Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ko mi ne vjeruje za Stipanovica nek' pogleda ovo...
http://basketball.eurobasket.com/player ... 540&stats=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://basketball.eurobasket.com/player ... 540&stats=" onclick="window.open(this.href);return false;
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ja bi se zakleo da sam ga gledao dok je igrao za Split.
Nama je potreban dobar skakač i čini se da je on upravo to. Teškaš, taman da se gura sa Pekovićem, a bravo naguravanja možemo očekivati između teškaša Kikanovića, te Vučevića.
Nama je potreban dobar skakač i čini se da je on upravo to. Teškaš, taman da se gura sa Pekovićem, a bravo naguravanja možemo očekivati između teškaša Kikanovića, te Vučevića.
neno#4 je napisao/la:Ko mi ne vjeruje za Stipanovica nek' pogleda ovo...
Nista fascinastno nam nisi pokazao ovom statistikom jer kad pogledas ovu statistiku trpo je koseve smijesnim ekipama od 30 utakmica u 11 bio je dvocifren u skokovima vidim da su mu slobodna bacanja najaca strana

Jer ovom tvojom pricom o njemu kao da nam je falio bas on je taj mega igrac novi Dancan daj malo realnosti covjek ce rasut na EP

Ali ti tvoji insajderski info

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sta je tebiYucca je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ko mi ne vjeruje za Stipanovica nek' pogleda ovo...
Nista fascinastno nam nisi pokazao ovom statistikom jer kad pogledas ovu statistiku trpo je koseve smijesnim ekipama od 30 utakmica u 11 bio je dvocifren u skokovima vidim da su mu slobodna bacanja najaca stranaali protiv jaci ekipa Cantu,Montepaschi,Rome,Armania bio je tanak
Jer ovom tvojom pricom o njemu kao da nam je falio bas on je taj mega igrac novi Dancan daj malo realnosti covjek ce rasut na EP![]()
![]()
Ali ti tvoji insajderski info![]()

