REALNO TOP BROJKA, ako uzmemo u obzir da im je trebalo 120 kilometara do Bilinog i nazad

Ps. Truhlo opet organizov'o put

Moderator/ica: GracanicaAA
Primjeti samo logo na slici. Zvanicna fotografija. Nema izbjegavanja niti laganja. Bez obzira na utakmicu, objavi se fotografija, dok neki sa jednog gostovanja objave 5 slika i jos 3 u putu tamo i nazad, sa drugih 2-3 gostovanja nema ni jedne slike jer ih je bilo 10 ukupno na ta tri gostovanja. Objave se naravno zajednicke fotografije sa jos jednom grupom da barem izgleda kako ih je bilo vise.TzBulevar87 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:42
REALNO TOP BROJKA, ako uzmemo u obzir da im je trebalo 120 kilometara do Bilinog i nazad![]()
![]()
Ps. Truhlo opet organizov'o put![]()
![]()
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:20Ako Sloboda ove godine nakon ovoliko potrošenih para se ne plasira u PL, teška joj se sudba sprema.
Sjetimo se samo uslova fukareštine za povratak i zahtijevane bodovne razlike u odnosu na drugog na tabeli na polusezoni. Ahbab truhlo će to vrlo rado naći i postaviti ovdje.
Zatim, iz izvještaja PU se jasno vidi da je Čelik najveći dužnik, ali s jednom bitnom konstatacijom. Čelikov porezni dug se u prethodne 3 godine smanjio za 1,8 miliona, dok Slobodin u zadnjih 11 mjeseci ima tendenciju rasta. Što znači da, Čelik uredno isplaćuje rate reprograma (koje će se isplaćivati još 84 mjeseca) i uredno izmiruje svoje tekuće obaveze, a najveći i najuspješniji bosanski klub, tzv. Sloboda iz Tuzle, ne samo da ne isplaćuje rate reprograma, vjerojatno pozivajući se na odluku Vlade FBiH, već rast duga ukazuje na to da i tekuće porezne obaveze ne izmiruju na vrijeme.
Svakom normalnom navijaču to bi bio alarm koji bi izazvao neku vrstu bunta ili reakcije osim u slučaju najjače navijačke grupe na BH tifo sceni, FKRTM87 koja u svemu tome ne vidi nikakav problem.
To samo oni radioaktivni černobilci kuju teorije zavjere. Nažalost kroz par godina će se ispostaviti da smo bili veći prijatelji Slobode nego njeni navijači.
Ako ništa, nadamo se da će nam tad istaknuti forumaš ledenakamilica zahvaliti s parolom: "fala ti robijo!"
I na kraju, uvjeren sam da Sloboda iz Tuzle, vođena upravom koja je sačinjena sa urbanom rajom lociranoj na međi između Kikača i Koridora u narednoj godini osvojiti 90 bodova u PL i suvereno osvojiti svoju 48. titulu u historiji kluba, a mali černobilci će i dalje deverati s poreznim dugom i gubiti od Donjih Rahića.
Zrinja pazi, Sloboda dolazi!
Aaa daaaj.TzBulevar87 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 00:42
REALNO TOP BROJKA, ako uzmemo u obzir da im je trebalo 120 kilometara do Bilinog i nazad![]()
![]()
Ps. Truhlo opet organizov'o put![]()
![]()
Jeste da.limvolikce1945 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:07Teško je to izbaciti iz mentaliteta! I nije samo ovdje tako, tako je na svim stadionima, ali držim da je kod nas možda i najgore.Oktopod je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:33Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.![]()
Meni je recimo uvijek bilo glupo sudiji yebat cijelu kućnu listu, a čovjek tek izašao iz tunela. Svaki put pomislim, da sam na sudijinom mjestu, ove bih sad namjerno zakin'o. Mislim, totalno kontraproduktivno! Ok kad sudija sere, treba mu propisno i objasniti s tribina štošta, ali brate što ga odmah na nož nije tekma ni krenula.![]()
O psovanju našim igračima neću ni da govorim, mogu samo zamisliti kako im je yebeno igrati, kod nas je stalno pritisak.
