zlaya_tm87 je napisao/la:
Sta ti je drug, ne moze niko nista raditi dok sudija ne donese odluku Dodji sebi.
Do mene je ,revolt jbg ! Nisam nista lose mislio,trebali ste izaci sa tekme,prvo ono skandiniranje a zatim paljenje baklji i gadjanje kamenicama.Kao i prije finala kupa sto niste htjeli izac dok vam navijaci ne dodju.Ne bitno eto prekinuto,prosli ste i cestitam
I policija,gdje je policija ?
Trebalo je to sve izdrzati i ostati hladne glave. Zato je ovaj prolaz jos sladji. Da smo izasli, mogli bismo samo mi biti kaznjeni, ne ide to tek tako.
mamaSmurf je napisao/la:Može li Željo zahtijevati da nam ovaj kreten ne komentariše utakmice?Plaćamo taksu,valjda smo zaslužili da nas javni servis poštedi sikiracije. Žensko sam, ali da mi padne šaka šljagu bih mu zavalila.Pa neka se žali udruženju novinara.
Ovaj Velid Spaho je baš debil, onaj pravi ! Spaho je.bem li ti najbliže !!!
ima li neko e-mail adresu BHT-a ?
Komsije vama svaka cast, zaboli vas uho sta pricaju za sudije, a ovi su pokazali koja su gamad, nijedna utakmica ne moze da se zavrsi kad oni gube. Civilizacija na nivou!
zlaya_tm87 je napisao/la:Meni samo nije jasna jedna stvar. Ovo kamenjanje i to me ne iznenadjuje. Primitivci ostaju primitivci. Nije mi jasno kako specijalci ne ulete na tribinu i ne istjeraju gamad. Pa kod nas na Grbavici na istoku UVIJEK bude 20-30 specijalaca i milion redara a ostali cekaju negdje sa strane. Kad bi nesto bilo, **** bi majke iste sekunde...
Evo zašto zabrana gostujućih navijača. Gdje su specijalci na utakmici u Banja Luci, dopušta se da 100-njak narkomančića maltretiraju sve normalne ljubitelje fudbala u BiH. Zato sam za dugogodišnju zabranu gostujućim navijačima, jer mrtva glava nije vrijedna ničega. Navijači sarajeva to najbolje znaju.
Sto mi uje*ase gamad cetnicka tiket, 3.1 dvica na Zelju... KOMITET MORA REAGOVATI.. DRASTICNE KAZNE BORCU KOJI PONAVLJA SVOJE CETNICKO ORGIJANJE NA TRIBINAMA, I OPET SE NIKO NIJE UDOSTOJIO DA SPRIJECI TO
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
mamaSmurf je napisao/la:Može li Željo zahtijevati da nam ovaj kreten ne komentariše utakmice?Plaćamo taksu,valjda smo zaslužili da nas javni servis poštedi sikiracije. Žensko sam, ali da mi padne šaka šljagu bih mu zavalila.Pa neka se žali udruženju novinara.
Ovaj Velid Spaho je baš debil, onaj pravi ! Spaho je.bem li ti najbliže !!!
ima li neko e-mail adresu BHT-a ?
fakat je konj nevidjen.on sudiju optuzuje a covjek sudio extra
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto mi uje*ase gamad cetnicka tiket, 3.1 dvica na Zelju... KOMITET MORA REAGOVATI.. DRASTICNE KAZNE BORCU KOJI PONAVLJA SVOJE CETNICKO ORGIJANJE NA TRIBINAMA, I OPET SE NIKO NIJE UDOSTOJIO DA SPRIJECI TO
Zabraniti im prisustvo publike do daljnjeg.Pa neka ćaći svom prave stadion!
FCS je napisao/la:Evo zašto zabrana gostujućih navijača. Gdje su specijalci na utakmici u Banja Luci, dopušta se da 100-njak narkomančića maltretiraju sve normalne ljubitelje fudbala u BiH. Zato sam za dugogodišnju zabranu gostujućim navijačima, jer mrtva glava nije vrijedna ničega. Navijači sarajeva to najbolje znaju.
Podrzavam te prijatelju i svaka ti cast za post. Samo molim te, niste vi jedini izgubili nekoga. Mi smo Anera u Zenici izgubili prije vase tragedije u Sirokom, nije fer i razmisli nesto prije nego napises.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Lešinari u svom stilu izbaciti nacionalističku gamad iz lige i zabraniti im učešće u kupu naredne godine.
IDEMO DALJE ! IDEMO PO DUPLU KRUNU ! VOLIM TE ŽELJO !
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 04 apr 2012, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Sto mi uje*ase gamad cetnicka tiket, 3.1 dvica na Zelju... KOMITET MORA REAGOVATI.. DRASTICNE KAZNE BORCU KOJI PONAVLJA SVOJE CETNICKO ORGIJANJE NA TRIBINAMA, I OPET SE NIKO NIJE UDOSTOJIO DA SPRIJECI TO
Zabraniti im prisustvo publike do daljnjeg.Pa neka ćaći svom prave stadion!
Ma suspenzija stadiona i bez publike.
Da malo zaborave kako je biti domaćin.
Nek su **** mu ja mater taj nam ofsajd svira a nije ga bilo!!!
Odakle tebe u ovako agresivnom tonu druze... Kakogod ne mozes opravdati ono sto je stoka uradila. Samo sto neko rece ja bih da sam Amar davno povukao igrace i spakov'o se.