Ima li sta da tebi valja

Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jaci smo nego u kvalifikacijama.. ne onoliko koliko nam je obecavano ili koliko smo se potajno nadali, ali sigurno jaci.
Wrajt ima zamjenu u liku Pasalica, koji kakav je da je moze odigrat 10-ak minuta, a po potrebi i Gordic moze uskociti tu. Odmah ocekujem i od Wrajta vise kad ga se rastereti.
Gordic na dva, vidjet cemo. Sutalo moze uc da sutne koju, a i Djedovic moze sic na dva. Masic, Djedovic, Persic dovoljan izbor igraca na 3. Ne pretjerano kvalitetni ali eto dobro popunjena pozicija.
Steta za Savovica na 4, strasno bi nas pojacao jer sa Bavcicem nikad ne znas na cemu si. Medjutim, iako znamo da Kikan nije cetvorka i tesko to moze igrati, profil reprezentacija sa kojim igramo bi mozda omogucio da se i on koristi na 4, jer dosta ih ima jake igrace unutra, ali manje pokretne, posebno CG sa Pekovicem i Vucevicem. Inace ne ocekujem puno od njega u grupi na 5 jer raznijet ce ga sve protivnicke petice.
Stipanovic ce dodati masu i pojacati odbranu unutra. Nadam se jer samo zato je i pozvan..Sinanovic ce bit u punom pogonu zbog niza tekmi koje ce odigrati, a kad je takav moze biti opasan.
petorka: Wrajt, Gordic, Djedovic, Teletovic, Sinanovic ne vjerujem da ce imati problema u organizaciji igre zbog 2 playa, a i mogli bi vani lijepo braniti. Mana im je nedostatak suta, Tele ce bit maksimalno zatvoren, a ostali su tanki suteri.
ja bih radije isao sa Wrajt, Djedovic, Masic, Teletovic, Sinanovic i rotacija Gordic, Pasalic/Sutalo/Persic, Stipanovic, Kikanovic/Bavcic..dakle 9 igraca u rotaciji po potrebi i profilu protivnika, ali cesce rotacije. ocekujem da ce nam najveci problem biti odbrana reketa (zato vise minuta Stipanovicu i nada u pravog Nedzada) i skok.
i jos samo zaboravio, ove zamjene nominalno djeluju dobro, ali me strah da li ce realno to biti to. Da li ce u situacijama kada na terenu nema ni jednog od 3 nosioca iko od Pasalica, Gordica, Persica, Bavcica, Stipanovica smjet pogledat kos, da to nece biti napadi "ja tebi ,ti meni" bez ideje.
Wrajt ima zamjenu u liku Pasalica, koji kakav je da je moze odigrat 10-ak minuta, a po potrebi i Gordic moze uskociti tu. Odmah ocekujem i od Wrajta vise kad ga se rastereti.
Gordic na dva, vidjet cemo. Sutalo moze uc da sutne koju, a i Djedovic moze sic na dva. Masic, Djedovic, Persic dovoljan izbor igraca na 3. Ne pretjerano kvalitetni ali eto dobro popunjena pozicija.
Steta za Savovica na 4, strasno bi nas pojacao jer sa Bavcicem nikad ne znas na cemu si. Medjutim, iako znamo da Kikan nije cetvorka i tesko to moze igrati, profil reprezentacija sa kojim igramo bi mozda omogucio da se i on koristi na 4, jer dosta ih ima jake igrace unutra, ali manje pokretne, posebno CG sa Pekovicem i Vucevicem. Inace ne ocekujem puno od njega u grupi na 5 jer raznijet ce ga sve protivnicke petice.
Stipanovic ce dodati masu i pojacati odbranu unutra. Nadam se jer samo zato je i pozvan..Sinanovic ce bit u punom pogonu zbog niza tekmi koje ce odigrati, a kad je takav moze biti opasan.
petorka: Wrajt, Gordic, Djedovic, Teletovic, Sinanovic ne vjerujem da ce imati problema u organizaciji igre zbog 2 playa, a i mogli bi vani lijepo braniti. Mana im je nedostatak suta, Tele ce bit maksimalno zatvoren, a ostali su tanki suteri.
ja bih radije isao sa Wrajt, Djedovic, Masic, Teletovic, Sinanovic i rotacija Gordic, Pasalic/Sutalo/Persic, Stipanovic, Kikanovic/Bavcic..dakle 9 igraca u rotaciji po potrebi i profilu protivnika, ali cesce rotacije. ocekujem da ce nam najveci problem biti odbrana reketa (zato vise minuta Stipanovicu i nada u pravog Nedzada) i skok.
i jos samo zaboravio, ove zamjene nominalno djeluju dobro, ali me strah da li ce realno to biti to. Da li ce u situacijama kada na terenu nema ni jednog od 3 nosioca iko od Pasalica, Gordica, Persica, Bavcica, Stipanovica smjet pogledat kos, da to nece biti napadi "ja tebi ,ti meni" bez ideje.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
MT3@ ja nisam ni rekao da nista ne valja imamo dobru petorku sa Zekom i Teletovicem koji su klase ali niste realni sa tom pricom o prolasku u drugi krug jer nema osnova za to u kvaliteti
Nemojte se loziti i dizati euforiju oko prolaska u drugi krug jer sanse su male nazalost
Ja cu momoke bodriti svim srcem u sloveniji ali ne ocekujem nista posebno osim mozda pobjedu protiv Latvije
Samo sam realan a vi nas vec vidite u drugom krugu
Jos jednom ponavljam ja bih bio najsretniji da progutam ove rijeci i mi prodemo u drugi krug

ultrasstyle_tz@ to i pricam citavo vrijeme mi sad digli ove zamjene ko vanserijske igrace jesu ok ali nista vise i to sto kazes kad na terenu ne bude Mirze ili Zeke oni jako malo mogu uraditi na terenu to je realno
Nemojte se loziti i dizati euforiju oko prolaska u drugi krug jer sanse su male nazalost
Ja cu momoke bodriti svim srcem u sloveniji ali ne ocekujem nista posebno osim mozda pobjedu protiv Latvije
Jos jednom ponavljam ja bih bio najsretniji da progutam ove rijeci i mi prodemo u drugi krug

