FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Brate moras da shvatis da ima raje koje više ne žele na sjever. Ja sada imam 29 godina i na Koševo idem od sam od moje 14 godine, a prvi put sam bio na stadionu prije rata. Kada sam bio dijete svašta sam trpio, ali sada kada mi dođe nadrogirani lik i forsira me da navijam zgadi mi se utakmica i stadion. Zadnji put sam bio na sjeveru i navijao protiv Kukesija(i godinama prije toga sam zaobilazio sjever ali jaran koji nije iz SA htio među navijače da navija) i rekao sam nikada više. Poslije utakmice grupa narkomana je prišla mojoj grupi i nešto srala oko navijanja, a samo zato što su sa nama bile 2-3 cure i sjedile mirno i gledale utakmicu. Tu smo se pogurali malo i s obzirom da je bila policija kod na izlazu odmah su njih poslali na jednu stranu, a nas na drugu. Od tada samo istok ili zapad. I ove godine, ako Bog da, u EL na zapad.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mi smo narkomancici koji odvajaju od usta da bi klub pratili na svakoj utakmici po svakakvim selima? Ne valja tako govoriti brate. Uostalom nebitno, nek svako misli sta hoce.
Hajmo danas po pobjedu
amstaffe sjever je navijacka tribina i na njoj se ne sjedi, uostalom na ovoj tekmi se nece ni navijati jer je prijateljska.
Hajmo danas po pobjedu

amstaffe sjever je navijacka tribina i na njoj se ne sjedi, uostalom na ovoj tekmi se nece ni navijati jer je prijateljska.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ko vas ****.
Daj šta je sa ovim streamom.
"You do not own the stream - ticket yet" A zelena kartica desno, piše ticket bought?
Daj šta je sa ovim streamom.
"You do not own the stream - ticket yet" A zelena kartica desno, piše ticket bought?
4.10.2009.
Pa ovde ljudi kao da zive u Svici ,pa ne vide neke stvari.
Ko te pita ako nemas love.Ides tamo gdje mozes,ili ostanes kuci.Pa i ja bi volio da vozim Golfa 7 ,ali ne mogu vozim Golfa 2.
I ja ne zelim da idem na Sjever davno me je to proslo,ali ako nemam za kartu ostacu kuci.
Ko te pita ako nemas love.Ides tamo gdje mozes,ili ostanes kuci.Pa i ja bi volio da vozim Golfa 7 ,ali ne mogu vozim Golfa 2.
I ja ne zelim da idem na Sjever davno me je to proslo,ali ako nemam za kartu ostacu kuci.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jul 2014, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.
@Koalem, jesi uplatio sve 3 utakmice?
Onda pritisni na taj link.
Upravo zato i kažem. Ja poštujem vatrene navijače osim narkomana i šabana, ali sam tu fazu prošao. Međutim ovdje su ljudi pisali sjever nije skup i mi kažemo zašto ne želimo na sjeverSarajlijc@ je napisao/la:

