45' [1 - 0] I. Ingimarsson (o.g.)Lily je napisao/la:
Bertrand- ja mislim da je on "dao" gol .. zahvaljujem mu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
45' [1 - 0] I. Ingimarsson (o.g.)Lily je napisao/la:
Bertrand- ja mislim da je on "dao" gol .. zahvaljujem mu
Pa volio bih da ispadnemo nocas, samo da se Torres i Gerrard nisu povrijedili!Torres Da Killa.!. je napisao/la:ni gerrard nece igrazi izgleda drugo poluvrijeme
ovo nam je jedna od rijetkih sansi gdje mozemo nesto osvojiti,zato mi i ova igra ide na zivce,haj sto je reading drugoligas,ali,Boze moj zar oni misle osvojiti FA kup sa ovakvom igrom...TheScouser je napisao/la:Pa volio bih da ispadnemo nocas, samo da se Torres i Gerrard nisu povrijedili!Torres Da Killa.!. je napisao/la:ni gerrard nece igrazi izgleda drugo poluvrijeme![]()
Ma Torres je izasao, jer je u jednoj akciji jednostavno odustao, da li od neke boli ili necega drugog ne znam, ali vjerovatno Benitez nije htio da rizikuje ni sa njim ni sa GerrardomTheScouser je napisao/la:Pa volio bih da ispadnemo nocas, samo da se Torres i Gerrard nisu povrijedili!Torres Da Killa.!. je napisao/la:ni gerrard nece igrazi izgleda drugo poluvrijeme![]()
Jeste ma ja pratim na Livescore rezultat 2 greske do sad prvo Gerrard dao gol pa onaj nekakav Ingimarsson (o.g. sad opet BertrandCescinho4 je napisao/la:Ma ne slusaj ga Lily.Covjek ni ne gleda tekmu. Bertrand je kad ti ja kazemLily je napisao/la:Ma dala bih ruku u vatru da je bio Bertrand.. al' ajd.. kako ti kazes![]()
http://www.liverpoolfc.tv/reds je napisao/la: Jeste ma ja pratim na Livescore rezultat 2 greske do sad prvo Gerrard dao gol pa onaj nekakav Ingimarsson (o.g. sad opet Bertrand
ma trebali ste davno primiti..i to ne jedan nego 3Lily je napisao/la:I naravno nastavlja se tradicija.. u zadnjim minutama gol
jesmo.. al' eto nadala sam se da ce na kraju dobro ispasti.. ustvari vise me briga kako ce ova utakmica na kraju zavrsiti.. samo da nije nesto ozbiljnije s Gerrardom i Torresomsarajlija89 je napisao/la:ma trebali ste davno primiti..i to ne jedan nego 3Lily je napisao/la:I naravno nastavlja se tradicija.. u zadnjim minutama goltako da ne tugujes previse
....ovako kad neko ne bi znao ko je liverpool a ko reading..covjek bi se zapito ko je ovdje prvoligas..jbt readnig 21. na tabeli u championshipu ispada u 3 ligu.....malo je rec da ih je nadigro...e sad produzeci pa cemo vidjet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.