I onda ako ubodu ide taj smajlic

Polako bolan strpite se.
Azmir je van drzave trenutno bice pojacanja

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Vise o svemu cuce se veceras a u Bosni nije kao ni u USA.SaltCityAttack je napisao/la:Nego ovo sto azmir veceras kazenjesul tonzvanicna pojacanjanili samo skim se razgovara jebote hahahaa...mislim ako samonkaze ko su moguca a to kao i da nisu dosli...gdjenje predsjednik to isfurao sponzori i to i dogovori neki sta je vec ?
Sto, jel se gasimo. ...opetNYKnicks Fan je napisao/la:sacekajte emisiju veceras, pa pisite.
Ti stvarno misliš da se neće ništa pisat do večeras? Ko da si novi ovdje.NYKnicks Fan je napisao/la:sacekajte emisiju veceras, pa pisite.
SaltCityAttack je napisao/la:Ljudi hoce li biti link kakav gdje se moze ta Slon TV gledat ali preko telefona jer radim da ne idem beze kuci a lud sam ja cu zbog 20 minuta kuci otici ostavit posao..ima linlink hajde dajte odmah da iaprobam ako ne radi da se odmah kuci vratim
Probaj ovdje:SaltCityAttack je napisao/la:Ljudi hoce li biti link kakav gdje se moze ta Slon TV gledat ali preko telefona jer radim da ne idem beze kuci a lud sam ja cu zbog 20 minuta kuci otici ostavit posao..ima linlink hajde dajte odmah da iaprobam ako ne radi da se odmah kuci vratim
Upravo tako, babuka radi punom parom. Samo cu reci da se ne brinete. Bicemo jaki ko zemlja samo da se uspijemo uigrati do LEstaragarda je napisao/la:Slon tv će večeras porušiti sve rekorde gledanosti![]()
![]()
ima ovih izroda iz Lukavca i okoline, cinkat' ce onima za koje navijajuDoeTz je napisao/la:Nista onda nek omoguce gledanje samo u gradu Tuzla :mrgreen:
Ću, izrodaChinaglia je napisao/la:ima ovih izroda iz Lukavca i okoline, cinkat' ce onima za koje navijajuDoeTz je napisao/la:Nista onda nek omoguce gledanje samo u gradu Tuzla
Nije ni on glup da javno iznosi imenaMortus je napisao/la:Ne sviđa mi se ovo što će Azmir javno da govori o potencijalnim pojačanjima, tj. o igračima sa kojima se razgovara, jer to može ugroziti sam proces pregovora, jer bi se i konkurencija mogla uključiti u tu priču.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.