I ne radi mi stream, a uzeo sam sve 3 utakmice.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
To izbaci kad pritisnem zelenu karticu. Platio sam sve 3.ulaznica je napisao/la:@Koalem, jesi uplatio sve 3 utakmice?
4.10.2009.
Sjever je navijacka tribina. Ko nece da navija ima istok ili zapad. A ako bas moras na sjever a neces da navijas, onda odes fino do juga ili do istoka sjednes i sutis bez problema. Nisam jednom kad me prekine grlo, ili jednostavno od nervoze ne mogu da navijam, otisao na dio sjevera uz ogradu do istoka ili do zapada i odgledao. Ali kad stanes u kop i sutis tada vec rizikujes da ce te neko upitati sto ne navijas. Jer stao si u kop, mjesto koje je predvidjeno ZA NAVIJANJE. No da ne sirimo dalje pricu ovo sam napisao jer mi je ovaj iznad bocnuo. I nisu svi na sjeveru narkomani, ja prvi nikad u zivotu nisam nista uzeo, i masu raje znam i vidjenije raje sa sjevera koja je cista. Ta vam je prica bezveze da ne kazem glupa. Najgori ste mi vi koji dodjete u kop u grupi i sutite. Idi brate sjedni sa strane, hem se ljepse vidi, hem nije guzva pa suti niko ti nece a reci.
Izvinite za off.
Sto se tice cijena, imate na zvanicnoj stranici u kontaktima sve mail adrese, pa svoje zalbe posaljite mailom. Niko vam nece zabraniti dolazak na stadion zbog toga. Ovdje kukanje i pisanje je bezveze i mlacenje prazne slame. Makar da sebi mozete reci da ste pokusali uticati na to. A ako u klubu prime 100 mailova sa zalbom siguran sam da ce razmisliti. Mozda je i nasa pasivnost razlog ovoga.
Izvinite za off.
Sto se tice cijena, imate na zvanicnoj stranici u kontaktima sve mail adrese, pa svoje zalbe posaljite mailom. Niko vam nece zabraniti dolazak na stadion zbog toga. Ovdje kukanje i pisanje je bezveze i mlacenje prazne slame. Makar da sebi mozete reci da ste pokusali uticati na to. A ako u klubu prime 100 mailova sa zalbom siguran sam da ce razmisliti. Mozda je i nasa pasivnost razlog ovoga.
ne pricam buraz vjeruj mi i sam ides na tekme i sam vidis da vise raje ima na istoku nego na sjeveru opcenito, iako raji nije zao para dati ni 10 ni 15 nebitno, ali cast izuzecima i svaka cast svima kazem opet sjever vise nije kao sto je nekaD BIO, samo srednjisnji kop navija ostalo da bog mili sacuva, djece najvise na njemu, nekih sminkera koji dodju da se slikaju da glume face opcenito svako ima svoje misljenje...neko ima sada porodicu po 2 3 djece nece valjda da umre od suzavca dimnih i baklji neki su se cak i zasitili ostarili od navijanja....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Vidim, i meni je sada isto...koalem je napisao/la:To izbaci kad pritisnem zelenu karticu. Platio sam sve 3.ulaznica je napisao/la:@Koalem, jesi uplatio sve 3 utakmice?
I hoće 15 KM za Cardiff. U KURCU
čuj motorke što dere. stihl all the way
čuj motorke što dere. stihl all the way
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 04 jul 2014, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Radi stream 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svako sebi nek bira jbg. Sezonska za istok, derbi i Borac kupis sebi kartu za sjever i zivio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
koalem je napisao/la:I hoće 15 KM za Cardiff. U KURCU
pa o tome ti i pricam brate meni treba znaci 15 karta, ifrar minimum 5km karta jer koristim prevoz to je 25km samo a prijateljska... a sta je to sa clanovima isto 2 3 km dolje isto ti dodje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
kad si clan gradski prijevoz, hrana sve je jeftinijeRule_hz je napisao/la:koalem je napisao/la:I hoće 15 KM za Cardiff. U KURCU
pa o tome ti i pricam brate meni treba znaci 15 karta, ifrar minimum 5km karta jer koristim prevoz to je 25km samo a prijateljska... a sta je to sa clanovima isto 2 3 km dolje isto ti dodje

Sve u svemu dolazimo do zaključka sljedećeg: HOĆU DA SE NAJEDEM ZA 3 KM, PA MAKAR SVE OTIŠLO U PM.
SRETAN BROJ - 1725
hahahahah to jest
dosta o kartama bilo proslo pisite o tom proticu

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
a brate nemojte zezati evo ti racunice
napravis kuci sendvic i iftar sebi, kako god okrenes kvalitetnije ti je nego da jedes u dandiju
odes na sjever eto ako neces u sredinu sjednes u cosak do zapada to je 5 KM i prevoz nek ti je 5 KM to je 10... eto ustedio si 15 KM od tvoje racunice. Ali brate kad se jede u dandiju, kad se hoce na zapad ili na istok... stanite malo ba... ako cemo brojat tako krvna zrnca onda evo vam racunice...
napravis kuci sendvic i iftar sebi, kako god okrenes kvalitetnije ti je nego da jedes u dandiju
odes na sjever eto ako neces u sredinu sjednes u cosak do zapada to je 5 KM i prevoz nek ti je 5 KM to je 10... eto ustedio si 15 KM od tvoje racunice. Ali brate kad se jede u dandiju, kad se hoce na zapad ili na istok... stanite malo ba... ako cemo brojat tako krvna zrnca onda evo vam racunice...
Protic,Mitrevski,Kostic,Duljevic,Okic,Berberovic
Dzanelemi je napisao/la:a brate nemojte zezati evo ti racunice
ma regulano brate moj upravu si

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], hazarder, ubipara, Varijantas8 i 40 gostiju.