ultrasstyle_tz@ to i pricam citavo vrijeme mi sad digli ove zamjene ko vanserijske igrace jesu ok ali nista vise i to sto kazes kad na terenu ne bude Mirze ili Zeke oni jako malo mogu uraditi na terenu to je realno
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Neko vec ranije napisa da ce nasa grupa bit' vjerovatno izjednacena, moguce ko na proslom EP da do zadnjeg kola svi imaju sansu za prolaz. Samo je tad stvar bila u tome da su sve ekipe u grupi igrale uzasno, dok bi sad trebala bit' druga prica.
Izgleda da cemo napokon imati sirinu, a to nam je oduvijek falilo. Uvijek smo imali finu petorku, al' klupa nam je vecinom bila da te Bog sacuva. Umjereni sam optimista i jedva cekam prve pripremne utakmice da vidim na sta ce licit' igra sa Gordicem, Stipanovicem, Pasalicem, Sutalom i Ademovicem..
Izgleda da cemo napokon imati sirinu, a to nam je oduvijek falilo. Uvijek smo imali finu petorku, al' klupa nam je vecinom bila da te Bog sacuva. Umjereni sam optimista i jedva cekam prve pripremne utakmice da vidim na sta ce licit' igra sa Gordicem, Stipanovicem, Pasalicem, Sutalom i Ademovicem..
Nisam ja nikad rekao da cemo proci u drugi krug to ce biti jako tesko (ali ne i nemoguce) s druge strane ne mora nista da znaci kako su ekipe igrale u kvalifikacijama jer nece biti 1 put da ekipa odigra odlicno u kvalifikacijama a na Evropskom da ne postojiYucca je napisao/la:MT3@ ja nisam ni rekao da nista ne valja imamo dobru petorku sa Zekom i Teletovicem koji su klase ali niste realni sa tom pricom o prolasku u drugi krug jer nema osnova za to u kvaliteti
Jos jednom ponavljam ja bih bio najsretniji da progutam ove rijeci i mi prodemo u drugi krug![]()
Ja mislim da Crna Gora nece napraviti neki rezultat bez obzira na vec pomenute kvalifikacije

