Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
Karlo
-
Kontakt:
Marsal je napisao/la:Karlo je napisao/la:
Imaš temu opšte diskusije, nemoj zaspamavat nekim nepotrebnim člancima. Odsad ili piši fino i smisleno bez
spama ili ću opet početi da prijavljujem postove, a to stvarno ne bih volio uradit jer si u posljednje vrijeme pokazao da možeš sudjelovat u diskusiji ko normalan čo'jek.
u cemu je problem

,ne vidim da se drugi bune da im smeta sto pisem,nikoga ne provociram ,uglavnom ili postavim neki tekst,video koji se ticu aktuelnih desavanj u arsenalu i to je vecinom sve .Postujem arsenal ,simpaticno mi je vase pisanje ,sarkazam ,ironija oko trenutnih desavanja u vasem klubu ,ne znam zaista sta tebi smeta

Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
-
Artetitis
- Moderator
-
Kontakt:
Meni prejako kritikovanje Koscielnyja od strane Harryja i Lloyda, a lik je protiv Bayerna izašao zbog ozljede kod 1:1.
Bellerin šalje signale da bi mogao i otići ako Wenger ode, a koliko juče je potpisao do 2023, kebabdžija je svoju najavu dao ranije, a još se čeka Alexisov sud za Wengerov hat-trick. Za kebabdžiju me ne čudi, da dođe Cholo, morao bi pasti travu za svoje prvo i posljednje šetanje po terenu.
-
Gunner4
-
Kontakt:
Ovo za Bellerina je glupost cista. Nigdje nije rekao nista nego katalonski **** mediji nagadjaju da ce on otici ako Wenger ode. Tj. prozeljkuju posto se i onako pretpostavlja 90% da ce otici...
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
Marsal
-
Kontakt:
Karlo je napisao/la:Marsal je napisao/la:Karlo je napisao/la:
Imaš temu opšte diskusije, nemoj zaspamavat nekim nepotrebnim člancima. Odsad ili piši fino i smisleno bez
spama ili ću opet početi da prijavljujem postove, a to stvarno ne bih volio uradit jer si u posljednje vrijeme pokazao da možeš sudjelovat u diskusiji ko normalan čo'jek.
u cemu je problem

,ne vidim da se drugi bune da im smeta sto pisem,nikoga ne provociram ,uglavnom ili postavim neki tekst,video koji se ticu aktuelnih desavanj u arsenalu i to je vecinom sve .Postujem arsenal ,simpaticno mi je vase pisanje ,sarkazam ,ironija oko trenutnih desavanja u vasem klubu ,ne znam zaista sta tebi smeta

Smeta mi što je članak poglup i što sam ga morao pročitat. Tu minutu života mi niko neće vratiti a mogao sam je provesti gledajući erotske gifove. Stavi u spoiler idući put i mirna Bosna.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
anell
-
Kontakt:
Prvo pogledaš nick onda tekst, ako je šta dugo samo nastaviš skrolati. Tako ja radim kad kontraa, bega, brokula nešto napišu.
Pld W D L
38 26 12 0
-
pepethefrog
-
Kontakt:
Postao/la pepethefrog » 23 feb 2017, 23:00
U kojoj minuti je strasni Koscielny izasao protiv Chelsea? prosle godine u kantanju od Barcelone? U kojoj minuti je izasao u porazu od mocnog Dinamo Zagreba? Kakav neofiran pokusaj da se prikaze ono kao da Koscielny nije izasao Arsenal ne bi primio pet komada jer on je velika klasa. kako je onomad bilo ono u spekulacijama da ce wc karton u Real a Ramos napustiti pa kad smo Seaman i ja rekli kako bi trebalo skrsiti pare na Ramosa voajeroljupci u glas da bi Arsenal losije prosao u tom transferu

Kazu Koscielny bolji od Ramosa, Ramos imao srecu sto igra za Real jer je spanac

Kakvim ste vi samo nebulozama znali trovati ovaj forum Koscielny rame uz rame sa Ramosom i bolji, Giroud ko Drogba

