Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- BluesForever
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Pošto je zaključana tema za Facebook pitat ću ovdje,zna li neko kako da postavim sliku na fb bez da je ono moram rezati,dakle u punoj veličini da je postavim.?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
BluesForever je napisao/la:Pošto je zaključana tema za Facebook pitat ću ovdje,zna li neko kako da postavim sliku na fb bez da je ono moram rezati,dakle u punoj veličini da je postavim.?
Negdje ja procita mislim, da na racunaru udjes kao na mobilnu verziju, znaci ispred face stavis m.facebook... i kao da tako je mozes u punoj velicini staviti, pa pokusaj.
Mia San Mia
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
+ neko je jos ovdje napisao da ima negdje u cosku da kliknes kao da ne zelis rezati pa dobro otvori oci 

- SteveHeighway
- Kontakt:
Momci mozel pomoc ... upozorava me kako nemam prostora na local discu D te da imam slobodno samo 7,16 MB od 195 GB no kad udjem u local disc D niceg nema sto je i logicno s obzirom da sam neki dan sistem obarao....
evo formatirao sam ga sad je ok valjda nisam nista zajebo
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- BluesForever
- Kontakt:
Ne moze ni tako,opet nije puna slika,ja govana što li su to mjenjali onako kako je bilo je odlično.UrbyEmanuelson je napisao/la:+ neko je jos ovdje napisao da ima negdje u cosku da kliknes kao da ne zelis rezati pa dobro otvori oci
Champions League Winners 2012
Je li neko nekad pravio od laptopa Wi Fi hotspot a da mu je windows 8.1 ? Ja sam slijedio sve korake koji su bili na netu al mi opet nece da ucita stranicu na mobitelu, a kako god da pogledam sve sam dobro uradio 

- JoseeMourinho
- Kontakt:
probaj ponovo neki drugi tutorial ima i na youtubeu ih puno, negdje si nesto fulio 

jesam ja.. imaš onaj program, zove se VirtualRouterPlus. Radi ko satEpidaurus je napisao/la:Je li neko nekad pravio od laptopa Wi Fi hotspot a da mu je windows 8.1 ? Ja sam slijedio sve korake koji su bili na netu al mi opet nece da ucita stranicu na mobitelu, a kako god da pogledam sve sam dobro uradio
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Preko Command Promta (Admin)Epidaurus je napisao/la:Je li neko nekad pravio od laptopa Wi Fi hotspot a da mu je windows 8.1 ? Ja sam slijedio sve korake koji su bili na netu al mi opet nece da ucita stranicu na mobitelu, a kako god da pogledam sve sam dobro uradio
Kod: Označi sve
netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssid=TvojaMreža key=Šifra
Kod: Označi sve
netsh wlan start hostednetwork

UH VAI MORRER
Your account #197942815353 was banned for violation of our TOS.
Please see attached.
-
Suzie Catalfamo
RAUPLAN OY
Salvumiehenkatu 10 PL 67 20321 Turku
Turku
FINLAND
+358 2 224 87 87
Ovo mi došlo na mail, pošiljalac iz Finske, nemam pojma šta je
, ima još i 1 privitak (zip datoteka) smijem li ja to otvoriti?
Please see attached.
-
Suzie Catalfamo
RAUPLAN OY
Salvumiehenkatu 10 PL 67 20321 Turku
Turku
FINLAND
+358 2 224 87 87
Ovo mi došlo na mail, pošiljalac iz Finske, nemam pojma šta je

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Sve ti pise u prvoj recenici
a mislim da je to neka glupost, nesto nasumicno sto se salje.

Mia San Mia
Ma nije mi jasno kakav račun, odkud mi ovo uopšte i kakvo kršenje pravila
Neka glupost 100%

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Pa zar do sad nisi naučio da takve mejlove ne diras
samo obrišes da ne bi pokupio sta 

Re: Odg:
Hah pa nisam ni otvarao ovu datoteku, već sam izbrisao.JoseeMourinho je napisao/la:Pa zar do sad nisi naučio da takve mejlove ne dirassamo obrišes da ne bi pokupio sta

@ Bilal, @OnlyUnited, @JoseMourinho... u vezi mog problema, sto slika ledi, evo sad sam promijenio pastu i opet zaledi. Ova sto je bila pasta nije bila suha, onako... a i izgledalo mi je da je ima previse, ocistio alkoholom stavio novu, veoma tanak sloj na oba jezgra. Sklopim sve upalim, nakon minute opet zaledi.
Ramove sam provjerio, i ubacivao druge... HDD ne mogu provjeriti jer nije isti ulaz kao na mom laptopu.
Baterija na laptopu tom sto mrzne je odlicna, i nebitno dal bio ukljucen u struju ili na bateriji mrzne isto.
Ovo sam uspio slikati
Ramove sam provjerio, i ubacivao druge... HDD ne mogu provjeriti jer nije isti ulaz kao na mom laptopu.
Baterija na laptopu tom sto mrzne je odlicna, i nebitno dal bio ukljucen u struju ili na bateriji mrzne isto.
Ovo sam uspio slikati
Mia San Mia
nisi nista zaj3baoSteveHeighway je napisao/la:Momci mozel pomoc ... upozorava me kako nemam prostora na local discu D te da imam slobodno samo 7,16 MB od 195 GB no kad udjem u local disc D niceg nema sto je i logicno s obzirom da sam neki dan sistem obarao....
imao sam i ja slican problem ali sam kasno primjetio tako da mi je citav Win otisao u qrac i samo formatiranje ga je moglo spasiti
neki random virus je uzrocnik
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- OnlyUnited
- Kontakt:
@R32 Upali, udji u event viewer - costum views - administraitve event pa uslikaj i zalijepi ili zapisi pa javi.
Al' mislim da ti je hd u banani. Ili onaj kabal sto se spaja sa maticnom (sata, ide,..) ili je do samog diska.
Al' mislim da ti je hd u banani. Ili onaj kabal sto se spaja sa maticnom (sata, ide,..) ili je do samog diska.
- Ed Woodward for Prime Minister !
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: "Pomoc u vezi PC-a"
Vjeruj i meni neki dan donese jarana laptop pao sistem, stavljo sedmicu i XP isti problem upali se max. Minutu reaguje i onda nista stane, vidjet cu i ja ako sta uspijem da i ti probasR32 je napisao/la:@ Bilal, @OnlyUnited, @JoseMourinho... u vezi mog problema, sto slika ledi, evo sad sam promijenio pastu i opet zaledi. Ova sto je bila pasta nije bila suha, onako... a i izgledalo mi je da je ima previse, ocistio alkoholom stavio novu, veoma tanak sloj na oba jezgra. Sklopim sve upalim, nakon minute opet zaledi.
Ovo sam uspio slikati

Sad sam ga upalio bez baterije, i evo radi 10-ak minuta.
A hajdi, ako uspijes sta javi
A hajdi, ako uspijes sta javi

Mia San Mia
- OnlyUnited
- Kontakt:
Aj' udji u device manager, vidi imal' usklicnika, ako ne bude, pod view klinki na show hidden devices, pa uslikaj.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.