- Uspjeli smo zaustaviti trend odlazaka. Učinili smo i mnogo više od toga. Vratili smo Emira Sulejmanovića koji treba potpisati za Barcelonu. On je kao izbjeglica otišao u Finsku, ali želi igrati za ovu reprezentaciju. Uz njega, Jusufa Nurkića, Adina Vrapca i Nedima Buzu budite sigurni da je budućnost bh. košarke osigurana, jer ovdje više niko neće dolaziti kao u samoposlugu i uzimati igrače, ni Slovenija, ni Hrvatska, ni Srbija.
U posljednjih 15 godina, 95 vrhunskih košarkaša završilo je van BiH
Petrović se osvrnuo i na dosadašnje igrače porijeklom iz bih koji su oblačili, ili i sada nose dresove susjednih zemalja.
- U posljednjih 15 godina, 95 vrhunskih košarkaša završilo je van BiH. Zamislite petorku sa Planinićem na jedinici, Đedovićem na dvojci, Bogdanovićem na trojci, Teletovićem na četvorci, Begićem na petici… To su sve ljudi koji su rođeni u BiH. Zar vi mislite da ova petorka ne bi napadala medalju na sljedećem prvenstvu Evrope?
Pred nadolazeći Eurobasket koji će se igrati od 4. do 22 septembra, Petrović je optimističan, prije svega zbog kvalitete koju reprezentacija posjeduje, ali i želje koju je vidio kod košarkaša.
- Trenutno imamo deset igrača koji mogu igrati sa bilo kojim protivnikom na Evropskom prvenstvu. Svi oni su došli sa željom da igraju za BiH. Kad vidim sjaj u Mirzinim očima, znam da ću imati pravog kapitena. On će biti prisutan na prvenstvu Evrope u najboljem mogućem svijetlu. On je svjetska klasa.
U posljednjih 15 godina, 95 vrhunskih košarkaša završilo je van BiH
Petrović se osvrnuo i na dosadašnje igrače porijeklom iz bih koji su oblačili, ili i sada nose dresove susjednih zemalja.
- U posljednjih 15 godina, 95 vrhunskih košarkaša završilo je van BiH. Zamislite petorku sa Planinićem na jedinici, Đedovićem na dvojci, Bogdanovićem na trojci, Teletovićem na četvorci, Begićem na petici… To su sve ljudi koji su rođeni u BiH. Zar vi mislite da ova petorka ne bi napadala medalju na sljedećem prvenstvu Evrope?
Pred nadolazeći Eurobasket koji će se igrati od 4. do 22 septembra, Petrović je optimističan, prije svega zbog kvalitete koju reprezentacija posjeduje, ali i želje koju je vidio kod košarkaša.
- Trenutno imamo deset igrača koji mogu igrati sa bilo kojim protivnikom na Evropskom prvenstvu. Svi oni su došli sa željom da igraju za BiH. Kad vidim sjaj u Mirzinim očima, znam da ću imati pravog kapitena. On će biti prisutan na prvenstvu Evrope u najboljem mogućem svijetlu. On je svjetska klasa.
Sta moji insajderski info? Sta pricas? Ti ne gledas kosarku ocima kao sto je ja vidim. Nisi u tom svijetu i to je to. Ti to gledas izolovano i sa strane. Kod Stipanovica si trebao ovdje da vidis samo skokove, nama ne trebaju igraci koji ce trpati po 25 poena, takve vec imamo, nama trebaju radnici koji ce da brane, a Andrija je upravo jedan od njih. Da si pratio (a nisi) ja sam odmah rekao da ce biti super tesko proci dalje, ali da cemo biti u najboljem mogucem izdanju. Da li ce biti dovoljno za prolaz ili ne, ostaje nam da vidimo.Yucca je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Ko mi ne vjeruje za Stipanovica nek' pogleda ovo...
Nista fascinastno nam nisi pokazao ovom statistikom jer kad pogledas ovu statistiku trpo je koseve smijesnim ekipama od 30 utakmica u 11 bio je dvocifren u skokovima vidim da su mu slobodna bacanja najaca stranaali protiv jaci ekipa Cantu,Montepaschi,Rome,Armania bio je tanak
Jer ovom tvojom pricom o njemu kao da nam je falio bas on je taj mega igrac novi Dancan daj malo realnosti covjek ce rasut na EP![]()
![]()
Ali ti tvoji insajderski info![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sa ovim sastavom mislim da mozemo lijepo osvjetlati bosnu ,,,,aco i harun rade veliku stvar za bh kosarku ,kapu do poda za njihov tim ,to se vec sad vidi al u buducnosti ce sve to bash da se pokaze ,,,,momci mozete biti kriticno ,dozvoljava se , al ko iole prati repku shvatice da smo mnogo jaci u odnosu na kvalifikacije pa mozda nekad i ovi previse skepticni komentari mi lice na "klokotanje",,
ako ima neko info za ovog halilovica koje on ,od cijih kuca je on dosao ??' i da pitam za josh jednog igraca ne vidjoh ga na spisku igrao meshcini onu utakmicu protiv Latvije u gostima kad je mnogo pomogao Zeki ,,bio je naknadno pozvan ,,ime sam zaboravio
cinimi se da je bio bajrektarevic ,
ako ima ko kakvu info nek cibne ovdje ....dobice aplauz veliki

ako ima neko info za ovog halilovica koje on ,od cijih kuca je on dosao ??' i da pitam za josh jednog igraca ne vidjoh ga na spisku igrao meshcini onu utakmicu protiv Latvije u gostima kad je mnogo pomogao Zeki ,,bio je naknadno pozvan ,,ime sam zaboravio