pa cekanje eksplozije Walcotta, mogla bi se knjiga provala i promasaja voajeroljubaca na ovoj temi napisati.
-
Marsal
-
Kontakt:
anell je napisao/la:Prvo pogledaš nick onda tekst, ako je šta dugo samo nastaviš skrolati. Tako ja radim kad kontraa, bega, brokula nešto napišu.
Nikad ti još ne napravi onu listu u potpis. Sramota pajdo...
Nezz je li topnik1 više živ, od onda mi se nije javio.
-
pepethefrog
-
Kontakt:
Postao/la pepethefrog » 23 feb 2017, 23:07
Nije se ni Allgunnsblazing odavno javio bas bi me interesovalo da li i dalje misli da je PAnjoud vrhunski napadac koji moze donijeti titulu u Engleskoj? Nadam se da je u odsustvu otvorio oci i skontao u kakvog je panja nade polagao...
-
anell
-
Kontakt:
Marsal je napisao/la:anell je napisao/la:Prvo pogledaš nick onda tekst, ako je šta dugo samo nastaviš skrolati. Tako ja radim kad kontraa, bega, brokula nešto napišu.
Nikad ti još ne napravi onu listu u potpis. Sramota pajdo...
Nezz je li topnik1 više živ, od onda mi se nije javio.
Evo je
Ubacit ćemo topnika kad donese opravdanje.
Pld W D L
38 26 12 0
-
Marsal
-
Kontakt:
pepethefrog je napisao/la:Nije se ni Allgunnsblazing odavno javio bas bi me interesovalo da li i dalje misli da je PAnjoud vrhunski napadac koji moze donijeti titulu u Engleskoj? Nadam se da je u odsustvu otvorio oci i skontao u kakvog je panja nade polagao...
On ima opravdanje: nije čojk u državi, radi frajer na Bliskom Istoku.
anell je napisao/la:
Evo je
Ubacit ćemo topnika kad donese opravdanje.
Da samo hoće javit da je živ, ne mora opravdanje ni donosit.
-
pepethefrog
-
Kontakt:
Postao/la pepethefrog » 23 feb 2017, 23:16
nadam se da je negdje na sigurnom, mada dole nigdje nije sigurno...e yebes drzavu dje omladina na bliski istok ide raditi...
-
Kontraa
-
Kontakt:
Ma nije ovo Paja nema teorije...
Anel prvo sebe treba banovat' pa onda liste sastavljat'
-
anell
-
Kontakt:
Dobit će anell moderatora kad tad.
Pld W D L
38 26 12 0
-
Saurman
-
Kontakt:
Kontraa je napisao/la:Ma nije ovo Paja nema teorije...
Što ? Nije ovako suosjećajan ili.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
bega_afc
-
Kontakt:
pepethefrog je napisao/la:nadam se da je negdje na sigurnom, mada dole nigdje nije sigurno...e yebes drzavu dje omladina na bliski istok ide raditi...
Ovo ti nije trebalo, zamalo da se zamaskiraš.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
Artetitis
- Moderator
-
Kontakt:
pepethefrog je napisao/la:U kojoj minuti je strasni Koscielny izasao protiv Chelsea? prosle godine u kantanju od Barcelone? U kojoj minuti je izasao u porazu od mocnog Dinamo Zagreba? Kakav neofiran pokusaj da se prikaze ono kao da Koscielny nije izasao Arsenal ne bi primio pet komada jer on je velika klasa.
Koscielny je igrao i protiv Chelsea kad smo dobili 3:0. Protiv Barce je posao odradio duet Mertesacker-Flamini. Protiv Bayerna je igrao 90 minuta samo u jednoj od tri utakmice unazad sezonu i po - onu koju smo dobili 2:0. Ne bismo primili pet golova sa Koscielnyjem nego je ušao glupak Gabriel i ispadao kao osigurač na "fidelovki" u svakom Bayernovom napadu.
-
pepethefrog
-
Kontakt:
Postao/la pepethefrog » 24 feb 2017, 00:59
bega_afc je napisao/la:pepethefrog je napisao/la:nadam se da je negdje na sigurnom, mada dole nigdje nije sigurno...e yebes drzavu dje omladina na bliski istok ide raditi...

Ne znam sta je problem za shvatiti, zaboravio password napravim novi acc sa slicnim imenom i genijalac moderator me banuje jer imam dupli acc

Dakle ako sam ja neki fejk valjda me ne bi banovao za dupli acc jer to preko ip vide. Mada mi ni ovako nije jasno sto sam banovan zbog duplog usrenamea kad na BBB nemam pristup, yebiga ne sjecam se passworda. Dakle BBB nije banovan sto se onda ne javlja niko sa tog acc ako sam ja fejk?
-
pepethefrog
-
Kontakt:
Postao/la pepethefrog » 24 feb 2017, 01:03
Artetitis je napisao/la:pepethefrog je napisao/la:U kojoj minuti je strasni Koscielny izasao protiv Chelsea? prosle godine u kantanju od Barcelone? U kojoj minuti je izasao u porazu od mocnog Dinamo Zagreba? Kakav neofiran pokusaj da se prikaze ono kao da Koscielny nije izasao Arsenal ne bi primio pet komada jer on je velika klasa.
Koscielny je igrao i protiv Chelsea kad smo dobili 3:0. Protiv Barce je posao odradio duet Mertesacker-Flamini. Protiv Bayerna je igrao 90 minuta samo u jednoj od tri utakmice unazad sezonu i po - onu koju smo dobili 2:0. Ne bismo primili pet golova sa Koscielnyjem nego je ušao glupak Gabriel i ispadao kao osigurač na "fidelovki" u svakom Bayernovom napadu.
Tjesi se samo i lazi sebe da nikada nismo nakantani kad je Koscielny tu

Njemu je i Soton znao sloziti 4 komada...
-
Kontraa
-
Kontakt:
bega_afc je napisao/la:pepethefrog je napisao/la:nadam se da je negdje na sigurnom, mada dole nigdje nije sigurno...e yebes drzavu dje omladina na bliski istok ide raditi...

Ma i ja sam odmah to pomislio...
I heard that Jack Wilshere will play for Roma or Milan next season
Šta će nam on, imamo Granitnog mačka u Džaku

-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 24 feb 2017, 14:09
anell je napisao/la:Prvo pogledaš nick onda tekst, ako je šta dugo samo nastaviš skrolati. Tako ja radim kad kontraa, bega, brokula nešto napišu.
jesi ckapi izostavljas me s ovog spiska tako bi me i u ratu ostavio
joj jes merak kad igramo tek 4.marta mi ovdje sjedimo i uzivamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.