Kad smo kod teme o ponašanju na tribini, skroz mi primitivno i to kada dođu gostujući navijač provesti 90 min. uz ogradu sa sjeverom i provocirati. Svaki put se njih nekolicina nabije tamo i cijelu tekmu seru, ko da su zbog toga tu, a ne zbog navijanja za svoj tim. Ako većinu vremena provedeš posvećen gostima, stvarno se trebaš zapitati o mentalnon zdravlju.
Pa to i na old trafordu ima nije pozoriste stadion je. Neki dan navijaci Milana postrojili od cistacie do treneraa psuju granaju rukama ne vidim gdje tu problem.IceTea je napisao/la: ↑06 nov 2023, 10:45Jeste da.limvolikce1945 je napisao/la: ↑05 nov 2023, 23:07Teško je to izbaciti iz mentaliteta! I nije samo ovdje tako, tako je na svim stadionima, ali držim da je kod nas možda i najgore.Oktopod je napisao/la: ↑05 nov 2023, 19:33Ja moram reci da je jedino sto je trenutno gore od igre jeste publika na zapadu. Ja razumijem frustraciju i sve al brate citavu tekmu se urla OOOO HOOOO VADI DURMU, VADI MASICA, sudiji se psuje citavo porodicno stablo bez obzira sta svira. Neki frajer se dere na Masica i govori mu da se nije vidio protiv Zrinjskog... I u toj utakmici neki likovi psuju Rendulicu sve sa tribina bez ikakve potrebe. Danas neki psuje Aliju Sirotanovica. Mislim da ti ljudi nisu ni svjesni koliko ruse ugled kluba. Umjesto carsije na tribinama mi smo spali na nivo prosjecne koride.![]()
Meni je recimo uvijek bilo glupo sudiji yebat cijelu kućnu listu, a čovjek tek izašao iz tunela. Svaki put pomislim, da sam na sudijinom mjestu, ove bih sad namjerno zakin'o. Mislim, totalno kontraproduktivno! Ok kad sudija sere, treba mu propisno i objasniti s tribina štošta, ali brate što ga odmah na nož nije tekma ni krenula.![]()
O psovanju našim igračima neću ni da govorim, mogu samo zamisliti kako im je yebeno igrati, kod nas je stalno pritisak.
Kad smo kod teme o ponašanju na tribini, skroz mi primitivno i to kada dođu gostujući navijač provesti 90 min. uz ogradu sa sjeverom i provocirati. Svaki put se njih nekolicina nabije tamo i cijelu tekmu seru, ko da su zbog toga tu, a ne zbog navijanja za svoj tim. Ako većinu vremena provedeš posvećen gostima, stvarno se trebaš zapitati o mentalnon zdravlju.
![]()
![]()
![]()
Šta ti tačno nije jasno? Što Fukare kupe ulaznica, dobiju to nazad. Mala je to brojka što se tiče para, nešto simbolično u dogovoru sa upravom. Pa Lešinarima uprava plaćala buseve za gostovanja, i oni sad smiješni nešto? Po vašoj priči, Fukare dobijaju po petaka i oni su "plaćenici"? Jeste, tolika je kriza da se neko za petaka proda da navija za klub za koji svakako navija zadnjih 20 godina. Vaša logika (pojedinaca)Nulatridva je napisao/la: ↑06 nov 2023, 15:02A Jel realno ovo?
Čaj od brusnice de nam ti ovl objasni ono navijački, kao i za baklje što vam nisu dali...
![]()
Da ne zaboravimo u to "najsmješnije i najveca bruka" svrstat i one informacije iz tunela. Tu su negdje.
A tek matematičke bisereantisisoja1919 je napisao/la: ↑06 nov 2023, 16:49Da ne zaboravimo u to "najsmješnije i najveca bruka" svrstat i one informacije iz tunela. Tu su negdje.
Kakve veze sad to ima?