolu do ljeta 2013.
Srijeda, 13.01.2010.
Liverpool je danas kompletirao transfer argentinskog veznjaka Maxi Rodrigueza iz madridskog Atletica. Transfer je trebao biti gotov već prije nekoliko dana, ali su formalnosti oko potpisa odgođene zbog loših vremenskih uvjeta u Engleskoj.

29-godišnji nogometaš je u Liverpool stigao bez odštete, jer mu ugovor sa Atleticom istječe na kraju sezone, a sa Liverpoolom je potpisao ugovor na tri i pol godine.

Menadžer Liverpoola Rafael Benitez je rekao: "Tražili smo igrača sa karakterom i jakim mentalitetom. On je igrao za Argentinu i Atletico Madrid i igrač je koji ima jaku osobnost. Može igrati na tri različite pozicije, na desnoj ili lijevoj strani veznog reda, ili kao drugi napadač. Znam da ove sezone u Atleticu nije igrao dobro kao prethodnih, ali igra jako dobro u reprezentaciji i želi se nametnuti za svjetsko prvenstvo."

Benitez se nada kako će se Rodriguez brzo naviknuti na novu sredinu, u čemu bi mu trebao pomoći sunarodnjak Javier Mascherano i bivši suigrač iz Atletica Fernando Torres.

"On poznaje Mascherana i Torresa i mislim da će se brzo naviknuti na engleski nogomet jer je inteligentan igrač i dobro se pozicionira na terenu. To je samo pitanje prilagođavanja na ritam igre i za to će mu trebati neko vrijeme, ali sa ovim igračima pored sebe bit će mu lakše." dodao je Benitez.
FK Pjetlovi

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 jan 2010, 22:34

reds je napisao/la: Jeste ma ja pratim na Livescore rezultat 2 greske do sad prvo Gerrard dao gol pa onaj nekakav Ingimarsson (o.g. sad opet Bertrand :roll:
http://www.liverpoolfc.tv/
Prati ovdje.. Oni su ja mislim tacni ;)
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 13 jan 2010, 22:40

oooj jbm ti Benayouna

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 jan 2010, 22:43

koji ste vi jadnici majko moja, opet padoh na vama, penal u 93, oj jesam peh

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 13 jan 2010, 22:44

šta je to bilo ko penal u 93.da čujem izvještaj :?: :?:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 jan 2010, 22:44

I naravno nastavlja se tradicija.. u zadnjim minutama gol :x

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 jan 2010, 22:45

Jesu li sad produzeci,il' se igra jos jedna?Ako se dobro sjecam ide jos jedna.Je*em ih retardirane :evil:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 jan 2010, 22:50

ja kao neutralan bi volio penale :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jan 2010, 22:51

Lily je napisao/la:I naravno nastavlja se tradicija.. u zadnjim minutama gol :x
ma trebali ste davno primiti..i to ne jedan nego 3 ;) tako da ne tugujes previse :D ....ovako kad neko ne bi znao ko je liverpool a ko reading..covjek bi se zapito ko je ovdje prvoligas..jbt readnig 21. na tabeli u championshipu ispada u 3 ligu.....malo je rec da ih je nadigro...e sad produzeci pa cemo vidjet :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 jan 2010, 22:56

sarajlija89 je napisao/la:
Lily je napisao/la:I naravno nastavlja se tradicija.. u zadnjim minutama gol :x
ma trebali ste davno primiti..i to ne jedan nego 3 ;) tako da ne tugujes previse :D ....ovako kad neko ne bi znao ko je liverpool a ko reading..covjek bi se zapito ko je ovdje prvoligas..jbt readnig 21. na tabeli u championshipu ispada u 3 ligu.....malo je rec da ih je nadigro...e sad produzeci pa cemo vidjet :mrgreen:
jesmo.. al' eto nadala sam se da ce na kraju dobro ispasti.. ustvari vise me briga kako ce ova utakmica na kraju zavrsiti.. samo da nije nesto ozbiljnije s Gerrardom i Torresom :? .. Dosao je Maxi.. valjda ce se dobro uklopit'.. jer treba nam dobro pojacanje..

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 13 jan 2010, 22:57

1-2 :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 13 jan 2010, 22:58

ja sam mislio da niko nije losiji od mog juventusa..... ;) al eto ipak ima neko.... :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 13 jan 2010, 22:58

nema gotovo je.. zaje.bali smo zestoko :x :x :x :x

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 13 jan 2010, 22:59

Joj majku im retardiranu,Reading nas podere,fuj :evil: Ne mozemo im gola dat' neg moramo cekat' da sami sebi daju.Onaj crnja napravi slalom pobaca sve malo prije penala.Fuj kako igramo,fuj
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.