Pa ti si prijatelju potpuno zalutao ovdjehujka je napisao/la:sa ovim sastavom mislim da mozemo lijepo osvjetlati bosnu ,,,,aco i harun rade veliku stvar za bh kosarku ,kapu do poda za njihov tim ,to se vec sad vidi al u buducnosti ce sve to bash da se pokaze ,,,,momci mozete biti kriticno ,dozvoljava se , al ko iole prati repku shvatice da smo mnogo jaci u odnosu na kvalifikacije pa mozda nekad i ovi previse skepticni komentari mi lice na "klokotanje",,
ako ima neko info za ovog halilovica koje on ,od cijih kuca je on dosao ??' i da pitam za josh jednog igraca ne vidjoh ga na spisku igrao meshcini onu utakmicu protiv Latvije u gostima kad je mnogo pomogao Zeki ,,bio je naknadno pozvan ,,ime sam zaboravio![]()
![]()
![]()
![]()

Halilovic je bio kapiten Slobode, onda je presao u Zagreb gdje i danas igra.
Nije Bajrakterevic nego Avdibegovic koji je pomogao Crnom u Gruziji...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:Pa ti si prijatelju potpuno zalutao ovdjehujka je napisao/la:sa ovim sastavom mislim da mozemo lijepo osvjetlati bosnu ,,,,aco i harun rade veliku stvar za bh kosarku ,kapu do poda za njihov tim ,to se vec sad vidi al u buducnosti ce sve to bash da se pokaze ,,,,momci mozete biti kriticno ,dozvoljava se , al ko iole prati repku shvatice da smo mnogo jaci u odnosu na kvalifikacije pa mozda nekad i ovi previse skepticni komentari mi lice na "klokotanje",,
ako ima neko info za ovog halilovica koje on ,od cijih kuca je on dosao ??' i da pitam za josh jednog igraca ne vidjoh ga na spisku igrao meshcini onu utakmicu protiv Latvije u gostima kad je mnogo pomogao Zeki ,,bio je naknadno pozvan ,,ime sam zaboravio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neno --- : necu ti nista lanuti al ti **** rodicu umjesto ovog aplauza sto sam obecao

Da nije to onaj Mehmed Mesa Bajraktarevic?Bio je nedavno na TV-u zbog malverzacija.Kazu novac za stimanje instrumenata proslijedio u druge organizacijeneno#4 je napisao/la:Pa ti si prijatelju potpuno zalutao ovdjehujka je napisao/la:sa ovim sastavom mislim da mozemo lijepo osvjetlati bosnu ,,,,aco i harun rade veliku stvar za bh kosarku ,kapu do poda za njihov tim ,to se vec sad vidi al u buducnosti ce sve to bash da se pokaze ,,,,momci mozete biti kriticno ,dozvoljava se , al ko iole prati repku shvatice da smo mnogo jaci u odnosu na kvalifikacije pa mozda nekad i ovi previse skepticni komentari mi lice na "klokotanje",,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Consigliere
- Kontakt:
imal gdje slika tog novog dresa?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Osim sto ne poznajes ni dio materije, mnogo si nekulturan.hujka je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Pa ti si prijatelju potpuno zalutao ovdjehujka je napisao/la:sa ovim sastavom mislim da mozemo lijepo osvjetlati bosnu ,,,,aco i harun rade veliku stvar za bh kosarku ,kapu do poda za njihov tim ,to se vec sad vidi al u buducnosti ce sve to bash da se pokaze ,,,,momci mozete biti kriticno ,dozvoljava se , al ko iole prati repku shvatice da smo mnogo jaci u odnosu na kvalifikacije pa mozda nekad i ovi previse skepticni komentari mi lice na "klokotanje",,
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neno --- : necu ti nista lanuti al ti **** rodicu umjesto ovog aplauza sto sam obecao![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno daj reci sta je bilo na konferenciji između Adisa i Mirze 

+1MT3 je napisao/la:neno daj reci sta je bilo na konferenciji između Adisa i Mirze
Očekujete li Halilovića među putnicima u Sloveniju? Realno, može li biti od koristi?
Samo naprijed Saraj'vo!
Ovo ce da se gleda
" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bordobijeli, Bosniacum Lilium, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], Invincibles14, JimmyPage, Kaunas, maho_sa, marlostanf1eld, mercurial, Quartararo, relativizam, UtdBiH21 i 90 gostiju.