FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Mozda najbolje Dizdarusa 

-
- Kontakt:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Tako je Chini.Chinaglia je napisao/la:pa ko vam je kriv sto ne znate razmisljat' logicki, je l' vam Chinaglia krivBeduin je napisao/la:Jbg Chinaglia, ti si inace na forumu poznat kao vrli trener. A uspjeh ti je sto ti Zlajci jednom prilikom pohvalio post. Zato te nabijem na qurac i tvoje pametno razmisljanje, koje nuzno mora biti ispravno.
ukljucite malo mozak jebt.. nabijate neke crnjake, prelazni rok ni poceo nije
kad si kod zlajcija, ocekujem da mi pohvali i ove postove, jer su zapravo, pazi, glas razuma
Iako si mlad covjek tvoj razvojni put ide uzlaznom putanjom, putanjom "brend" Slobodasa i ti sigurno nisi "trend" navijac kao sto ovdje ima instant frikova koje njihovi drugari trenutno ismijavaju jer su zapravo, pazi, ti frikovi se smijali sto uopce ima neko da prati Slobodu u nase vrijeme ocaja.
Samo deri Chini, a ako bude potrebe usmjeravat cu tvoj razvojni put. Znam da nemas nista protiv.
Sto se tice Perice, zao mi sto osjaemo bez njega, i kao covjeka i fudbalera. Iz nekih razloga postojala je ta napetost na relaciji Husref-Perica. Ali takav je zivot, hijerarhija se mora postovati. Ujutro cu znati vise info da li je zaista bilo ovako kako je Perica napisao oko razlaza ili ima i malo dramaturgije.
Svakako, dijelim misljenje svih nas. Perice hvala ti, pratit cemo te i sretno sa novim angazmanom.

tuzlanska Sloboda
Kakvi panjevi Allaha mi.

Joksa druze, sta ti mislis o ovom bataljonu strucnjaka i eksperata na nasoj temi.joksimovic je napisao/la:Nena nama nista bez Husarica
Covjek sa baaasssss hvaliiiii

Je.bo majku, cojk bi reko da je svaki drugi magistar sporta sa pro-licencom

tuzlanska Sloboda
Joj ovog avazovog sporta

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Saša Kajkut slobodan. On se ubio za nas. Majstor. Iskusan. Zna sve.
Niko, niko, samo Sloboda
ako ostane Ahmetovic, nije potrebankatarakta je napisao/la:Saša Kajkut slobodan. On se ubio za nas. Majstor. Iskusan. Zna sve.
dovest' tog stranca koga je Azmir najavio i imat' cemo kompletiran napad
Nama trebaju brzonogi igraci, igrace koji se guraju i imaju tehniku imamo 

Dugo vremena ne procita bolji naziv u Avazovom Sportu kao u sutrasnjem izdanju .
Ahmetovic: "Dolazim u Sarajevo, ali u soping "

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
TaRgEt_ je napisao/la:Dugo vremena ne procita bolji naziv u Avazovom Sportu kao u sutrasnjem izdanju .

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
aaaaaa daj ba, je l' fakat ovo rek'o?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Koji brat...

aaaaa kakav brat :urnebes: :urnebes:
a rekao je covjek da u PL moze samo u Slobodi igrat' :cool:
Chinaglia je napisao/la:aaaaa kakav brat :urnebes: :urnebes:

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Kad sam na drugoj temi pravio kategorije za ovaj prelazni rok Pero je spadao u onu grupu igraca koji su imali problem sa Husrefom..samo mislim da njih jos par ima tu
eh sad igracki ovo je veliki gubitak, ali ce biti zanimljivo pratiti kako ce Perini jarani iz ekipe odreagovati na ovo, jer i oni su mahom bez ugovora, a ako se i oni pokupe onda smo u problemu
inace sto se tice odlazaka sigurno je da to nije zakljuceno sa ovih 7 fudbalera, bice tu jos odlazaka posebno u ofanzivnom dijelu ekipe, ali ti odlasci ce zavisiti od pojacanja
nego sad se valja je.eno pojacavati u zadnjoj liniji, otisao je jedan od dva kvalitetna i konstantna igraca, treba to nadomjestiti..a jos plus treba voditi racuna i o zasticenim godistima
eh sad igracki ovo je veliki gubitak, ali ce biti zanimljivo pratiti kako ce Perini jarani iz ekipe odreagovati na ovo, jer i oni su mahom bez ugovora, a ako se i oni pokupe onda smo u problemu
inace sto se tice odlazaka sigurno je da to nije zakljuceno sa ovih 7 fudbalera, bice tu jos odlazaka posebno u ofanzivnom dijelu ekipe, ali ti odlasci ce zavisiti od pojacanja
nego sad se valja je.eno pojacavati u zadnjoj liniji, otisao je jedan od dva kvalitetna i konstantna igraca, treba to nadomjestiti..a jos plus treba voditi racuna i o zasticenim godistima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
meni srce kao dzamija sto Govedarica ostaje
samo da taj momak vrati samopouzdanje, imat' ce sta pokazat'
toliko vjere u tog momka imam, da smatram da Veseli nije nista bolji igrac od njega
toliko vjere u tog momka imam, da smatram da Veseli nije nista bolji igrac od njega
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
njega izvlaci sto je investicija, i ne mozes tek tako baciti pare koje su ulozene..inace bi frkno do sad x puta, a i ovako je prvi kandidat ako dodju prava pojacanja prema naprijed
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sad mozes pjenit chinizlajci je napisao/la:Tako je Chini.Chinaglia je napisao/la:pa ko vam je kriv sto ne znate razmisljat' logicki, je l' vam Chinaglia krivBeduin je napisao/la:Jbg Chinaglia, ti si inace na forumu poznat kao vrli trener. A uspjeh ti je sto ti Zlajci jednom prilikom pohvalio post. Zato te nabijem na qurac i tvoje pametno razmisljanje, koje nuzno mora biti ispravno.
ukljucite malo mozak jebt.. nabijate neke crnjake, prelazni rok ni poceo nije
kad si kod zlajcija, ocekujem da mi pohvali i ove postove, jer su zapravo, pazi, glas razuma
Iako si mlad covjek tvoj razvojni put ide uzlaznom putanjom, putanjom "brend" Slobodasa i ti sigurno nisi "trend" navijac kao sto ovdje ima instant frikova koje njihovi drugari trenutno ismijavaju jer su zapravo, pazi, ti frikovi se smijali sto uopce ima neko da prati Slobodu u nase vrijeme ocaja.
Samo deri Chini, a ako bude potrebe usmjeravat cu tvoj razvojni put. Znam da nemas nista protiv.
Sto se tice Perice, zao mi sto osjaemo bez njega, i kao covjeka i fudbalera. Iz nekih razloga postojala je ta napetost na relaciji Husref-Perica. Ali takav je zivot, hijerarhija se mora postovati. Ujutro cu znati vise info da li je zaista bilo ovako kako je Perica napisao oko razlaza ili ima i malo dramaturgije.
Svakako, dijelim misljenje svih nas. Perice hvala ti, pratit cemo te i sretno sa novim angazmanom.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Meni je bolji od Veselog. Veseli je prebrz, samo što to ne koristi. Ovaj je fizički jači. Tehnika mu je bolja. Samo ga hebe što ne zna gol datChinaglia je napisao/la:meni srce kao dzamija sto Govedarica ostaje

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.